Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,758
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Ben Feyzi oto camcısıyım Aranıza Katılmama sebeb Olan REJEEP Abi Ömer RENCER Erhan Serkan Duran Yücel Deep Mert Oktay Kardeşime teşekkürler Diğer Arkadaşlarla Güzel Gezilerde Tanışırız selamlar

Etiketler

Herkese Merhaba
Ben Ankaradan Bayram, Bende sizler gibi 4x4 araçlar ve doga sporlarına ilgi duymaktayım. buraya bir abimin vesilesiyle geldim. sizlere yardımcı olabilmek ve sizlerden yardım alabilmek ve sizlerle guzel paylaşımlar yapabilmek umuduyla burdayım. saygı ve selametle
28032008001ug5.jpg

Selamlar
Ben Menderes Şereflişan Hatay İskenderun da Mustafa Kemal Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinde Öğretim Elemanı olarak 12 yıldır görev yapmaktayım. 5 yıl önceye kadar askeriyeden çıkma 78 model CJ 5 toplamış ve Tüm Amanoslar, Aladağlar güney kesimlerini ve İskenderundan İzmir e kadar tüm akdeniz kıyılarını gezmiştim. Ancak Hatay bölgesinde bu sporla ilgilenenlerin sayısının bir elin parmaklarını geçmemesi (kaldıki kendimden başka kimse ilede iletişime geçememiştim) sebebi ile yalnız kaldım ve aracımı üzülerek başka bie hoca arkadaşımıza sattım. Şimdi sadece yazdan yaza tekne çekiyor ve benim içim sızlıyor. Ancak son bir haftadır bu sitenin midavimi oldum diyebilirim. Faaliyetlerinizi takip ederek kendimi gaza getiriyorum. sanıyorum bu hızla gidersem yaza kalmaz uygun bir jeep satın alacağım. Ancak henüz marka model karar veremedim. Cj5, Niva, samurai ve LD 90 arasında gidip geliyorum. bu konuda bu işin merkezi İstanbuldaki arkadaşlarında yardımını bekleyeceğim. En kısa zamanda buluşmak üzere.

Merhaba Arkadaşlar
İsmim:Baki bende yeni üyeyim. çocukluğumdan buyana 4x4 ama her çeşidi`, ismini duymak bile beni heycanlandırmıştır ve birde doğa sevgisi tabiki ancak açık söyleyeyim maddi imkanlar bu hevesimi hep gölgelemiştir. Bende ileride inşallah deyip kafamdaki hayalleri ve projeleri bir gün gerçekleştirirm diye umut ediyorum. bu arada yaşım 33. herkese saygılar diyorum ve bu ilerideki projelerim için kafama takılan sorularda yardımlarınızı bekliyorum

merhaba, ismim ,semih selçuk. siteye yeni üye oldum.gerçekten güzel bir site. doga ve kampcılık ile tanışmam küçük yaşlarda "izcilik" ile başladı.sonraları uzun yıllar üniversite kulübünde izci liderli olarak görev aldım. otomobillere olan ilgim ise yine küçük yaşlarda başladı. o dönemlerde amerikan arabalarına olan ilgim nedeniyle daha sonraları bir hobi atölyesi oluşturdum. atölyemde pekçok jeep land rover ve unımog aracın restorasyon ve modifiyesini gerçekleştirdim. şu anda 1973 model unimogum var. birde 1990 model m23 otoyol marka otobüsten motorkaravan yapıyorum, yakında bitecek umarım.saygılar.

Merhaba ben Memiş Kağan Altunsoy..
bende aslından beridir bi doga merakı vardı ama meslek seçimim biraz ters galiba ben elektronik ve bilgisayar özellikle donanım konusunda ugraşmaktayım .ama son bir senedir dogadayım şöyleki yaşadıgım yerde(kapadokya) sıcak hava balonları var ve bunların yer ekibi diye tabir ettigimiz balonu uçuşa hazırlayan ve uçuş bittimi toplayan ekip.bende balon işine girdim şimdi 91 model land rover kullanıyorum çogunlukla arazide ve römorklu bi şekilde siteyi baya inceledim ne kdar hatalı kullanımlar varmış ögrendim şirkettede 87 range rover var bir tanede v8 bir tane doç diye bildigimiz 250lik olanından var ve birde 1 senedir yatan ama geçen hafta çalıştırıp bir kaç tur attıgım UNIMOG var bi dolu levyesi filan var hepsinide site sayasinde ögrendim gerçi hoştur unimogla ilgili araştırma yaparken buldum siteyi herşey yolunda galiba bende kendime bi unimog almayı düşünüyorum daglara dogru gezerim artık

Merhaba ben Alper EROĞLU kayseriliyim off road delisiyim unimog manyağıyım tedaviye ihtiyacım var immdaaaaatt....... ;D

Teşekkür ederim mk51 (mustafa) benim ilk adımda mustafa Off-road tan çok ilginc yerleri keşfetmek, Kampcılık,outdoor, ilgimi çekiyor tabii bu yerlere gitmek içinde sağlam bir arazi aracı gerektiğini bildiğim için Land crusser terçih ediyorum. land crusser le Kuweyt'te Şeh Ahmed-i petrol bölgesinde tanıştım Her türlü doğa koşulunda Beni hic yanlız bırakmadı Aracım 2001 model inşallah bir gezide buluşuruz.

Merhaba ben Sinan İstanbul Beykoz. Büyükşehirde çalışıyorum, boş zamanlarımda doğa, gezi, sahil ve deniz gibi aktiviteleri değerlendirmeyi sevdiğim için bir arazi aracı aldık,Defender 110. Şimdilik Beykoz ve çevresinde takılıyoruz.Aktivitelerden haberdar edilirsek seviniriz. Herkese saygılar..

Görünt009.jpg

arkadaşlar merhaba,
H.Bahadır Pınarbaşı. 39 yaşındayım ve evliyim.Allah bağışlar ise 5,5 yaşında bir oğlum var. turizm mezunuyum. zıpkınla avlanıyorum. 97 vitara V6 otomatik kullanıyorum.
herkese selamlar

Selamlar , adım Taylan Erdem. LR Freelander kullancısıyım. Önceleri JC-8 ve JC-5 , sonraları Niva deneyimlerinden sonra biraz da konfor olsun dedik Freelander aldık ama , en kısa sürede ya Dİscovery' e ya da benzer bir araca dikey geçiş düşünüyorum. Meslek gereği şantiyelerde tozduğumuz için bilg. başına az oturuyorum. Bir gün forum ahalisi ile tanışırız umarım. Herkese selam ve sevgiler.

İzmir'den merhaba
32 yasındayım ozel bır sırketın muhasebe muduruyum doğa sporlarını seviyorum fırsat buldukca Nissan çift kabinli aracım ile seyahetlere cıkıyorum Siteye bugun üye olduk içerik olarak çok güzel bir site emeği geçenlere teşekkürler
Eğitime destek çalışmaları yapmaktayım

çorumdan herkese selamlar ben musa kanat 2 hafta oldu Jeep alalı Model Grand Cherokee Limited 5.2 YIL 1994 Motor Hacmi 4001 cm3 yukarısı aracımı tanıma istiyorum msn adresim musakanat19@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar....
Adım İlhan, Uroloji doktoruyum .Acıbadem'de oturuyorum. Siteyi yeni farkettim, cok hos bir site..
Aracım KIA Sportage, gezilerınıze vakıt buldukca katılmak isterim.

Merhabalar, ben Salih, turizmciyim ve forum siteniz çok güzel olmuş. Bu güne kadar off-road ve doğa gezilerine karşı merakım oldu ancak bir iki kere arkadaşlarımın araçları ile bu gezilere katılabildim ama bundan sonra bu tarz ektinliklere daha fazla katılmak ve sizin bilgilerinizle daha çok tecrübe edinmek istiyorum. Şuan için benim 2001 model freelander 2.5 v6 suv'um var ve bu aracımı çok seviyorum. Bu aracımın şehir içi ve hafif arazi performansından memnunum ama aracımı daha zor arazi şartları için modifikasyon yapmak istiyorum. Benimle bu konu hakkında ki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Görüntü154.jpg

g4_freelander.jpg

land-rover_Freelander_1.jpg

freelander_310_1.jpg

DSC01970.jpg

Herkese Merhaba;

Ben Umut ÖCAL, Kocaeli Değirmendere'de oturuyorum. Elektronik haberleşme şirketinde çalışıyorum. Şirkete aldığımız Land Rover Defender 110 benzinli ile 4x4 macerasına başlamış oldum.

Araçlarım:
LR defender 1991
XJ limited 1991
Chevy van 1991 zimmetli
BMW F650GS2006
S/W S666 yelkenli tekne 1998

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR