Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selamlar
Ben Menderes Şereflişan Hatay İskenderun da Mustafa Kemal Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinde Öğretim Elemanı olarak 12 yıldır görev yapmaktayım. 5 yıl önceye kadar askeriyeden çıkma 78 model CJ 5 toplamış ve Tüm Amanoslar, Aladağlar güney kesimlerini ve İskenderundan İzmir e kadar tüm akdeniz kıyılarını gezmiştim. Ancak Hatay bölgesinde bu sporla ilgilenenlerin sayısının bir elin parmaklarını geçmemesi (kaldıki kendimden başka kimse ilede iletişime geçememiştim) sebebi ile yalnız kaldım ve aracımı üzülerek başka bie hoca arkadaşımıza sattım. Şimdi sadece yazdan yaza tekne çekiyor ve benim içim sızlıyor. Ancak son bir haftadır bu sitenin midavimi oldum diyebilirim. Faaliyetlerinizi takip ederek kendimi gaza getiriyorum. sanıyorum bu hızla gidersem yaza kalmaz uygun bir jeep satın alacağım. Ancak henüz marka model karar veremedim. Cj5, Niva, samurai ve LD 90 arasında gidip geliyorum. bu konuda bu işin merkezi İstanbuldaki arkadaşlarında yardımını bekleyeceğim. En kısa zamanda buluşmak üzere.