Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,771
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Selamlar Offroad Tutkunları,
İsmim Fahri Taşkıran,Antalyalıyım...
1,5 hafta önce aldığım 2002 Suzuki Samurai ile bende de ofroad tutkusu filizlenmeye başladı.
Aslında ilk amacım kiraya vererek ticari bir amaç gütmekti ama kullandıkça aracımı zevk almaya başladım.Vakit buldukça uak tefek gereksinimlerini yapıyor ve yaptırıyorum.Şimdilik yaz çıkana kadar çok büyük değişiklikler yapmayacağım fakat yaz sezonu dışında oldukça fazla vaktim olucak ve kafamda oluşmaya başlayan projeme gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Bir kaç günden beri takip ediyorum forumu fakat samurai kullanana rastlamadım.
Ama işime yarayacak çok fikir edindim sizlerden ve daha da edineceğim.
Herkese tekrar merhaba..

Etiketler

Bülent özberk.datçada yaşıyorum.33 yaşındayım.95 model wrangler aracım var.güzel paylaşımlarınıza beraber devam etmek dileklerimle herkese merhaba...

Merhabalar...
39 yaşındayım.
Haritacı olarak çalışmaktayım.
Arazi araçları konusunda en aceminiz ve yeni bir Defender tutkunu olarak herkese selamlar...

selamlar arkadaşlar,

adım bulent demir
istanbul / mecidiyeköy
İç mimari Yapı Proje Uygulama
1992-83 LR Defender kullanıcısıyım

Merhaba arkaraşlar ben Atilla Özel yaşım 40 maslakta jeep yedek parça dükkanım ve hobi garajım var 1978 model cj7
1980 model cherokee
1963 model wolkwagen bagi vs kullanıcısıyım

Selamlar ben Emrah Ünal
27 yaşındayım

İstanbul / Bahçelievler
Bilgisayar Müh. (Otomotiv sektöründe çalışıyorum)

mitsubishi l200 4x4
yamaha yfs 200 blaster atv

Saygılar

Selam Ben Ramazan ÇETİN 21 yaşındayım
ordu meslek yüksek okulunu bitirdim makinacıyım
özel isteğe göre makina imalatı torna freze ve borwek işleri yapıyorum ayriyetten ileri düzeyde autocad kullanıcısıyım
henüz bir arabam yok Eyüp Sultanda oturuyorum Off-Road a bayılıyorum hummer benim herşeyim :D

Selamlar herkese adım Baran Kalaycı babamın adı Uğur Kalaycı ( Jeep34 )

ÖzeL Bir Kolejde Lise okuyamaktayım

Arabamız 2006 model Jeep / 4x4 Trail Rated

Erkan KAYA

26 yaşındayım... Bana Off-Road'ı sevdiren babam ve Mitsubishi L200

www.erkankaya.com.tr.tc

selam arkadaslar ben samet ist trafık polisiyım ama motorlu olanlarından sahinlerden yanı yakında sıvasa tayıne gıdıyorum gıderkende sıvasta kullanabılecegım rahatlıkla kara batabılecegım sıvasın daglarına cıkabılecegım bı arac ararken bu sıteyı buldum cokta ıyı ettım bence.sımdı ne alsamdıye dusunuyorum guzel bı cj7 alsam bana uyar ama kısın zor olurmu dıye dusunuyorum cunku gundelık kullanabılecegım bı arac ıstıyorum aslında tahoe ıstıyorum ama henuz o kadar paramda yok :( yoksa ladamı alsam bı turlu karar veremıyorum umarım bu sıtedekı tecrubelı arkadaslar bana bı yon gosterırler herkeze kolay gelsın dıyorum

selamlar ben murat korkmaz 26 yaşındayım esnafım oto kuaförü işletiyorum çamuru çok seven biriyim bölge olarakta köyde yaşadığımız için doğayla hep iç içeyiz sehir yaşantısından uzaklaşmak isteyenleri köyümüze davet ediyorum. bana görede off road amacıda şehir ortamından kurtulup kendini doğanın kollarına bırakmaktır.

herkese merhaba.
Adim Cafer Yusuflu
21 yasindayim
Azerbaycan/Baku
Universiteyi yeni bitirdim
Aranizda bulunmaktan cok mutluyum
Benim makine de 1968 model bir 4x4 GAZ-69

Arkadaşlar merhaba .
75 Dogumluyum.Burada olmamım tek sebebi.Arazi Kokusuna Karışmış Lastik Egzoz kokusudur.
Bir Senedir Şehir Dışındaydım Yeni Geldim ve İlgisiz Bıraktıgım Harun abiden Aldıgım yapılı Bİr Cj 6 Var
Kırtasiye Dükkanım Var.
Eyüp lüyüm ve Burayı Çok Sevicem Gibi Geliyor.
Ayrıca Cj 6 için elinde Parça Olan varsa öncelikli haber bekliyorum Teşekkürler...
bambam mın resimlerini yükledim

Merhaba adım Hasan Filiz 35 yaşındayım kendimi bildim bileli mekanık hastasıyım özellikle Mercedes Unımoglar uzerine tek hayalım birtane almak cıvata somununa kadar dahıtıp tekrar bütün işlemlerden geçirip toplamak özellikle 406 modeli ama para yetmiyor nezaman olur bilmiyorum ama sonunda hayallerımi gerçekleştirecegim.Bu arada Ford Otosan İnenü fabrıkasında çalışmaktayım mavi yaka olarak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR