Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,337
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba;

Adım Tufan Özdoğan. Siteye yeni üyelerden birisi de benim. 41 yaşındayım. Fenerbahce'de yaşıyorum. 3 gün önce 2001 model LR Discovery II TD5 HSE araç sahibi olarak ilk kez 4X4 kullanıcıları arasında yerimi aldım. Bu araca sahip olmaktaki amacım gercek anlamda offroad deneyim sahibi olmak ve bunun zevkini tatmak. Hobilerim arasında gezmek ön planda. Aynı zamanda motorsikletsever olarak özellikle yurtiçi ve yurtdışı uzun yol tecrübelerim oldu. 2005 yılında Suriye, Lübnan, Ürdün rotası ile Kızıldeniz'e indik 3 arkadaşımla.. Bu rotanın motorsiklet icin olduğu kadar 4x4 icin de oldukça güzel olduğunu düşünüyorum. Zincirlikuyu'da bilişim sektöründe faaliyet gösteren 2 firmam var. Umuyorum burada da cok değerli dostluklar edinirim ve tecrübelerinizden yararlanacağım bol bol geziler yaparım..

Saygılarımla

Tufan Özdoğan

Etiketler

Selam,

Ankara'da yaşıyorum, çevirmenim.

Eski aracım 96 model Opel Frontera'ydı. Yeni bir 97 Grand Cherokee kullanıcısıyım.

Merhabalar ismim fikret 30 yaşındayım İstanbul sarıyerde yaşıyorum madencilik sektöründe işletmeci olarak çalışmaktayım 20 li yaşlarda ilk aracım suzuki samurai ama genelde asfalt modundaydık daha sonra bundan 5 yıl önce bi arkadaşım sayesinde merakım daha da arttı şu anda kendiside maslak oto sanayide land rower servisinde çalışmakta genelde onun aracınla gazlardık gecenlerde artık bende bir araç almaya karar verdim 90 model karekasa jeep aldım ufaktan arazi için hazırlıyorum genelde her hafta sonu cumartesi gecesinden kemerburgaz ormanına gider kamp kurarrız katılmak isteyen arkadaşlar bağlantı kurarsa sevinirim tekrardan herkeze selamlar..

selam arkadaşlar daha önce bir kaç kez daha yazdım ama kimseyle tanışma fırsatım olmadı ben ahmet yaklaştık on yıldır off road yapıyorum ilk tanışmam cj 6 ile başladı sonra cj 7 ve tekrar cj 7 aldım kopamadım açıkcası bu işten tabi bir çok kişi gibi alıp sonra toplatıp zarar edip satiyorum farkli bir keyf veriyor bana ugraşmak sökmek takmak ama hakkı ilede kullandıgımı düşünuyorum şu anda grand ve cj 7 kullanıyorum belki bu yazımdan sonra yeni dostlar tanırım bu sitede kısmet diyor .yorumlarınız bekliyorum

merhaba ismim hakan 1968 ankara doğumluyum. tekstil ile ilgili bir firmada koordinatör olarak çalışıyorum.özellikle balık avı başta olmak kaydıyla kampçılık ve off road a merakım var.alabalık avında mecburen yapılan keşif yürüşleri ve kamp organizasyonlarını sıklıkla yapıyorum.ilk arazi aracımı bir hafta önce aldım.suzuki sj 410 1984 mod. beni baya uğraştıracağa benziyor.hepinize selamlar.

080208122837.jpg

Merhaba,

3 hafta önce almış olduğum 1994 G. Cherokee 5.2 vesilesiyle siteyi görmüş ve aranıza katılmış bulunuyorum.
İsmim Erhan Kaya. 30 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim. Ankara'da yazılım firmasında çalışmaktayım.

Hep keyipli mesajlar okumak ve yazmak dileğiyle herkesi selamlıyorum.

iyi günler.16 yaşında genç bir off road meraklısıyım...Babamla bu tutkuya sahibiz ve kendimiz dizayn etmek ve revizyon a almak üzere bakımsız ve hesaplı JeeP WillyS arıyorum...Hazırda alabilirim...Bana ulaşın..

Bandırma/Balıkesir Yılmaz Alp EFE

Bütün Gezenbilir ailesine merhabalar
Ben Tolga Üzer. 1972 İstanbul doğumluyum ve bir Dİş Protez Lab.Genel koordinatör olarak çalışmaktayım. Şu ana kadar off-road deneyimim hiç olmadı fakat bu sevgiyi 4x4 freelife dergisiyle tanıma fırsatım oldu. Beni de Gezenbilir ailesi içine aldığınız için ve bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. SAYGILARIMLA

Merhabalar
Benim adım Ayberk Gümrük müşaviriyim
İzcilik ve İzci Liderliği yaptım.Kamp ve doğa düşkünüyüm.Ayrıca BMW Dakar marka bir enduro motosiklete sahibim
yeni 2009 model bir 4X4 misubishi L200 aldım .kendimi bildim bileli arazide araç kullanmaya meraklıyım
Bu siteye hayrn kadım.Gezilerde sizlerle beraber olmak isterim.
Herkese saygı ve sevgilerimle
Ayberk TUNCER

Merhabalar
Ben Murat Köken
1978 doğumluyum, doktorum, off-road, model uçak, model gemi, snowboard ve diğer doğa sporlarına meraklıyım.
Henüz bir 4x4 aracım yok. Andoff üyesiyim.
herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Herkese merhaba.
Adım Şener. Siteye bir hafta önce internetten bişi ararken buldum ve kayıt oldum. Koşuyolunda özel bi şirkette görsel yönetmenlik yapıyorum. 28 yaşındayım AB+ kan grubum.
Üniversitedeyken (düzce) çevrem day bayır olduğu için bi çok yere solo ve grupca kamp attım. Özel zevklerim arasında rally, off road yarışlar ve kendime ait bi motosikletim var.

Herkese Selamlar,
Birkaç aydır gezenbilir.com forumlarını takip etmekteyim ve sonunda mesaj atıp sizlerle tanışmaya fırsat bulabildim.
Adım Mert 1981 istanbul doğumluyum, Mimar sinan üniversitesi Devlet konservatuvarı Opera bölümünde okuyorum, 8 sene önce fotoğraf sanatıyla uğraşmaya başladım İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (IFSAK) üyesiyim. Aynı kurumda temel fotoğraf eğitmi aldıktan sonra Fototrek'te ileri fotoğraf, doğa fotoğrafı ve karanlık oda eğitimlerine katıldım. fotoğrafa başladıktan 1 sene sonra Dağcılık buna eklendi. İstanbul Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü (İTÜDAK) üyesiyim. 2008 Haziran ayı ortalarında Mitsubishi L200 sahibi oldum.
Herkese güzel, düzeyli, eğlenceli sohbetler ve kazasız sürüşler diliyorum.

Arkadaşlar bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Muhabbet kısmını aşağıda linkini verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" bölümünde yapıyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4320

Son mesajları da bu bölüme taşıdım, bilginiz olsun...

Merhaba
Bende yeniyim bu işte. Her zaman bu iş ilgimi çekmiştir fakat zamanım olmamıştı, artık zaman ayırabileceğim.
Henüz aracım yok ,araştırıyorum
Adım özkan , eczacıyım istanbulda

Slmlar..
Benim adım Sercan..
Konservatuvar - Opera Bölümünde Okuyorum..
bende çocukluğumdan beri tam anlamıyla
Chevrolet Blazer K5 hastalığı var (1980 - 1985)..
Umarım bu site bana uğurlu gelir..
Çünkü mu olağanüstü dev makinadan almak istiyorum..

Merhabalar;
Ben Hidoki... Resmi bir kurumda harita mühendisi olarak çalışıyorum. Doğa gezileri, fotoğraf, yüzme ve arkadaş sohbetlerini çok severim, 2001 model Suzuki VİTARA JLX aracım var, henüz yeniyim 4 * 4 konusunda, buraya öğrenmeye ve gezmeye geldim diyebilirim:smiley: Ayrıca aracımın modifiyesi ve diğer teknik konularda da yardımlarınıza ihtiyacım olacak. Kısmetse de bir ara kısa parkurlu İstanbul gezilerinize katılmak isterim...

Site yöneticisinin Türkçemiz ile ilgili uyarıları için de ayrıca teşekkür ederim.. Sevgiyle!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR