Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,342
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selamlar,

Kıbrıs'tan yazıyorum. Eski bir milli voleybol ve atletim. Birçok sporu yıllarca başarı ile yaptıktan sonra bir anda iş hayatından dolayı herşeyi bırakmak zorunda kaldım. Bu sene nisan ayında Burda offroad tan anlıyan büyük bir gurubun kameramanlığını yapmaya çalışıyorum. Birçok offroad gezisi düzenledik. takribi 30-80 araç arası toplanıyoruz.
86 model pajero 2.5 turbo dizel intercooler aracım var. şu an goodyear wrangler at/r lastik kullanıyorum. aracım modifiyesiz fakat birçok aracın tırmanamıyacağı ve geçemiyeceği yerleri geçiyor ;)

Etiketler

Merhabalar,

Istanbul'da insaat ve gayrimenkul gelistirme isiyle ugrasiyorum. Yelken, dalis, motosiklet ve fotografcilik gibi hobiler sayesinde isten vakit bulabildigim her firsatta dogada vakit gecirmeye calisiyorum. Birkac sene oncesine kadar 1987 RR Vogue sahibiydim. Yakin zamanda bir Disco (I / II) veya Defender ile tekrar araziye donecegim.

En yakin zamanda gezilerde tanisabilmek dilegiyle...

Osman Kuran.

Herkese selamlar adım Yunus Emre Yaman,Metalurji mühendisiyim,doga ve off-road severleri böyle bir sitede bulusturdugunuz için site kurucularına tesekkur ederım.Bende off road meraklısıyım ve bunu meslek haline getirmiş durumdayım,off-road severleri yolda bırakmamak için elimizden geldiğince yardım etmekteyiz:smiley:

Merhaba, Adım Berk reklamcıyım eşimle birlikte Home Ofis olarak iş hayatımıza devam etmekteyiz.. Yakın zamanda Peugeot 306 mı satarak bir adet 1990 Model Range Rover Vogue aldım.. Gayet memnunuz..

Arabayla ilgili internette bilgi toplamaya çalışırken bu forumla karşılaştım..

Herkeze iyi günler dilerim..

Merhaba arkadaşlar.Benim adım Göksel Şimşek 1969 İstanbul doğumluyum,kuaförüm 17 senedir marmaris ve datçada yaşıyorum.1980 model cj5 kullanıyorum doğayı ve doğal yaşamayı seviyorum zaman buldukça balık tutmak,fotoğraf çekmek ve dalmak(serbest)ile datçanın tadını çıkarıyorum:smiley:

hepinize selamlar abilerim ablalarım kardeşlerim ben 1988 doğumlu doğa aşığı bi gencim galatasaray üniversitesi gemi makineleri öğrencisiyim off road merakım yeni başladı daha dorusu babamla opel frontera 2,2i 5kapılı versiyonundan almaya karar verdik bende kendime ucuz yollu bi araç düşünüorum mekanik bilgim olduğu için aracımı yavaş yavaş kendim modifiye etmek istiorum umarım iyi bi sohpet ortamı olur iyi forumlar herkeze bu arada beni cırak almak isteyen varmı ;) bu işi ehlinden öğrenmek isterim

Herkese merhaba.
İsmim Berk,bu sene Bilgisayar Mühendisliginden mezun oldum.22 yaşındayım.Off-Road her zaman yapmak istedigim ama yapamadıgım bir etkinliktir.1968 model series IIA (sanırım) bir Land Roverım var(Babadan kalma).İlerleyen zamanlarda iyi ustalar bulursam aracı duzelterek aranıza katılmak isterim.

Selam dostlar,

Ben Ankara'dan Bülent,28 yaşındayım,resmi bir kurumda çalışıyorum. Tempram ve lada nivam vardı onları sattım bir hafta önce 2000 model Honda HR-V aldım.

Lada nivam ile çok maceralar yaşadım hala onu unutamıyorum, henüz hr-v ile bir maceram olmadı hepiniz gibi kışı bekliyorum, elbetteki niva ile yaşadıklarımı yaşayamam ama en azından 4*4'ün yeri çok ayrı. Bende sizler gibi doğayı çok seviyorum, şehir ve kalabalık ortamlar beni bunaltır.

Her konuda yardımlarınızı bekliyorum, aranızda olmak çok keyifli.

Selam,

ben kerem. Ankara'da yaşıyorum. 5-6 yıldır offroad ile uğraşıyorum. 78 model CJ5'im var. Ankara çevresinde hafta sonları offroad gezisine çıkacak arkadaşlar arıyorum.

gorusmek uzere...

adanada ikamet ediyorum cafe işletiyorum ve şu ofroad adrenalini daha yeni aldım ama beni sardı 1994 model suzuki vitara jlx aracım var ve toroslarımız tabiki :smiley:

Selamlar. Yeni üyeyim, 29 yaşındayım, İzmirde serbest avukatlık yapmaktayım.Ağır offroad merakim hiç olmadı ancak fanatiklik derecesinde Discovery tutkunuyum. Arazi aracı ile uzun yol yapma merakim vardır..Şu aralar köşe bucak bir discovery 2 td5 aramaktayım. İlk kez bir disco sahibi olacağım için heyecanlıyım. Aranızda olmaktan mutluyum. Herkeze hoşbulduk diyorum.

Merhaba ;
Çok uluslu bir firmada proje müdürü olarak çalışıyorum.32 yaşındayım.İzmir de oturuyorum ama iş gereği pek bulunamıyorum İzmir de :'(Makina Yüksek Mühendisiyim.Şu ara bir Tahoe almak üzereyim.
Herkese sevgiler saygılar.

Arkadaşlar, bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Hoşgeldin mesajları ve sohbet kısmını, linkini aşağıda verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" bölümünde yapıyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4500

Herkese Merhaba,
Ben Mehmet Emin Aydın.Emekliyim ve Ankara'da yaşıyorum.En büyük hobim Türkiyenin güzel yerlerini keşfetmek ve buralarda kamp kurmak.1987 model GD 300 Mercedesim var.Orjinal boyası hala üzerinde ve her yeri manuel.Hiç bir off road deneyimim olmadı.Ama amatörce de olsa denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Doğanın güzelliklerini herkesin yaşaması ümidiyle...
[/img]
rooftoptent151.jpg

Selam..Oktay ben 41 yaşındayım Bursa'da bir holdingte turizm ve rent a car bölümünde araç takipçisi olarak çalışıyorum.1992 model suzuki samurai 4x4 üm var,sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum herkese sevgi ve saygılar gönderiyorum... :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC06377.jpg

DSC06417.jpg

DSC06384.jpg

DSC06418.jpg

DSC06421.jpg

Selam Arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bölümünde öğretim üyesiyim. Aslen Adanalıyım. Dağcılık, kampçılık ve off road gezileri çok sevdiğim hobiler. Ayrıca A sınıfı amatör telsizciyim. Üç ay önce 1995 model bir Suzuk Vitara aldım. Onunla gititiğim yerleri umarım buraya eklerim.

Tekrar selamlar.

Doç.Dr.İlhami Yıldırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR