Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,715
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takipteyim ama fırsat bulupta kendimi tanıtamadım.
Ben Levent Baştepe 39 yaşındayım evliyim bir oğlum var.İstanbul anadolu yakasında gıda işiyle uğraşıyorum.
2001 model standart 5 kapı suzuki 1,6 JLX aracım var.İleriki tarihlerdeki gezilerinizde sizlerle birlikte olmaktan onur duyarım.
Bu arada kara avcılığı ve serbest dalış zıpkınla balık avı ile uğraşıyorum.Sizlerle tanışmak dileğiyle.
Hepinize bol çamurlu ve zevkli gececek offroad lar temenni ederim. ;)

Etiketler

Merhaba ben Tuğsan Moral ,12 senedir off-road la ilgileniyorum.10 senedirde isoff cuyum.Aracım Toyota Landcruiser fj80 modeli,kendimce arazi şartlarına uygun hertürlü ekipmanı taktım.Grubunuza üye olmakda baya bi geç kaldım biliyorum ama hiçbişey için geç değildir.Aktivitelerde görüşmek üzere.

Slm. Bendeniz @yzék..Kütahya'da üniversitede çalışıyorum.Kamu mezunuyum.
Şartlar gereği bir jeep aldım. Ve netten araştırırken sizlerle tanışmak nasip oldu.
Bundan sonrada mütevazi 1994 model vitara jlx aracımı bakalım ektrem bir alet yapabilecek miyim?
Bir yerden başlamam gerekiyordu bu denk geldi.Şartları zorlamayı oldum olası sevdim.Vitara ne kadar zorlanacak bir görelim..
Saygılar

s.a arkadaşlar ben hüseyin memioğlu sakarya sapancadan. kuyumcuyum.cj hastasıyım.şu an fiber kupalı bir cj topluyorum önümüzdeki günlerde paylaşacağımız çok şey olacak.

Merhabalar;
Gezenbilir sitesine tamamen tesadüf eseri üye olmuş durumdayım haftasonu eşim ve çocuklarımla şile mevkine gezimiz sırasında gözlemecilerin bulunduğu yerde Ofroad araçlara sahip iki arkadaş gördüm ve büyükbir heyecanla çekmiş oldukları fotoraflar ile ilgileniyorlardı ve benimde çok dikkatimi çekti kendilerine sahibi olduğum suziki vitara marka aracıma ne marka gaz taktırmam gerektiğini sordum ve bana kullanmakta olduğu markayı önerdiler.Ve bu tanışmanın ardından sitelerde dolaştığım esnada konuştuğum arkadaşların ressimleri ile karşılaştım ve işte burdayım inşallah diğer arkadaşlar ile tanışım etkinliklere katılma imkanı bulabilirim.

Arkadaşlar, bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Hoşgeldin mesajları ve sohbet kısmını, linkini aşağıda verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" bölümünde yapıyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4500

Merhaba arkadaşlar...

Ben elazığdan muammer, 28 yaşındayım grafikerlik yapıyorum. bende de land merakı var. doğayı ve özellikle doğada gezmeyi seviyorum.

teşekkürler

Selamlar arkadaşlar ben 43 yaşında, amatörce kros motorculuğun yanına birde off-road'culuğu eklemeye uğraşıyorum. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarın'da Öğretim Görevlisiyim.Avatarımdaki Grand Cherokee'yi alalı daha bir hafta oldu. Sizlerin maceralarınızı sıkılmadan okuyor, amansızca takip ediyorum(tabii ki şimdilik sadece gözlerimle :smiley: İnşallah cherokee mi en kısa zamanda hazırlayıp gezilerinize katılmayı planlıyorum...Tüm gezenbilir ailesini sevgiyle kucaklıyorum....sağlıkla kalın...

selam ;)
ben Birol Tangut
1972 mengen doğumluyum
avcılık ve balıkcılık (alabalık) hobilerim yüzünden 1997 model suzuki vitara 1.8 otomatik vites sidekick sahibi oldum
yine aynı hobiler yüzünden geçen hafta garmin 60 csx cihaz aldım(sitede gerekli incelemeyi yaptıktan sonra)
her ne kadar offroad yapmıyırum desemde hobiler yüzünde offroad dan uzak kalamıyorum
özellikle sidekick konusunda bilgisi olanlardan teknik destek alabilirim.
[attachment=1]
[attachment=2]

Merhabalar
Kendimi bildim bileli dört çeker hastasıyım ve mümkünse gideceğim yere daha eğlenceli bir şekilde gitme meraklısı bir yapımvar.
Kocaeli Üniversitesi'nde çevre mühgendisliği bülümünde okuyorum.
Nasipse dedemin Land Cruiser'ını rahat bırakıp Defender110 topamak istiyorum.
Tecrubelerinizden yararlanarak taze kan olma temennisindeyim. Saygılar...

Selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza ama off-road merkaım 5 yıldır var ve ferdi olarak fırsat buldukça araziye çıkıyorum v.8 landrover dicovry aracım ve pajero ile buarada bu gün ramazan bayramı ilk günü herkesin mübarek bayramını kutllar barış huzur ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum görüşmek ve tanışmak dileklerile. doğan ekinci

merhaba doğa severler...,ismim orhan 32 yaşındayım mersinde oturuyorum en büyük hobim balık avı tabi bu uğraş için bayağı fedekarlık yapmam gerekiyor sarp ve dağlık bölgelerin eteklerindeki deniz kenarlarında av daha verimli oluyor tabi buralara gitmem için iyi bir arazi aracına ihtiyacım var bu sitede sizin deneyimlerinizden yararlanacağımı düşünüyorum....paylaşımlarınızı bekliyorum...saygılarımla....

Merhabalar,ben Ender.35 yaşındayım.Mesin'de yaşıyorum.51 model Willys sahibiyim.Bulabilirsem balık tutmayı bulamazsam pazardan almayı ve çamuru çok seviyorum :smiley: Mersin ve çevresinde yapılacak aktivitelerde yer almayı çok isterim ama unutmamak gerek ki benim canavar 3 vites ve uzun yolculuklar yorucu oluyor..Hani bir tekir yaylasına cıkalım deseniz 3 kez düşünmeden yola cıkmam,Ama yine de gelirim :smiley:
herkese selamlar

merhaba arkadaşlar
adım cengiz
istanbul -yöneticilik yapıyorum .
ofroad çok ilgilimi çekiyor
ve en kısa zamanda deneyimlenerek iyi bir ofroadcı olmak istiyorum
bu nedenle sizlerden destek ve eğitim için davet -org bekliyorum
selamlar

Merhaba ben Gökhan 25 yaşında Polis Memuruyum. Samsun / Bafra' lıyım İstanbulda görev yapmaktayım.
Aranıza yeni katılmış saylırım takip ediyodum burayı ama artık bi Cj-5 alarak tam üye oldum sanırım
Bu da benim canavar Bursa'dan getirerek İstanbullu yaptım ama plakayı değişemedik daha. (Sadece önünde vinç yok)

[imgzoom]http://img376.imageshack.us/my.php?image=big10610494148384uwb267nd2.jpg[/imgzoom]

big_10610494_148384_uwb2672.jpg

Selam Arkadaşlar,

Can Kestane ben,
38 yaşındayım ve uzun bir zamandır siteyi takip etmekteyim. Özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım. Hobilerim arasında önemli bir yer alan off-road zevkini sizlerle beraber yaşamanın zamanı geldi. Nissan Pick-up konusunda yardımım olabilecek arkadaşlarıma desteğe hazırım. Benim 2006 model Karakurt aşağıdadır, şimdi sizlerle tanıştık sanırım. En kısa zamanda beraber olmak üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri