Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,552
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam arkadaşlar . İyiki bu siteyi görmüşüm. Aranıza beni de kabul edersiniz memnun olurum. Ben Tuncer, 1991 model Lada Nivam var.(2121) Doğada gezme ve balık tutma gibi hobilerim var. İnşallah güzel muhabbetlerimiz olur.
Photo008.jpg

Photo025-1.png
Photo079.png

Photo076.jpg

Photo022.jpg

Photo073.png

Etiketler

selam arkadaşlar.adım ilker oral rizeliyim 36 yaşındayım rizede ikamet etmekdeyim.hobilerim arasında ofroad dağcılık ve avcılık var malum rizede bunlar için ideal memleket.

merhaba herkese;
ismim serkan istanbul beylikdüzünde yaşıyorum.makina sektöründe imalat yapıyorum.off-road uzun zamandır ilgilendiğim bir yaşam tarzı diycem artık.askerde de 18 ay unimog kullanmanın verdiği aşk ile bir off-road aracı almanın zamanı geldiğine karar verdim.sitedeki uzun araştırmalırımdan ve sizin değerli bilgilerizden sonra zj 5.2 1996-1997 modele karar verdim.bir kaç araç buldum.kısa süre sonra karşınızda olucak:=)
yeni aktiviteler de görüşmek dileğiyle

Merhabalar, Adım Ersan, İstanbul'da yaşıyorum, Makina Mühendisiyim ve makinalar imal ediyorum.

feroza1copy.jpg

Merhabalar

Adım Özgür, 27 yaşındayım, Gazi Üniversitesi'nde çalışıyorum, Land Rover 110 Defender almak istiyorum. Hiç tecrübem yok, Ankara'da bana kim yardım edebilir acaba?

Ben Erdal R. Tuna.

Otellerden bıkmış bir otelciyim. Her fırsatta şehirden kaçıyorum.
Jeep'im de her zaman gezilere hazırdır.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

Merhabalar Ben Ankara'dan Efe. 23 yaşındayım. Yeni Mevzunum. Üniverste hayatım boyunca bir 4x4 araç edinmek istedim sonunda edindim ancak okul bitti neyse..
Görsel sanatlar ve grafik tasarım mevzunuyum; bu konuda da sizlere yardımcı olabilirim :smiley: Grafik tasarım ve reklam dışında fotoğrafçılık , foto manüplasyon , 3 boyutlu tasarım , tarih sanat ve silahlar la ilgilenirim(bir av tüfeğim vardı ancak kaptırdım :( ) ha bir de müzik.

Offroad ve arazi aracı tutkum her daim vardı. Daha küçücükken lego oynarken, hep dev tekerlekli jeep ler yapardım :smiley: araçta hıza değil torka ve sağlamlığa önem veririm aynı şekilde motorsiklet te de (alıcak olsam yani :p) racing almam. o kadar hızdan haz etmiyorum neden bilinmez. (hız genleri ağabeyime geçmiş...)
Aracım 2006 model suzuki jimny. Üzerindeki tek değişiklik ön bumper ve yan basamaklar. Maddi imkanlarım oldukca aracımı modifiye etmek ve bu sivil, şehirci görünüşünden daha agresif bir hale sokmak istiyorum. Bu yüzden jimny ile ilgili her tür öneri ve görüşünüze açığım özellikle ne nekadar uygun olur yada fiyatı ne kadar bana uygun olur gibi. Bunalr dışında haftasonları geziye çıkmak isterim. Ancak aracım çok sert gezilere uyum sağlayamayabilir. genede haberdar olmak isterim.

n522101764_1321103_2705.jpg

n522101764_1047341_9268.jpg

n522101764_1316495_1496.jpg

Merhaba

Siteyi eskiden beri takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Aranızda olmak çok güzel.
Haldun Güreşen, 40 yaşındayım, Özel bir şirkette otomotivle ilgili yöneticiyim. 1998 model 4.0 L cherokee contry sahibiyim.

Herkese teşekkürler

Haldun

Arkadaşlar, bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Hoşgeldin mesajları ve sohbet kısmını, linkini aşağıda verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" bölümünde yapıyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4500

Bu bölümdeki mesajlar ''Serbest Muhabbet'' köşemize taşınmıştır. İyi sohbetler dileriz.

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ismim koray 32 yaşındayım bilecikde oto yedek parca dükkanım var 1979 cj 5 sahibiyim

merhaba,
adım koray.safranbolu da yaşıyorum.istanbul üniversitesi sbmyo a.t. mezunuyum.burada ticaret yapıyorum.yaklaşık 10 yıldır amatör olarak off road la ilgileniyorum.10 a yakın 4x4 araç değiştirdim.1 ay önce çok temiz,1991 model 3 kapı vitara aldım.sanırım onuda 1 ay içinde arazi canavarı yapacağım.işe vinçle başladım.bakalım nasıl olacak.yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar Merhaba, Adım Can.. 35 yaşındayım, avukatım.. 1999 model WJ 4.7 Ltd. sahibiyim..

selamlar
Ahmet Özduman

37 yaşındayım ve 2 yıldır cj6 kullanıyorum

İsatanbul dayım ve textil sektöründe çalışıyorum

Herkese Selam

Yeni üyeyim 2008 model Ford Ranger Thunder marka araç sahibiyim. Abartısız Off Road seviyorum . )))))) Hepinize Selamlar

Merhaba
Ben bberksan . 71'liyim , makine muhendisiyim , 3 cocuk babasiyim . Araba ve motor meraklisiyim. 89'dan beri 22 otomobil , 93'den beri de 15 motor degistirmisim. Oldukca sık ve cesitli degisik özellikli arabalar motorlar alip satmak baslica hobimdir. Şu anda Megane RS ve Hyundai Starex otomatik minibus ve BMW X3 2.0 (Hanımda) , ayrıca Husaberg FE450 , Vespa PX200 , Piaggio Typhoon 125xr ve Honda XLR 125 motorlarim var. Chopper haric cok cesitli motorlara sahip oldum ama agirlikta enduro ve cross motorlar tercihim oldu. Kesintisiz uzun yol motor gezileri yapmak ve son 3 senedir gruplar halinde Belgrat ormanları , Nevzat Demir ve İzmit dağlarında GPS'li cross motor gezintileri baslica ilgi alanlarim.
Bu siteyi Cheroke XJ yukseltme kiti ararken buldum ve cok begendim. Su aralar eski bir XJ alip toplama ve yukseltme isine girmek istiyorum (Yada haziri almak). Bunun arastirmasini yapiyorum. Zengin icerik beni cok etkiledi ve cok faydalandim katilimci arkadaslara simdiden cok cok tesekkur ederim
Sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle

Merhaba ben Raci. 39 Yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum esnafım.Doğayı ve kamp yapmayı çok seviyorum.Ayrıca Babamdan kalan Defender merakımı 2007 yılı başında MKE den aldığım ve İstanbulda sıfırdan topladığım aracımla gidermiş oldum.Bu siteyi Defenderim sayesinde tanıdım birçok konuda fikir alışverişinde bulunabileceğim bir site olduğunu düşünüyorum verimli bilgi alış verişinleri yapabilme ümidi ile ..Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri