Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,715
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

cümleten herkeze selamunaleykum
aranıza yeni katıldım serbest meslekte çalışıyorum
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 aracım var 2001 model
yaklaşık 2 yıldır standart bir şekilde kullanıyorum çok zevkli ve rahat bir araç
herkezele şimdiden tanıştığıma memnun oldum. Saygılar

grand.jpg

grandV6.jpg

grand2.5V6.jpg

Etiketler

SELAM ARKADAŞLAR ŞU ANDA BİR ARAZİ ARACIM YOK AMA 2000 MODEL BİR GOLF 4 VE 1990 MODEL BİR KARTALIM VAR BU TÜR ŞEYLER İLGİMİ ÇEKTİĞİ İÇİN FORUMA ÜYE OLDUM 1984 ANKARA DOĞUMLUYUM VE DEKO İŞİ YAPIYORUM ...

merhaba arkadaşlar bende 1977 4x4 s100 dodge var arac güzel alalı 1 ay oldu aracı test ettim
hoşuma gitti aracın üstünde 3600cc fıat 50nc motoru var dizel

selam adim Land rover soy adim DEFENDER 1974 Ingiltere dogumluyum , su an sinopta bir evin garajinda yasiyorum
sülalecek offroad hastasiyiz kuzenlerim RANGE ROVER ve DISCOVERI lerde ayni benim gibi , bundan önceki sahiplerim beni cok horgördüler simdiki sahibim birol öztürk cok iyidir sizden iyi olmasin bana cok iyi bakti vede bakiyor boyamdan sanzumanima kadar her yerime baktirdi , seneyede yeni tekerlek alacak bana , seneye cünki kendisi viyanada yasadigindan yazdan yaza izinde görüsebiliyoruz onunla ..

P1010283.jpg

buda benim gecen sene cekildigim fotom..................

Selamlar öncelikle herkese bol çamurlu ve 4 x 4 lü günler dilerim :D.
Aranıza yeni katıldım adım Hasan İstanbulda anadolu yakasında oturmaktayım ama şuan vatan görevimi yapmak için ağrı doğubeyazıtta askerim(2 ay sonra geliyorum) bu siteyle beraber jeeplere olan aşkım %100 arttı.Geldiğim zaman GEZENBİLİR ailesine sizin yardımınızla cj5 JEEP ile katılıcam. Sizlerle tanışmak güzel sevgilerimle... ;)

GetAttachment.jpg

Merhaba

Ben Özge Sinanoglu.. 27 yaşındayım. Heykeltıraş, aynı zamanda da Haliç Üniv. de Araştırma Görevlisiyim.
Atölyem Hüseyinli Köyü(Şile yolu üzerinde ve ya Polenezköy civarı diyebiliriz).

Oldum olası pis işleri severim, kaynak yapmak, taş yontmak vb. derken, annemin aldırdıgı bale dersleri bir ise yaramamıs oldu:smiley:

Araclar ve off road konusunda sizler kadar bilgili degilim ama ogrenmeye calısıyorum ve inanılmaz bir keyif alıyorum..

sevgiler

Merhabalar ben NURSEN-İM ....
Burayı bana işyerimden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim...umarım aranızda bana da yer vardır....bende 2008 model suzuki jimny var..şimdilik bana yetiyor...ama bi gün o da büyüycek inşallah :smiley: mart ayında maşukiye kar tepeye 70 motosiklet ve içlerinde birtek ben jeepimle gidince ordaki karlı çamura hatta balçığa desem yeridir :smiley: çamurla dans etme zevkini yakaladım...bu arada istanbul trafiginde 1990 dan beri şöförüm a2 mide bu yıl martta aldım.. yazın motrun zevki , kışında jeepin zevki bambaşka bir duygu :smiley: teşekkürler bu arada 4x4 gözle bekliyorum etkinliklerinizi :smiley: en kısa zamanda buluşmak üzere hoşçakalın....

Kartepe den çamura sıvandıkdan sonraki en son halim...yıkamacı 2 saat uğraştı..
IMG_0372.jpg

MRHB BEN TRABZON DAN BAYRAM 76 MODEL CJ5 SAHİBİYİM KARADENİZE BAYILIYORUM MEMLEKETİM DİYE DEGİL.TİCARETLE UGRAŞIYORUM.HERKESE SLM LAR
BU HASTALIGIN DOKTORU YOK ONUDA BİLİYORUM

gecenlerde tanisimimi yapmistim ama , jeep ime haksizlik oldu sanki onun resmini koymamistim , simdi onun resminide koyayim alinmasin , iste buda benim ikinci dül dül nami deger ------> tuzla , 240 mercedes dizel motor , enter sanzuman v.s. kim bilir belkide satarim defender yetiyor cünki.......

ilker şenkal antalyadan harita nühendisiyim arcım 93 model 5,2 Jeep G.Cherokee jeep ailesine yeni katıldım sizlerle bilgi paylaşımı çok keyifli şimdiden herkese teşekkürler

jeep.jpg

Sevgili dostlar;
2000 yılından beri hayal ediyordum ve 2005 Hazirandan beri 88 model RRC sahibiyim.İstanbuldan geçtiğimiz sene Haziranda Datçaya taşındım ve çok şükür artık burada yaşıyorum.Sanırım aracımın son sahibiyim,çünkü asla satmayı düşünmüyorum (tabii eşimden kurtarabilirsem :smiley: ). Turizm ile cebelleşiyorum.Şimdilik sanırım bu kadar ,en kısa süre içinde tekrar burada buluşmak dileğiyle . O kadar çok soracak sorum varki anlatamam. Burada usta ve bilen birilerini bulmak çok ama çok zor.Sizleri buldum ve artık yakanıza yapıştım......
Sevgiyle kalın.
Fatih

selamlar adım selçuk yaşım 25 sanırım en genç üyelerdenim master servis çalışanıyım musa abi.yüksel abi beni tanır yükseltme kitlerini ben monte ettim genelde musa abimin aracı ile ben ilgilenirim,uğur abinin ve adem abinin arabasında çalışdım ve nihayet maddi sıkıntılarla da olsa 42.000 de 2001 manuel suziki jlx aldım sayılır salı günü satış yapıcam aracı teslim alıcam imkan buldukca aracımı hazırlıcam en büyük sıkıntı maddıyat tabi :smiley: caddede gazlamak hiç mantıklı değil artık sizlerin peşine takılmam için ilk önce bi takım uygun lastik almam lazım sanırım offroad yapmak çamura bulanmak çok keyifli olsa gerek yukarıda belirttiğim abilerim ister istemez beni buraya kadar sürükledi gayet memnunum peşinize takılmayı sabırsızlıkla bekliyorum saygılar.

Sohbet mesajlarını "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" başlığı altına taşıyorum...

MerhabalarBen istanbulda oturuyorum,dekarasyon işi ile uğraşıyorum.Beni aranıza alırmısınız bilmem çünki 45 yaşındayım..2000 LR Freelander1.8 benzinli aracım var.Yani sizlerin hiç sevmediği model..:eek:).2000 den beri bu aracımı kullanıyorum.Pek sorun çıkarmıyor ama dağda bayırda hep egsoz bırakıyor.Sizin gezilerinize katılmak için bu aracım pek uygun değil en kısa zamanda bir araç daha hazırlıyacağım.Yinede gezileriniz olursa şansımı denemeye çalışacağım yanınızda.İşte böyle... kendimi tanıştırmam için geç kaldım onun için özür dilerim.Kalın sağlıcakla.İsmimde Necil Başaran...Nasıl tanıştıracağım kendimi diyerek heyecanlandım ismimi yazmayı unutuyordum... :eek:))

Merhabalar ben Umut. 24 yaşındayım, sizlere göre biraz daha genç sayılırım sanırım. Off road'a ilgi duyuyorum fakat şuan bir aracım yok. Toyota Hilux pick-up hayaliyle yanıp tutuşanlardanım ;)
Şuan görevim gereği Hakkari Şemdinli'de bulunmaktayım. Off Road aracım yok ama Willy's Jeep'ten tutun Defender 110'a, en eskisinden en yenisine Unimog'a, MAN'a , Reo'ya arazide binme fırsatım oldu. Açıklıkla söyleyebilirim ki arazinin kralı Mercedes Unimog'un güncel kasasıdır. Çıkamadığı yer, gidemediği yol görmedim. %60-70 meyil yerlere kasası tıka basa dolu çıktık, bana mısın demedi ;D
Off Road'un maddi imkanlarla doğru olduğuna inanıyorum, ne kadar ilgi duyarsanız duyun bi gezide harap ettiğiniz aracınızı tekrar topluyacak paranız yoksa sanırım bu konuya seyircilik yapmaktan başka şansınız yok :D
Şimdilik bu kadar, gezilerine katılabileceğim bir şehire gelirsem yüzyüze de sizlerle tanışmak dileğiyle ;D

mrhb arkadaşlar ben trabzon dan bayram öncelikle aranızda olmak tan çok mutluyum 76 model cj5 sahibiyim ikl aracım 48 madel tuzla jjep olmuş tu bu hastlıgım ilacı yok galiba sanıyorum kimsede aramıyordur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri