Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,186
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

yeni ve eskiler merhabalar kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.yeni lerede iyi gezmeler.

Etiketler

Selam tüm doğa sevgisi olan arkadaşlara. Ben Aydının Pamukören nahiyesinden Ersin Şenol (OBAM)

tata.jpg

okivan' Alıntı:
Merhabalar,
Ben Okan Ergene
30 yaşındayım , İstanbuldayım
Türk Hava Yollarında pilotum ,
77 model bir CJ5im var ,
yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor rektifiyesine kadar baştan aşağıya bir can verme operasyonu yapıyorum maslak sanayide,
Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim ,
Tekrar merhabalar , ve şimdiden teşekkürler

Okan Ergene

araciniz cok guzel gule gule kullanin ve hos geldiniz her zaman yardima haziriz... ayrica tum yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...

Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce dostum Götuğ'un Ankara'dan (Rauf usta aracılığıyla) bulduğu 1994 xj'me kavuştum. Gösterilen tüm ustalardan tam not aldı. Kendisi şu an daha da iyileştirilmek ve güzelleştirilmek üzere ehil ellerde. şimdilik elimde mevcut olan fotoğraflarını paylaşmak istedim. İşte fotolar.... ;)
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

ge2.jpg

ge1.jpg

ge.jpg

ge3.jpg

okivan' Alıntı:
Merhabalar,

Ben Okan Ergene

77 model bir CJ5im var ,
yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor rektifiyesine kadar baştan aşağıya bir can verme operasyonu yapıyorum maslak sanayide,

Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim , hoş geldiniz İSTİKBAL GÖKLERDEDİR ama yerdede bişeyler var :::smiley:))))

Okan Ergene

[attachment=1]

okivan' Alıntı:
Merhabalar,

Ben Okan Ergene

77 model bir CJ5im var ,

Okan hosgeldin , aradığın hersey burda var , kopamayacaksin ..! Ayrıca cok fazla kaptan var burda :smiley:))
Hele thy den
Ses verelim beyler Okan a :smiley:)

Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim ,

Okan Ergene

[attachment=1]

Kaptan abilerime , Fo arkadaşlarıma ve sitedeki herkese tekrardan merhabalar, hoşbuldum

Merhabalar ,

İsmim Meriç MUTLUAY

Mersinde yaşıyorum , Arslanköylüyüm , kanımızda yörüklük olduğundan dağlara karşı bir zaafiyetimiz var ailecek ,
offroad tutkusu bende son 3 senedir var, , şu an kullandığım araba ssanyong action sport 4*2 , fakat offroad için lada niva düşünüyorum. araştırmalarım devam ediyor.
Profesyonel olarak dalış sporu ile ilgileniyorum. TB sınıfı telsiz operatörüyüm , sınavımı geçtim , sıra kimliği almaya geldi ,
Mersin bölgesinde arama kurtarma birliği oluşturmak istiyorum , eminim bu fikir olgunlaşınca buna katılmak isteyen mersinli doğa severler olacaktır .

en yakın zaman da görüşmek dileği ile ,

joker

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR