Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,194
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

mail adresinden kaynaklanan bir sorun var sanırım hesabımda , kullanıcı adı bulunamadı iletisi geliyor , bende yeni üyelik açtım , sakinnn sorun yok :smiley:)

Merhabalar ,

İsmim Meriç MUTLUAY

Mersinde yaşıyorum , Arslanköylüyüm , kanımızda yörüklük olduğundan dağlara karşı bir zaafiyetimiz var ailecek ,
offroad tutkusu bende son 3 senedir var, , şu an kullandığım araba ssanyong action sport 4*2 , fakat offroad için lada niva düşünüyorum. araştırmalarım devam ediyor.
Profesyonel olarak dalış sporu ile ilgileniyorum. TB sınıfı telsiz operatörüyüm , sınavımı geçtim , sıra kimliği almaya geldi ,
Mersin bölgesinde arama kurtarma birliği oluşturmak istiyorum , eminim bu fikir olgunlaşınca buna katılmak isteyen mersinli doğa severler olacaktır .

en yakın zaman da görüşmek dileği ile ,

joker

Etiketler

Off-Road hastalığına bulaşmış bütün abilerimize ve ablalarımıza selam olsun ufakta olsa yaşımıza uygun bizede bulaştı bu hastalık ve tek ilacı hafta sonu orman havası ve çamur.

Suzuki samurai 96 model

sarıyer \istanbul

üniv öğrencisiyim .

sarıyer bölgesinde Off-Road yapmak isteyen arkadaşlara eşlik etmek isterim ve gerekirse rehberlik yapabilirim veya gidilebilcek yerler hakkında yardımcı olabilirim :D

herkeze bol çamurlu ve eğlenceli gezeiler.

ÖMER FARUK SİVRİKAYA adım....
Arkadaşlar tekrar merhaba askerlik bitti artık tekrar aranızdayım ve iştirak etmek istediğim tüm aktiviteleri gözden geçirmeye başladım bile :smiley:

İsmim mehmet ali pehlivanlar (pehlivan)96 zj orvis sahibiyim aracımı standart hiç offroad virüsü bulaşmamış lpg siz haliyle alıp onada ofroad virüsü bulaştırıp şimdiki haline mutasyona uğrattım ;D Aslında çoktandır ;D (8 ay)dır aranızdayım ama neden kendimi tanıtmadım onuda bilmiyorum ;Dist fatih'te Kardeş gayrimenkul danışmanlık adı altında 14 senedir gayrimenkul(emlak) firmam var,fatihte oturuyorum, 40 yaşındayım kardeşim kasırga 1 sayesinde offroad a bulaştım aslında maksadım ailemle hafta sonları mesire yerlerinden kurtulmak için piknik amaçlı olarak kullanmaktı ama olmadı maksadı aşıldı basit ofroad yaparak bağımlı olmamaya çalışıldı görüşmek ümidiyle

pehlivan' Alıntı:
İsmim mehmet ali pehlivanlar (pehlivan)Aslında çoktandır ;D (8 ay)dır aranızdayım ama neden kendimi tanıtmadım onuda bilmiyorum ;Dist fatih'te Kardeş gayrimenkul danışmanlık adı altında 14 senedir gayrimenkul(emlak) firmam var,fatihte oturuyorum, 40 yaşındayım kardeşim kasırga 1 sayesinde offroad a bulaştım aslında maksadım ailemle hafta sonları mesire yerlerinden kurtulmak için piknik amaçlı olarak kullanmaktı ama olmadı maksadı aşıldı basit ofroad yaparak bağımlı olmamaya çalışıldı görüşmek ümidiyle

pehlivan hoşgeldin tekrar ;D ;D

Sn. Ali Pehlivan bey, hoş geldiniz. ZJ Orbisiniz mutasiyona uğramamış ,aksine evrim geçirmiştir. Yeşilinizi iyi günlerde , severek ve aylenizle mutluluk duyarak kullanmanızı cani gönülden dilerim. Bu Sizlerin hakkıdır diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Herkese selamlar,
Adım Oğuzhan Gündüz,36 yaşımdayım ve iki erkek çocuk babasıyım,ticaret ile uğraşıyorum.4-5 aydır foruma katılıyorum,bir araç arayışındaydım(toyota vx80) fakat azlığı ve fiyatlarının yüksekliğinden dolayı ki en son uygun fiyata İsmail bey almıştı,vazgeçtim.Şu anda 2006 model 5 kapı Suzuki Vitara aldım ve aranıza fiili olarak katılmış oldum.Halen İstanbulda yaşıyorum fakat haziran ayında Adapazarına taşınacağım için oradaki arkadaşlarla daha sık görüşeceğim sanırım.Saygılarımla,

becasse' Alıntı:
Herkese selamlar,
Adım Oğuzhan Gündüz,36 yaşımdayım ve iki erkek çocuk babasıyım,ticaret ile uğraşıyorum.4-5 aydır foruma katılıyorum,bir araç arayışındaydım(toyota vx80) fakat azlığı ve fiyatlarının yüksekliğinden dolayı ki en son uygun fiyata İsmail bey almıştı,vazgeçtim.Şu anda 2006 model 5 kapı Suzuki Vitara aldım ve aranıza fiili olarak katılmış oldum.Halen İstanbulda yaşıyorum fakat haziran ayında Adapazarına taşınacağım için oradaki arkadaşlarla daha sık görüşeceğim sanırım.Saygılarımla,

Merhaba Oguzhan arkadaşım.
aramıza hoşgeldin..

öncelikle yeni aracın hayırlı ugurlu olsun.Bol çamurlu etkinliklerde kullanma nasip olur inşallah.

Suzuki de bir japon..güzel araç..Sakarya grubumuza sizi de her daim bekleriz.Bolu-İzmit arası yaylalar lastik izinle dolar inşallah..
Grubumuzda çok arkadaşımızda Suzuki vitara var.Murat Karahanlı arkadaşımız sıkı bir japon hastası ve modifiyecisidir. ;D :D o konuda hiç sıkıntı çekmezsin.
Bu arada kulagımı da çınlatmışsın.Toyota konusunda..Ülkemizde...garajlarda ne vx80 ler var bilemezsin.Kayseri offroad kulubünün düzenledigi etkinligi okuyorum da..şu anda neredeyse 4 adet toyota vx80 katılıyor.Maraş ve sivastan katılan arkadaşlarımız var..Demekki aranırsa çook...
Biraz sabır biraz araştırma..birazda çevrendeki tanıdıgın herkese haber verki...şansın artar..unutma..senin için bu saatten sonra bende aramaya başlıyorum..sen almazsan ben yerine alacagım.. ;D ;D

joker_' Alıntı:
mail adresinden kaynaklanan bir sorun var sanırım hesabımda , kullanıcı adı bulunamadı iletisi geliyor , bende yeni üyelik açtım , sakinnn sorun yok :smiley:)

Merhabalar ,

İsmim Meriç MUTLUAY

Mersinde yaşıyorum , Arslanköylüyüm , kanımızda yörüklük olduğundan dağlara karşı bir zaafiyetimiz var ailecek ,
offroad tutkusu bende son 3 senedir var, , şu an kullandığım araba ssanyong action sport 4*2 , fakat offroad için lada niva düşünüyorum. araştırmalarım devam ediyor.
Profesyonel olarak dalış sporu ile ilgileniyorum. TB sınıfı telsiz operatörüyüm , sınavımı geçtim , sıra kimliği almaya geldi ,
Mersin bölgesinde arama kurtarma birliği oluşturmak istiyorum , eminim bu fikir olgunlaşınca buna katılmak isteyen mersinli doğa severler olacaktır .

en yakın zaman da görüşmek dileği ile ,

joker

kardeşim hosgeldn.. bende tarsusluyum baba tarafı da sılıfkeden bızde de yorukluk var.. halıyle dag doga sempatızanlıgı ve offroad tutkusu da beraberınde gelıyor... bır kurtarma tımı projesınde aktıf olarak yer almak ısterım.. su anda sanlıurfada mecburı hızmetımı yapmaktayım.. dr um.. en kısa zamanda bızım oralardan bır yerlere gelmek ıstıyorum.. 6 ay sonra mecburı hızmetım bıtecek ve tayın ıstıcem.. kurtarma tımı projesyle ılgılı gelısmelerden bızı de haberdar edersen memnun olurum.. ayrıca tarsusta offroad konusunda cok tecrubelı arkadaslar da var.. bırlıkte guzel bır ekıp kurulabılır...
saygılarımla

becasse' Alıntı:
Herkese selamlar,

Selam Oğuzhan Bey aramıza hoş geldiniz. Adapazarına geldiğinizde görüşürüz.Yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa bize ulaşabilirsiniz.Selamlar...

serkan şen' Alıntı:
Selam Oğuzhan Bey aramıza hoş geldiniz. Adapazarına geldiğinizde görüşürüz.Yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa bize ulaşabilirsiniz.Selamlar...

Teşekkürler Serkan bey,görüşmek üzere.

Merhaba Tüm Gezenbilir Forum Üyelerine Ve ANKARA Off-Road Grubuna İyi Günler Dilerim İsmim Ömer Gençer Bu Forum,a ANKARA Eryaman Etap 3 ,Den Katılıyorum İki Oğlum Ve Ben Off-Road Gezilerinizi Ve Diğer Etkinliklerinizi İlgiyle Takip Ediyoruz Bizim 1991 Model Kia Besta 4x4 Camlı Panelvanımız var Gezilerinize Ve Diğer Etkinliklere Bizde Katılmak İsteriz Aracımız Panelvan Olmakla Beraber Tam 4x4 Özelliklere sahiptir 2H, 4H, 4L Diğer 4x4 Araçlar Kadar İddaalı Olmamakla Beraber Aracımızın Gidebildiği Yere Kadar Bu Etkinliklere Katılmak İsteriz Eğer ANKARA Off-Road Grubu Aracımızı Uygun Görürse Tüm Forum Üyesi Arkadaşlara Ve ANKARA Off-Road Grubuna Sağlıklı Günler Dileriz

[attachment=1]
[attachment=2]

28625_406094664888_722789888_3869140_6449748_n.jpg

Fotoğraf0002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR