Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,214

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba;

Adım Erol yaşım 45 Emekli uçak bakım teknisyeniyim.

Sitenize 31 mayıs 2010'da üye oldum ama yaşlılık işte kendimi tanıtmayı unutmuşum. :D :D

Uzun süre Nissan Skystar SSS'in 4X2 ve 4X4 versiyonlarını kullandım.Evlilik hayatında pick-up tarzı araçlar pek kullanışlı olmayınca mecburen binek sınıfına geçtim.

Horoz ölür gözü çöplükte kalır misali gözüm hem 4X4 araçlarda.

Aileme katılan ikizlerimle sığabileceğim.Yeri geldiğinde teknemi çekebileceğim bir araç ne olur aceb diye araştırırken sizin sitenizi buldum.

Okuduklarım bana bir hayli yol gösterici oldu.

Şimdi 2003-2004 model bir GC WJ 2.7 CRD Oveland peşindeyim.Umarım gönlüme göre bir tane bulabilirim.

Beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.

Çamurunuz bol olsun.

Selam abiler arkadaşlar

Ben off-roadla yeni yeni ilgilenmeye başladım seneye nasip olursa bir araç alıp aranıza katılmak ıstıyorum İzmir de yaşıyorum 21 yaşındayım 2 haftadır cok faydalı bılgıler guzel fıkırler edındım bu siteden herkese teşekkurler iyi forumlar

öncelikle merhabalar;
adım burak ateş 25 yaşındayım sakaryada oturuyorum yaklaşık 6 aydır siteyi takip ediyordum
2 gün önce 2001 model 2.5 v6 freelander aldım ve "eee artık üye olma zamanıdır" dedim :smiley:
aracımla ilgili iyi veya kötü eleştrisi ya da tavsiyesi olanlar varsa dinlemeye hazırım :D
tekrar herkese merhabalarr iyi akşamlar

AKAZ41' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin,aracın hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız bol çamurlu kullanmak nasib olsun.

teşekkürler atahan bey hoşbulduk
umarım zamanımız ve fırsatımız olur da bol çamurlu, keyifli geziler yaparız :smiley:

merhaba dostlarr
ben ayaş -ılıca köyünde oturuyorumm yaşım 16 ama araba ve traktör sürmeyi çok seviiyorum. Arabayıda ewden kaçırdığımda oluyorr.Sizi köyümüze beklerizz temiz havası vardır bol bol ayaş domatesi yemiş olursunuzz :smiley:) ;)

Herkese merhaba ; Alper Özenalp 32 yaşındayım. Ankara'da oturuyorum. 2001 Discovery Td5 sahibi oldum. Bir araca bir ay icinde bu kadar bağlanabileceğimi düşünmemiştim. Balık avı ve kamplı gezileri seviyorum. Görüşmek dileğiyle..

Yeni katılan tüm arkadaşlara keyifli ve bol bilgi paylaşımlı forumlar dilekleriyle..
Hoşgeldiniz...

Samet aygül 21 martta 20 yaşında olucam her zaman heybetli araçları sevmişimdir birazda doğa sevgimle birşelince off roada yöneldim araç olarak daha vitara ve defender arasında kaldığım için araç sahibi olamadım kararımı verince resimlerini gösteririm. Özel bir şirkette sistem destek uzmanı olarak görev yapıyorum.Programlama dillerinde kendimi geliştiriyorum asıl mesleğim programlamadır

Merhaba,

Ben Hakan Ulusoy Ankarada İkamet Ediyorum, Of Road ve Motosiklet Tutkunuyum, Aranızda Olmaktan Mutluyum.

Sevgi ve Sayglarımla...

b_ateş' Alıntı:
öncelikle merhabalar;
adım burak ateş 25 yaşındayım sakaryada oturuyorum yaklaşık 6 aydır siteyi takip ediyordum
2 gün önce 2001 model 2.5 v6 freelander aldım ve "eee artık üye olma zamanıdır" dedim :smiley:
aracımla ilgili iyi veya kötü eleştrisi ya da tavsiyesi olanlar varsa dinlemeye hazırım :D
tekrar herkese merhabalarr iyi akşamlar
Aramıza Hoşgeldiniz Üye Olmak İçin Arabamı Almak Gerekiyor Bi Çok Arkadaş Dışardan Takip Edip Araç Aldıktan Sonra Üye Oluyor Bence Üye Olmak İçin Hiçbişey Almaya Gerek Yok ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR