Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,194

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Sn.Ömer bey hoşgeldiniz .Kendi aracınızdan biraz daha bahsedermisiniz.yakıtk satfiyatı,parca,usta durumları,hiç araziye girdinizmi tabiiki çamurdan bataklıktan bahsetmiyorum.vs.Bizi aydınlatırsanız seviniriz.iyi gezmeler ve selamlar.

freegraf' Alıntı:
Sn.Ömer bey hoşgeldiniz .Kendi aracınızdan biraz daha bahsedermisiniz.yakıtk satfiyatı,parca,usta durumları,hiç araziye girdinizmi tabiiki çamurdan bataklıktan bahsetmiyorum.vs.Bizi aydınlatırsanız seviniriz.iyi gezmeler ve selamlar.

Merhaba Hoşbulduk Araç Türkiye Kızılay Derneğinden çıkma 1991 model 2200 cc 73 hp hidrolik direksiyon çift klima tam 4x4 özellikleri olan bi araç 2H 4H 4L yakıt tüketimi şehir içi 33 krş şehir dışı 29 krş tek kusuru jantları 14 inc biraz küçük kalıyor arazi performansına gelince inanılmaz gören şaşırıyor parça konusuna gelince hem mazda e2200 hem kia parçaları uyumlu şu ana kadar sıkıntı yaşamadım

Cevabınız için teşekürler.bir iki yerde gördüm merak ettim.sizde işin içine dahil olunca biraz sorayımdedim.Umarım ileride gaaliyet ve fotoğraflerı paylaşırız.İyi günler ve gezmeler dilerim.

freegraf' Alıntı:
Cevabınız için teşekürler.bir iki yerde gördüm merak ettim.sizde işin içine dahil olunca biraz sorayımdedim.Umarım ileride gaaliyet ve fotoğraflerı paylaşırız.İyi günler ve gezmeler dilerim.

Teşekkür ederim inşallah

merhaba ben Zafer istanbuldan uzun zamandan beri takip ediyordum en sonunda uye olmaya karar verdim.
herkese merhabalar :smiley:

Merhabalar,

Yaklaşık bir yıldır takipçinizim. Özel sektörde muhasebeciyim. İzmir'de yaşıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım...Herkese selamlar.

Gürkan Keser

bettino' Alıntı:
Sn. Ali Pehlivan bey, hoş geldiniz. ZJ Orbisiniz mutasiyona uğramamış ,aksine evrim geçirmiştir. Yeşilinizi iyi günlerde , severek ve aylenizle mutluluk duyarak kullanmanızı cani gönülden dilerim. Bu Sizlerin hakkıdır diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
bahattin abim iyidileklerin için çok sağolasın bir kaç gezide bir aaraya gelmiştik inşallah en kısa sürede tekrar görüşmek ümidiyle ;)

Merhaba arkadaşlar ben İstanbuldan ismail.Forumu uzunsüredir takip ediyorum ve çok faydalı bilgiler aldım.4x4 bir araç almayı düşünüyorum ve sizlerin değerli bilgilerinizden istifade ediyorum.Yaklaşık 5-6 ay sonra Grand Chorekee 2.7 crd yada 3.1 dizel almayı pilanlıyorum.Daha sonra tekrar görüşmek üzere selamlar,saygılar.

doktor_33_01' Alıntı:
kardeşim hosgeldn.. bende tarsusluyum baba tarafı da sılıfkeden bızde de yorukluk var.. halıyle dag doga sempatızanlıgı ve offroad tutkusu da beraberınde gelıyor... bır kurtarma tımı projesınde aktıf olarak yer almak ısterım.. su anda sanlıurfada mecburı hızmetımı yapmaktayım.. dr um.. en kısa zamanda bızım oralardan bır yerlere gelmek ıstıyorum.. 6 ay sonra mecburı hızmetım bıtecek ve tayın ıstıcem.. kurtarma tımı projesyle ılgılı gelısmelerden bızı de haberdar edersen memnun olurum.. ayrıca tarsusta offroad konusunda cok tecrubelı arkadaslar da var.. bırlıkte guzel bır ekıp kurulabılır...
saygılarımla

hoşgördük kardeşim , memnun oldum tanıştığımıza , şu an şehir dışındayım , mersine döndüğümde çevremizde kimler var tanışmak istiyorum , işallah seninde tain işin olur bekleriz mersine :smiley:

Üye araçları listesine kaydolmak istyorum

Ad : Doğan Çelen
Yer İstanbul Bostancı

Araç : 1990 Mercedes GE300

clip_image001.jpg

Doğan bey hoşgeldiniz..
Aracınız çok güzel vede özel bir araç gerçekten..
Hoş forumlar dileklerimle sevgi ve esenlikler..

Merhabalar

Ben off road ile yaklaşık 7 yıl önce tanıştım.17 yaşındayım ama off road ın içine girmek ise dayımın almış olduğu 2.5 düz dizel defenderle nasip oldu.Buda dayımın düldülü...

185882_1544735829362_1564008111_31036696_7286221_n.jpg

182024_1544719508954_1564008111_31036674_698614_n.jpg

182078_1544721308999_1564008111_31036677_7114731_n.jpg

tüm yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR