freegraf' Alıntı:Sn.Ömer bey hoşgeldiniz .Kendi aracınızdan biraz daha bahsedermisiniz.yakıtk satfiyatı,parca,usta durumları,hiç araziye girdinizmi tabiiki çamurdan bataklıktan bahsetmiyorum.vs.Bizi aydınlatırsanız seviniriz.iyi gezmeler ve selamlar.
freegraf' Alıntı:Cevabınız için teşekürler.bir iki yerde gördüm merak ettim.sizde işin içine dahil olunca biraz sorayımdedim.Umarım ileride gaaliyet ve fotoğraflerı paylaşırız.İyi günler ve gezmeler dilerim.
bahattin abim iyidileklerin için çok sağolasın bir kaç gezide bir aaraya gelmiştik inşallah en kısa sürede tekrar görüşmek ümidiylebettino' Alıntı:Sn. Ali Pehlivan bey, hoş geldiniz. ZJ Orbisiniz mutasiyona uğramamış ,aksine evrim geçirmiştir. Yeşilinizi iyi günlerde , severek ve aylenizle mutluluk duyarak kullanmanızı cani gönülden dilerim. Bu Sizlerin hakkıdır diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
doktor_33_01' Alıntı:kardeşim hosgeldn.. bende tarsusluyum baba tarafı da sılıfkeden bızde de yorukluk var.. halıyle dag doga sempatızanlıgı ve offroad tutkusu da beraberınde gelıyor... bır kurtarma tımı projesınde aktıf olarak yer almak ısterım.. su anda sanlıurfada mecburı hızmetımı yapmaktayım.. dr um.. en kısa zamanda bızım oralardan bır yerlere gelmek ıstıyorum.. 6 ay sonra mecburı hızmetım bıtecek ve tayın ıstıcem.. kurtarma tımı projesyle ılgılı gelısmelerden bızı de haberdar edersen memnun olurum.. ayrıca tarsusta offroad konusunda cok tecrubelı arkadaslar da var.. bırlıkte guzel bır ekıp kurulabılır...
saygılarımla