okivan' Alıntı:Merhabalar,
Ben Okan Ergene
30 yaşındayım , İstanbuldayım
Türk Hava Yollarında pilotum ,
77 model bir CJ5im var ,
yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor rektifiyesine kadar baştan aşağıya bir can verme operasyonu yapıyorum maslak sanayide,
Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim ,
Tekrar merhabalar , ve şimdiden teşekkürler
Okan Ergene
Ben Okan Ergene
77 model bir CJ5im var ,
yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor rektifiyesine kadar baştan aşağıya bir can verme operasyonu yapıyorum maslak sanayide,
Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim , hoş geldiniz İSTİKBAL GÖKLERDEDİR ama yerdede bişeyler var ::))))
Okan Ergene
[attachment=1]
Ben Okan Ergene
77 model bir CJ5im var ,
Okan hosgeldin , aradığın hersey burda var , kopamayacaksin ..! Ayrıca cok fazla kaptan var burda ))
Hele thy den
Ses verelim beyler Okan a )
Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim ,
Okan Ergene
[attachment=1]