Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,500
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam arkadaşlar,
ismim Fatih ÖMRÜUZUN, İzmir'li olup Ankara'da ikamet ediyorum.
Bilgisayar mühendisiyim, ODTÜ'de araş. gör. olarak çalışıyorum.

2007 4x4 L200 AT ile aranızadayım...

S7000106.JPG

Etiketler

tüm yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz fakat son zamanlarda akdenizdeki arkadaşlarımızda çok hızlı bir off road artışı görüyorum özellikle alanya bölgesinde ve akdenize cok hızlı yayılıyo bu off road hastalığı sanırım :smiley:

unal' Alıntı:
tüm yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz fakat son zamanlarda akdenizdeki arkadaşlarımızda çok hızlı bir off road artışı görüyorum özellikle alanya bölgesinde ve akdenize cok hızlı yayılıyo bu off road hastalığı sanırım :smiley:

Akdeniz bölgesinde virüs var galiba bulaşıcı hemde dikkatli olmak lazım karantinada sökmez bu virüse .. ;D ;D ;D

Aleykümselam ve de hoş geldiniz.selam ı verildiği gibi almak yani cevaplamak gerek.yeni katılan herkese ve diğer arkadaşlara iyi paylaşımlar dilerim.

selam ;
09.02.2011 itibariyle ::smiley:
2004 model (auto) Suzukı Vıtara sahibiyim
istanbul 1982 dogumluyum
istanbunbul avrupa yaksında oturuyorum
hvac teknikeriyim

yardımlarınız için tesekkur ederım sımdıden :smiley:

herkese selam olsun

Cem Sukayan

csukayan' Alıntı:
selam ;
09.02.2011 itibariyle ::smiley:
2004 model (auto) Suzukı Vıtara sahibiyim
istanbul 1982 dogumluyum
istanbunbul avrupa yaksında oturuyorum
hvac teknikeriyim

yardımlarınız için tesekkur ederım sımdıden :smiley:

herkese selam olsun

Cem Sukayan

cem bey hosşgeldiniz

Herkese slm adım Ali Kerimoğlu yaşım 29 Trabzon OFluyum inşaat işiyle uğraşıyorum, 2001 disco2 sahibiyim aracı aralık başı gibi aldım, off road merakım ise siz gezenbilirciler tarafından başladı 2 hafta önce lpg yakıtları için araştırma yaparken bu güzel foruma denk geldim ve o geceden beri buradayım kopamıyorum. cumartesi günüde cooper stt lerimi takdım bile erkan abim sağolsun :smiley:.

13022011806.jpg

13022011807.jpg

Merhabalar,

Ben Okan Ergene

30 yaşındayım , İstanbuldayım
Türk Hava Yollarında pilotum ,

77 model bir CJ5im var ,
yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor rektifiyesine kadar baştan aşağıya bir can verme operasyonu yapıyorum maslak sanayide,

Siteden de çok faydalandığımı söylemeliyim , sizlerde de zaman zaman sorularımla yardım isteyeceğim ,

Tekrar merhabalar , ve şimdiden teşekkürler

Okan Ergene

[attachment=1]

mr 1.jpg

mr2.jpg

mr3.jpg

mr4.jpg

mr5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri