Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,214
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhabalar öncelikle,
Ben aranıza yeni katıldım siteye bayıldım, paylasımlar on numara.
Can Taygun Yılmaz
22 yasındayım
Balıkesir Akçayda yasıorum.
Emlakçıyım.
Burda bildiginiz üzere Kazdağları var. Ben buraya cıkmaya bayılıyorum :smiley: 4 seneden beri cıkıyorum. Kangoo ve son 3 aydır sıfır aldıgım Fiorınoyla cıkıyordum. ARtık geliştirdm bi Kia sorento aldım şimdi benı hıc kımse durduramaz :smiley: Çektiğim fotoları paylasırım iyi günler saygılar.

Etiketler

merhaba akçaylı kardeş siteye hoş geldin bende birgün akçaya yerleşmek istiyorum inşallah kısmet olur .

siz OFFF ROAD ta ve doğa ya gönül vermis abilerim kardeslerım ablalarım aranıza yeni katıldım ADIM kurtuluş topuz yasım 28 TEKİRDAĞ,DA HYUNDAİyetkili servisin de oto elektirk teknisyeniyim kücüklüyüm den beri hep bi jipim olsun istemişim dir ve artık zamanı geldi bi japon testere si yani suzuki samurai bakıyorum en yakın bizaman da alın dizicenm ve sehrimizin VEDARI İFTARI TRAKOF fun arac larını gördükce artık bende ufak tefek biseyler yapıcam tabiyki siz lerin yardımıy la sim diden gezenbilir ailesine tesekkürler ve iyi forum lar VE bol camurlu gün ler

Merhaba arkadaşlar ;

Ben off roat işine merak saldım araç almak istiyorum ama karar veremedim siz ne tavsiye edersiniz jeep jc8 hoşuma gitti ama yardımlarınız için teşekkürler

slm adım akın baran boluluyum 1o yıldır offroad aracım var ve kendımı bıldım bılelı ofroad hastasıyım 31 yasındayım bolu beledıyesınde plent opr olarak calısıyorum suan subaru foresterım var gezenbılırı 2007 den berı tanıyorum bu forumu kuran arkadaslara cok tesekkur ederım 1 tane kendı yaptığım atvm bırtane kros motorum daha var

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. İstanbul ve çevresi kolay parkurlarda ben de gezilere katılmak isterim. Aracım standart 2006 Range Rover sport. Biraz tecrübe edindikten sonra bu işe daha yatkın bir araç alıp modifiye etmek istiyorum.

Görüşmek üzere.

ready' Alıntı:
slm adım akın baran boluluyum 1o yıldır offroad aracım var ve kendımı bıldım bılelı ofroad hastasıyım 31 yasındayım bolu beledıyesınde plent opr olarak calısıyorum suan subaru foresterım var gezenbılırı 2007 den berı tanıyorum bu forumu kuran arkadaslara cok tesekkur ederım 1 tane kendı yaptığım atvm bırtane kros motorum daha var

akın bey hoşgeldiniz...bugün döndüm abanttan...belediyede çağrı bey var o da offroadsever

ıhlamur' Alıntı:
[attachment=1]
Sayın Hüseyin demiral merhaba
evet oaraç bana aittir iki yıldır kullanıyorum.
Sizede bu araçdan aryorsanız arabam com da kısa şaseleri var ( gmc ).
Bol çamurlu günler dileği ile. Ethem MİRELİ [attachment=1]
evet benımde sahıp olmak ıstediğim bir araç ama çamuru biraz eksikmi kalmış ne. ::smiley: :smiley: :D

Merhabalar

Boran Can Mutlu, Eskişehir'deyim, serbest avukatlık yapıyorum.

Foruma daha önce üye olmuştum ama ancak bir hafta öncesine kadar inceleme fırsatım oldu, bundan yaklaşık bir sene önce ne yazık ki arkadan itişli toyota hilux aldım, şimdi keşke bu forumu daha önce okusaydım da 4 çeker bir araç alsaydım diyorum. Discovery ve Land Cruiser'lar çok güzel ve fonksiyonel araçlarmış, neyse laf lafı açtı, herkese tekrar merhaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR