Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,904
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

__ C J 7 __' Alıntı:
Selamlar Gezenbilir Ailesi,
aranıza yeni katılanlardan biriyim

adım Sezgin
Sakarya Üniversitesi Fizik 4. sınıf öğrencisiyim
3 yıl önce CJ almak ile başladı aktif offroad hayatım
ancak çocukluğumdan beri CJ hastalığım vardı ve kavuştum tatlı belama ;D

ve resimlerimizzzzzz

ben ve abim (CJ 7)
pict0023ag7.jpg

ben , sastuning ve sastuning39
goruntu2901jb7.jpg

goruntu2870mg9.jpg

goruntu2870mg9.jpg
[attachment=1]

Merhaba bende yeni katılanlardanım
Ethem MİRELİ Off-road,u uzun zamandır izliyorum ve merakım vardı
ANTALYADA ikamet ediyorum emekliyim aracım GMC Sierra komyonettir.
İnşallah gezenbilir üyeleri,ile tanışmak kısmet olur.

Etiketler

slm arkadaşlar ismim mehmet ali pehlivanlar ist fatih te oturup aynı zamanda emlak gayrimenkul danışmanlık işyerim var hafif ofroad yapmaktayım maksadım ailem le mesire yerlerine mahkum olmadan doğanın güzelliklerinden faydalanmak, geziler olduğundada katılıp olduğunca ofroad yapmaktayım takribi 7 aydır offroad yapmaktayım görüşmek üzere

IMG_0292.jpg

[attachment=1]

Merhaba Sevgili Gezenbilir Dostları;
Hayvanları ve doğa ile ilgili olan herşeyi çok seviyorum..
Bir seneyi aşkın bir süredir 1986 Model Nissan Patrol SWB sahibiyim..
Aracım ile birlikte edindiğim hertürlü bilgiyi aşağıdaki linkte yer alan günlüğüm ile sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0

Karadeniz Ereğli den sevgilerimle
Murat AYRAL

1986-Nissan Patrol-SD33.jpg

ıhlamur' Alıntı:
[attachment=1]

[attachment=1]
Merhaba bende yeni katılanlardanım
Ethem MİRELİ Off-road,u uzun zamandır izliyorum ve merakım vardı
ANTALYADA ikamet ediyorum emekliyim aracım GMC Sierra komyonettir.
İnşallah gezenbilir üyeleri,ile tanışmak kısmet olur.
[attachment=1]

[attachment=1]

sezgin bey dosya açılıp yazılacağını görmedim.
Benim tanışma yazısı sizin resimlerin altına geldiğini
gördüm nasıl silinceğini,de bilemiyorum.Sizden özür dilerim.

[attachment=1]

Tüm gönül dostlarına merhaba...
İstanbul B.çekmeceden Halil KIR polis memuruyum,bu virus nasıl bir şeyse,bulaştırana teşekkür ediyorum... yeniyim şimdilik çatalcanın çamurlarıyla güreşiyorum disko 2 'im var( 99 td5 ) özelliklerini yeni öğreniyorum, bu konularda yardımlarınızı bekliyorum . Etkinliklerimiz olursa katılmak isterim .
Çamurda lastiklerimizin kirlenmesi dileği ile ,

türkxbora' Alıntı:
İstanbul B.çekmeceden Halil KIR polis memuruyum,bu virus nasıl bir şeyse,bulaştırana teşekkür ediyorum... yeniyim şimdilik çatalcanın çamurlarıyla güreşiyorum disko 2 'im var( 99 td5 ) özelliklerini yeni öğreniyorum, bu konularda yardımlarınızı bekliyorum . Etkinliklerimiz olursa katılmak isterim .

Halil bey hosgeldiniz , bol camurlu günler dilerim

türkxbora' Alıntı:

aramıza hoş geldin,sevgili halil aracın gerçek offroad aracı zamanla neler yapabileceğini göreceksin. burada sıkışıp kalma seni offroad sayfalarımızda görmek isteriz çamuru dert etme altın çamurada bulansa altındır. ;)

herkese slmlar.
ben izmirden Adil DERİCİ. doğa ve doğa sporları tutkunu biriyim. off-road turlarına hiç katılmadım daha önce,genelde mtb grubu olarak off-road ruhunu hissediyoruz :smiley:
izmirden aynı tutkulara sahip herkesle iletişim halinde olmayı isterim.doğa-doğa sporları-mtb-atv-serbest atlayış vs..
Adil DERİCİ vempire333@hotmail.com 0505-6056726 http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici
şimdilik sağlıcakla kalın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR