gecekusu333' Alıntı:herkese slmlar.
ben izmirden Adil DERİCİ. doğa ve doğa sporları tutkunu biriyim. off-road turlarına hiç katılmadım daha önce,genelde mtb grubu olarak off-road ruhunu hissediyoruz
izmirden aynı tutkulara sahip herkesle iletişim halinde olmayı isterim.doğa-doğa sporları-mtb-atv-serbest atlayış vs..
Adil DERİCİ vempire333@hotmail.com 0505-6056726 http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici
şimdilik sağlıcakla kalın
AKAZ41' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz.
Sende Hoşgeldin kurban nerelerdesinsertem41' Alıntı:Sende hoşgeldin.
Tüm arkadaşlarda hoşgelmişler, keyifli paylaşımlar.
Dj' Alıntı:Sende Hoşgeldin kurban nerelerdesin
Yeni Gelen arkadaşlar Aramıza hoşgelmiş
barkınmete' Alıntı:herkese selamlar adım Murat 33 yaşında pazarlama sektöründe satış uzmanıyım yaklaşık 8 yıldır amatör olarak off road yapıyorum genelde kemerburgaz civarında haftasonları arkadaşlarımızla arabalarımız saplanana kadar devam edip sonrada gerekirse sabaha kadar onları çıkartmaya çalışmak çoğu insana anlamsız gelse de benim için tarifsiz bir zevk. Kamp yapmak ve balığa çıkmaksa diğer takıntılarım pajero ile başladım sonra niva derken şu an yapılı olmasa da bir terios um var eğer yolunuz kemerburgaz tarafına düşerse size katılmaktan zevk duyarım .
ıhlamur' Alıntı:[attachment=1]
Sayın Hüseyin demiral merhaba
evet oaraç bana aittir iki yıldır kullanıyorum.
Sizede bu araçdan aryorsanız arabam com da kısa şaseleri var ( gmc ).
Bol çamurlu günler dileği ile. Ethem MİRELİ [attachment=1]
etem bey teşekkürler gerçekten güzel araba güle güle kullan ben biraz ağır off road takılıyorum dolayısı ile kısalar ilgi alanımda görüşmek dileği ileıhlamur' Alıntı:[attachment=1]
Sayın Hüseyin demiral merhaba
evet oaraç bana aittir iki yıldır kullanıyorum.
Sizede bu araçdan aryorsanız arabam com da kısa şaseleri var ( gmc ).
Bol çamurlu günler dileği ile. Ethem MİRELİ [attachment=1]