Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,206

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

gecekusu333' Alıntı:
herkese slmlar.
ben izmirden Adil DERİCİ. doğa ve doğa sporları tutkunu biriyim. off-road turlarına hiç katılmadım daha önce,genelde mtb grubu olarak off-road ruhunu hissediyoruz :smiley:
izmirden aynı tutkulara sahip herkesle iletişim halinde olmayı isterim.doğa-doğa sporları-mtb-atv-serbest atlayış vs..
Adil DERİCİ vempire333@hotmail.com 0505-6056726 http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici
şimdilik sağlıcakla kalın ;)

Aramıza hoşgeldiniz.

Dj' Alıntı:
Sende Hoşgeldin kurban nerelerdesin
Yeni Gelen arkadaşlar Aramıza hoşgelmiş

Başım gözüm üstüne kardeş.

Bilirsin ben tüm gönüllerdeyim, arayan nerede bulacağını bilir beni.

Yeni Gelen arkadaşlar Aramıza hoşgelmiş

[attachment=1]

sany8723-002.jpg

sayın ıhlamur hoş geldin aramıza resimdeki canavar senindir inşallah tek kelime harika her kiminse güle güle kullansın hayalim aynı aracın kısası

herkese selamlar adım Murat 33 yaşında pazarlama sektöründe satış uzmanıyım yaklaşık 8 yıldır amatör olarak off road yapıyorum genelde kemerburgaz civarında haftasonları arkadaşlarımızla arabalarımız saplanana kadar devam edip sonrada gerekirse sabaha kadar onları çıkartmaya çalışmak çoğu insana anlamsız gelse de benim için tarifsiz bir zevk. Kamp yapmak ve balığa çıkmaksa diğer takıntılarım pajero ile başladım sonra niva derken şu an yapılı olmasa da bir terios um var eğer yolunuz kemerburgaz tarafına düşerse size katılmaktan zevk duyarım .

Photo-0021.jpg

000009.jpg

kar.jpg

battık.jpg

000014.jpg

barkınmete' Alıntı:
herkese selamlar adım Murat 33 yaşında pazarlama sektöründe satış uzmanıyım yaklaşık 8 yıldır amatör olarak off road yapıyorum genelde kemerburgaz civarında haftasonları arkadaşlarımızla arabalarımız saplanana kadar devam edip sonrada gerekirse sabaha kadar onları çıkartmaya çalışmak çoğu insana anlamsız gelse de benim için tarifsiz bir zevk. Kamp yapmak ve balığa çıkmaksa diğer takıntılarım pajero ile başladım sonra niva derken şu an yapılı olmasa da bir terios um var eğer yolunuz kemerburgaz tarafına düşerse size katılmaktan zevk duyarım .

Murat bey hosgeldiniz
Terios la birseyler yapiyormusunuz yoksa gunluk kulllanim için mi kendileri ..?

[attachment=1]
Sayın Hüseyin demiral merhaba
evet oaraç bana aittir iki yıldır kullanıyorum.
Sizede bu araçdan aryorsanız arabam com da kısa şaseleri var ( gmc ).
Bol çamurlu günler dileği ile. Ethem MİRELİ [attachment=1]

sany8724-001.jpg

Tam aracın bir benzeri Antalya'da var derken; o aracmış :D
Hoş geldiniz...

ıhlamur' Alıntı:
[attachment=1]

ıhlamur' Alıntı:
[attachment=1]
etem bey teşekkürler gerçekten güzel araba güle güle kullan ben biraz ağır off road takılıyorum dolayısı ile kısalar ilgi alanımda görüşmek dileği ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR