Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,355
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ben Çetin Norçinli 39 yaşındayım yakacık tarafında ticaretle uğraşıyorum aslına bakarsanız ben amerikan meraklısıyım 1 tane 63 model apacii kamyonetim vardı sattım 1 tane 58 aldım onuda sattım buaralar karekasa jeep bakıyorum sitenizi öğrendim çok işime yarayacak bilgiler buldum inşallah kafama göre bir araç bulurum bende sizin etkinliklerinize katılırım.

Etiketler

Yeni aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor bol çamurlu parkurlar temmeni ediyorum.Enyakın zamanda güzelbir organizasyonda buluşup tanışmak dileği ile hoşçakalın.

mjeliada - Ada Melih Bal. Ankarada ögrenci ve yarı zamanlı çalışanım. 93 grand cherokee 5.2 ile aranıza katılıyorum :smiley:

mjeliada' Alıntı:
mjeliada - Ada Melih Bal. Ankarada ögrenci ve yarı zamanlı çalışanım. 93 grand cherokee 5.2 ile aranıza katılıyorum :smiley:

hoşgeldin ada melih bal....zj ile sana mutluluklar dilerim binlerce kilometre boyu

Merhaba
Acemilik işte ben sanırım serbest kürsüde kendimi tanıtmışım,her neyse :smiley: Ertan Özer 1969 İstanbul doğumluyum,uzun yıllardır Tekirdağ çorlu da ikamet ediyorum.Daha önce 4 çeker chevrolet tohoe,suzuki vitara,90 lı yılların başlarında da marmariste jeep rent yapıyordum o zamanlar tüm cj modellerinden araçlarım vardı ve doğal olarak kullanıyordum.Şimdi ise LR Defender ambulansa sahibim.Aynı zamanda çook eski bir balıkadamım.Tüm sitedeki arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunarım...

Sertaç Cura

Zonguldak'tan katılıyorum

17 yaşındayım.

Şu anda okumaktayım

Off-road virüsü bir buçuk sene önce bulaştı. :smiley:

Sevgiler...

--------------------------------------------------------------------------------

Bu da benim Land:smiley:
1987 Land Rover 110- 2.5 Dizel

big_29859223brp.jpg

Adım Alican Çakmak,,Artvin-Arhaviliyim.Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim.Aracım 96 model Daihatsu Feroza SX.Gezilerde aranızda olabilmek dileğiyle

buda aracım:[attachment=1]

Fotoğraf (196).jpg

merhaba bende siteye üye olalı epey oldu ama kendimi tanıtmamıştım. Avcılık merakımdan dolayı aldığım 2004 Suzuki grand vitaram var ve siteyi inceledikçe insana offroad virusu bulaşmayacak gibi değil. şimdilik sadece at lastik aldım ama ilerde becce kit, kilit, vinç yapmayı düşündüğüm değişiklikler. saygılar.[attachment=1]

03072010229.jpg

1981 doğumluyum veteriner hekimim av merakımdan dolayı aldığım 2004 Suzuki Grand vitaram var. şu an standart ama ilerde bende aranıza katılmak niyetindeyim.

03072010229.jpg

sefer67' Alıntı:
L@NDCI' Alıntı:
Sertaç Cura

Zonguldak'tan katılıyorum

17 yaşındayım.

Şu anda okumaktayım

Off-road virüsü bir buçuk sene önce bulaştı. :smiley:

Sevgiler...

--------------------------------------------------------------------------------

neresindensin

Çaycuma.siz neresindensiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR