Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,305
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Hoşbulduk bora abi, link'in açımama sebebi yanındaki parantezler hariç seçip copy yaptıtan sonra adres çubğuna yapıştırırsan olacaktır.

Defenderda gerçekten aradığımı bulacağımı düşünüyorum, görüşmek dileğiyle

Etiketler

Merhabalar,
Ankarada ikamet etmekteyim, End. Elektronik mezunuyum.
Bilgisayar Network vb işler ile uğraşıyorum.
Siteyi Internette araçlara bakarken keşfettim,
Epeyce forumları okudum,
Sonra sizlere ve suzilere hayran oldum,
En kısa zamanda bir 4x4 alıp fiziken de aranıza katılmak için uğraşıyorum.
Bakalım ne olacak.
Herkese çoook selamlar.
TSEZİM.

Hoşbulduk Mustafa bey

Resimlerde gördüğüm araçlarınız o kadar güzel ki bakıp bakıp hevesim artıyor.

konukseverlişğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
hepinize bol eğlenceli offroadlar dilerim

Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Bakırköy'den 85 doğumlu Yazılım Uzmanı bir dost,
Ne zamandır bu siteye girmekteyim ve arabamı 2 hafta önce almamla birlikte, sitede daha da etkin rol oynamak istiyorum..

58307_135980489780051_100001043037265_194787_7947625_n.jpg

Yeni katılımcı arkadaşlara hoş geldin diyor bol çamurlu parkurlar temennisi ile görüşmek üzere...

SERKANEFE' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Bakırköy'den 85 doğumlu Yazılım Uzmanı bir dost,
Ne zamandır bu siteye girmekteyim ve arabamı 2 hafta önce almamla birlikte, sitede daha da etkin rol oynamak istiyorum..

Gezenbilir'e hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun

Selam Levent Özkaya istanbul anadoluhisarı küçüksu beykoz da oturuyorum .özel bir şirkette çalışıyorum
2001 model nissan terrano2 td 2700 aracım var ,umarım arazide buluşmak dileklerimle bol çamurlu günler dilerim :smiley:
[attachment=1][attachment=2]

12032010063.jpg

12032010066.jpg

merhaba gezen bilir ailesi eskisi yenisi herkez hoş olsun hoş gelsin mutlu olsun mutluluk saçsın hekeze şimdideh hayırlı bayramlar.

burası yeri değil fakat yardım lütfen
offroad yapmaya giderken ulaştırma bakanlıgı tarafından çevrilen unimog sahibi arkadaşımız 2 bin tl ceza kesildi. unimoga yük ve yolcu taşımacılıgı yapmamasına veya ticari bir işi olmamasına ragmen bu ceza yazılabilirmi veya k belgesi istenebilirmi yardımlarınıza ihtiyacım var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61031.new;topicseen#new

SERKANEFE' Alıntı:

aracınız fotğrafta görünen Duster mı aracınız? Genelde piyasada iki çekeri var sizinki Dört çeker mi? Merak ettim :smiley: ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR