Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,440

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

CİNCİN' Alıntı:
Efe Bey dünkü iftar gezisinde tanışmıştık :smiley:
Gezenbilir'e hoşgeldiniz, diğer etkinliklerde de görüşmek dileğiyle
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60166.0

tekrar görüşmeyi bende çok isterim. zaten tadı damağımızda kaldı bu etkinliğin. bu arada ilk off road tecrübemi de yaşattığınız için ayrıca teşekkürler.

Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır üyeyim ama tanışma köşesini yeni gördüm hepinize merhaba buda benim yeni topladığim aracım

SNC00230.jpg

foremost ibrahim kardeşim hala fotoğraf yükleme sorunu çözememişsin. senin aracın resmini ben atayım o zaman :smiley:

IMG_3349.jpg

ya bora kardeş telef oldum yahu resimleri atamıyorum şaşırdım kaldımne hikmettir anlamadım ben neden olduğunuda bilmiyorum

takomistik' Alıntı:
maşallah güzelmiş....... boraaaaaaaaaaa sivasta görüşmek üzere

abi görüşürüz. bugün konuştuk gazi abi, gürcan ve mehmet abi en kötü özel araçla bile olsa yani otomobille bile geleceğiz kısmetse ;)

Herkese Merhabalar.İsmim Murat 39 Yaşındayım.istanbul Avcılarda İkamet Etmekteyim .Hafta Sonları Genellikle Ailemle Birlikte Doğaya çıkıp Tabi Güzellikleri çocuklarıma yaşatıp onları doğa sever olarak yetiştirmeye çalışıyorum.Umarım birlikte yeni yerler keşvederiz..Herkese Hayırlı Ramazanlar...

Herkese marhaba ..

Ben Timur. yaşım 31.istanbulda ikamet ediyorum. siteye daha dün üye oldum ve bakıyorumda geç bile kalmışım. çok güzel ve zevkli bir forum. birde o offroad turlarının resimlerini görünce ben niye eksiğim orda diye düşünmeden edemedim. benimde 1998 chevrolet tahoe aracım var ama bu işler için atletik diil. ama en kısa zaman da bende o turlara katılacağım.
herkese iyi sohbetler diliyorum.. :smiley:

murat ve timur arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz. timur sen nediyon tahoe diyon sonrada ofroad yapmaz diyon anladıgım sen aracını tanımıyon. senin aracın maşllahı var beee offroadın babasını yapar merak atme. ;D

he he yeni üyelikten 1 basamak yükselmiş sayıldığıma göre :smiley:
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz yeni üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :smiley:

gerçekten gezen bilir sitesine üye olmayanlar çok şanssız.üye olanlar ise çok mutlu çok şanslı gerçekten mutluluk güzelbir dünya gezen bilir dünyasında yaşayanlar çok şanslı .hepinize mutluluklar.

herkese merhaba ben yaklaşık olarak 2 yıldır gezenbilir e üyeyim ancak tanışma köşesini yeni fark ettim 42 yaşındayım ve şimdilik artvinde ikamet ediyorum devlet memuruyum elektrik kurumundan çıkma bir 130 aracım var aracı yeni aldım eksikleri olsada şu an faal durumda yolu düşen arkadaşları ziyarete beklerim.

Tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz ailecek.İnşallah biz yeniler eski tecrübeli üyelerle bu iftar yemeğinde tanışma fırsatı bulurda bizleri aralarına almanın mutluluğunu yaşarız yarın buluşmak üzere.Yahu şu resim yüklemeyi bir tarif eden olursa hepimiziçin yani bilmeyenler için iyi olur,Hoşçakalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR