Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,434

Etiketler

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkese merhaba

foruma bugün üye oldum. ilk etkinliğimi de cumartesi yapılacak iftara katılarak gerçekleştirmiş olacağım

ismim nalan. istanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. elektrik teknikeriyim. sabahtan akşama autocadde proje çiziyorum sıkılıp aktivitesel birşeyler bulup yapmalıyım arayışıyla gezenbiliri buldum.

ve işte buradayım...

genel tanışma başlığına yazdım. birde off-road severlere merhaba demek istedim.

4x4'üm yok :( ama arazi aracı kullanmaya hevesim var :smiley:

bastn' Alıntı:
herkese merhaba

foruma bugün üye oldum. ilk etkinliğimi de cumartesi yapılacak iftara katılarak gerçekleştirmiş olacağım

ismim nalan. istanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. elektrik teknikeriyim. sabahtan akşama autocadde proje çiziyorum sıkılıp aktivitesel birşeyler bulup yapmalıyım arayışıyla gezenbiliri buldum.

ve işte buradayım...

genel tanışma başlığına yazdım. birde off-road severlere merhaba demek istedim.

4x4'üm yok :( ama arazi aracı kullanmaya hevesim var :smiley:
hoş geldiniz hevers varsa gerisi kolay ;D ;D ;D

bugün üye oldum,arkadaşım sağolsun:smiley: insallah cumartesi iftar etkinliğinde aranızda olacağız.herkese selamlar...

knowles' Alıntı:
bugün üye oldum,arkadaşım sağolsun:smiley: insallah cumartesi iftar etkinliğinde aranızda olacağız.herkese selamlar...

hoşgeldin yeni üye :smiley:

gönderen : sağolan arkadaşın :smiley:

inşallah diyelim buradaki maksat görüşmek hayırlısı diyelim sahurdan arkadaşlara selamlar.Anlaşılmiştır sayın abim.rakam meselesi.

uzun bir aradan sonra trabzon dan herkese slm lar hoş geldinizz arkadaş..görüşmek ve tanişmak dilegiyle

uzun bir aradan sonra trabzon dan selamlar..yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz .görüşmek ve tanişmak dilegiyle..

efealtınkut' Alıntı:
iyi günler, efe altınkut bende aranıza yeni katıldım. istanbulda oturuyorum 32 yaşındayım bir gıda firmasında yöneticilik yapmaktayım. standart 2001 vitaram var. iş güç zaman elverdiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. tekrar iyi günler herkeze.
Efe Bey dünkü iftar gezisinde tanışmıştık :smiley:
Gezenbilir'e hoşgeldiniz, diğer etkinliklerde de görüşmek dileğiyle
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60166.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR