Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,368
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba ::smiley:
Ben ilker bakırköyden , bankacıyım. Arkadaşlarımdan bana bulaşan off-Road sevgisinin sonucunda 1993 model Grand Cherokee 5.2 araç sahibi oldum. Arazi koşullarına göre gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra aranıza katılmayı bekliyorum. Bu arada u araç ileilgili olarak modifikasyon ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Görüşmek üzere,

IMG00162-20091213-1638.jpg

Etiketler

Bu siteye görsel olarak emeği geçen herkeze saygılar. Renkler,geçişler ciddi bir emek verilmiş.Muadili bir site olmadığı için beni cezbetmişti.Geceleri siteye dalarak kafamı dağıtıyorum,gün içinde acaba bir mesaja cevab gelmişmi diye saat başı yahoo'mu açıyorum.Yani ben burayı sevdim

Resim 205.jpg

Şimdi 1 suzuki 2005 otomatik jimny'miz var Pilot zafer (48) özlem(47) yan koltuk zeytin(5) arka koltuk ablası melis(24)Zeytinin şimdiye kadar en sevdiği araç bu oldu arkayı kulübe gibi benimsedi.Önceleri yoktu fakat vakit buldukça off-road yarışlarını seyretmeye giderdim o çamur,o yırtınan motor sesleri,devrilen,batan araçlar tabiyat,oksijen,muhabbet yahu 3 ü 1 aradan daha çok lezzet say say bitmez.Keramet 4x4 araç sahibi olmakta herhalde şimdi dahada cazib olmaya başladı Fakat bir gerçek var oda VAKİT ile NAKİT i bir arada tutmak gerekiyormuş

Resim 149.jpg

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz herkezi camura bekleriz dışarda şitdetle yagan yagmur bizleri camura davet ediyor bundan sonra orman parkurları cetin ve zorlu olur bol eglenceler ;D ;D

Hoşgeldiniz arkadaşlar

Cüneyt bet aracınız çok güzel hayırlı olsun.

İyi günlerde kazasız belasız bol çamurlu kullanın.

Ne kadara mal oldu bilgi verebilir misiniz?
tşk.

Özür dilerim tarihe hatalı bakıp cüneyt beyin land 'ı hortlatmışım

yinede araç güzel

merabalar, çok uzun zaman olmasa da bir süredr siteyi takip ediyorum..

Tolga BALKAN, 1983 İstanbul doğumluyum, şu an Bursa Uludağ' da görev yapıyorum..

1963 model bir (cj5 kasalı 2400 dizel ford motorlu) cj3'üm (PAKİZE)
1987 model 6.2 dizel GMC Suburban' ım (BICIR) var..

Tanışma köşesine biraz geç yazdım ama, geç de olsa herkese merhabalar, kazasız, cezasız keyifli yoldan çıkmlar dilerim :smiley:

Gezen bilir sitesine üye olmam bir yılı geçti ,kendimi tanitmak için bu güne kısmetmiş diyelim.Adım Bahaddin Çelik - 1955 doğumlu olup / Kartal - İtanbulda ikamet ediyorum /Makina konstrüktörü olarak mesleğimi idame ettiriyorum /1993 Model Grand Wagoneer ZJ 5.2 V8 aracimi, sitedeki çok değrli paylaşımlardaki bilgiler sayesinde aldim.Aracımın üzerinde bazi değişiklikler yaptı ve daha yapacaklarım var. Son bahar ve kiş sezonuna aranızda olabılmek dileklerimle. Tüm gezen bilir camiyasına geçmiş ramazan bayramını kutlarım.
Saygılarımla.

bettino' Alıntı:
Gezen bilir sitesine üye olmam bir yılı geçti ,kendimi tanitmak için bu güne kısmetmiş diyelim.Adım Bahaddin Çelik - 1955 doğumlu olup / Kartal - İtanbulda ikamet ediyorum /Makina konstrüktörü olarak mesleğimi idame ettiriyorum /1993 Model Grand Wagoneer ZJ 5.2 V8 aracimi, sitedeki çok değrli paylaşımlardaki bilgiler sayesinde aldim.Aracımın üzerinde bazi değişiklikler yaptı ve daha yapacaklarım var. Son bahar ve kiş sezonuna aranızda olabılmek dileklerimle. Tüm gezen bilir camiyasına geçmiş ramazan bayramını kutlarım.
Saygılarımla.

oooo bahaddin abi buraya da hoşgeldinnnn....keyifli paylaşımlar dilerim...artık resimlerini koy şu wagonerin

Hoşbuldum,herkeze sıcak karşılama için teşekür ederim!
Sevgili Mert beyciğim , biliyorsun ki tilkiler kürkçü dükkanında buluşur !!!!!!
''Yeşilimin''resimlerini çok yakında siteye koyacağım.
Güzel gezilerde buluşmak üzere,hoşça kalın.
Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri