Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,256
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

acaNn' Alıntı:
Adım Alican Çakmak,,Artvin-Arhaviliyim.Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim.Aracım 96 model Daihatsu Feroza SX.Gezilerde aranızda olabilmek dileğiyle

buda aracım:[attachment=1]

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

arhavili kardeşim önümüzdeki aylarda arhavide görüşmek ümidiyle ;)

Etiketler

arkadaşlar,abiler aranıza daha yeni katıldım, aslında katılalı epey oldu ama uzaktan takip ediyordum hep, üye oldum gene uzak uzak takip ettim ama artık yakınlaşmak lazım Smiley nasip bu güneymiş... yaşım 21 istanbul üniversitesi öğrencisiyim aynı zamanda da kuzenlerin fabrikasında çalışıyorum ve ufaktan ticaretle uğraşıyorum. offroad,kamp ilgi alanlarımın başında. kamp işini her yaz çanakkalede yapıyorum ancak offroad a daha 1 kere gitmek nasip oldu iyikide gitmişim... eskiden ilgi alanım olan offroad zamanla hobim şimdi de hayalim oldu ve nasipse yakın zamanda da hayatım olacak.

aslında bundan 1 ay öncesine kadar çok fazla motosiklet hastasıydım. kawasakimi satıp büyütmek isterken çok ciddi bir kaza atlattığım için bu sevgimden ve sevdamdan vazgeçtim.

ilk topiğimi bu kısmı bulamadığimdan jimny bölümüne açtım buyrun.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61601.0

Hasan UZUNER,
1963 Eğin/ERZİNCAN doğumluyum.
Yük.Mak.Müh.yim. Emekli Subayım. Görev nedeniyle genelde her zaman doğanın içinde, yolların off olduğu coğrafyada bulundum. 5 yıldır Ankara'da ikamet ediyorum. Bu şehire artık alışamayacağımı anlamış bulunuyorum. Bu siteye üye olarak faaliyetlerinizi yakından izleme ve özlem duyduğum o koşulları yenden hissetme fırsatını buldum. Site için emeği geçen her dostuma sonsuz teşekkürler. Henüz off-road için hazırlanmış bir aracım yok maalesef. Ancak 2009 model SsangYoung Kyron aracımla uzun mesafeli gezilere katılabileceğimi değerlendirmekteyim. Üyelerden tanıştığım kimse henüz yok. Bütün dostlarıla en kısa zamanda tanışmak ve aktivitelerde buluşmak dileğiyle...

Hasan Bey aramıza hoş geldiniz, gezenbilir ailesinde her türlü bilgi ve paylaşımı bulacağınıza ve sizinde bu aileye paylaşımda bulunarak dostluklar ve güzel sohbetler geçireceğiniz eeminim tekarar hoş geldiniz. ;)

Hasan bey hoşgeldiniz inşallah sizleride aramızda görürüz..

Kapıyı açan ve "Hoşgeldin"diyen sinan bey ve şebo dostlarıma Hoşbulduk diyorum... Sağolun var olun...

herkeze selamlar. ben Mert Karaçay. Fatih Üni. çevre müh. 3.sınıf öğrencisiyim. uzun zamandır forumu takip ediorum. sizin paylaşımlarınıza baktıkça bu iş iyice bende saplantı haline geldi. en yakın zamanda corolla aracımızı satıp babamla bir hilux edinmek istiroruz. malum peder avcı olunca kandırmak kolay oldu. inşallah siz büyüklerimle bi kaç org. da berbar olurum da yakından tanışma şansım olur..

buldun kurşunsuz u dayar kafaya neme lazım belli olmaz .kurşunlu çıkarsa... mazallah.fatih li arkadaş..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR