Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,014

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

abi bu ressimden sonra kurşunsuz değilde pompacılardan temiz bi dayak yicektim az kalsın nabuooon gardaşım sen die üstüme koşuşlarını görmeliydiniz :D

neyseki adam dan da( yani kendileri yakıt doldurur) kendinden de sıyırmışsın.. ben bida deneme.Yada sucu ya git orada dene .3 kere ağza vs...iyi geceler .

Şeytan züğürtün tekidir be olsa vermez.keşke doldursa.Küçükken evdeki çifteyi alırdım .rahmetli ninem görünce kızardı bırak şeytan doldurur derdi.bende nerde o günler keşki şeytan doldursa hiç doldururmu.doldursa bile namlu hemen ona yöneleceği için yine doldurmaz.hal böyleydi wesselam.

Slm Düzce'den Haluk Seyok ben.
Aracımı yeni aldım. 4x2 ranger kullanıcısıydım 4x4 skystar aldım ve çok memnunum.
Düzce de Binef at çftliği ve atlı spor kulübü sahiplerindenim.
Düzce ye yolu düşen tüm dostları beklerim. Saygılar.
www.binefatciftligi.com

skystr.jpg

27212_107122869326595_100000866467626_59070_2876325_n.jpg

27212_108378535867695_100000866467626_62503_6262213_n.jpg

36729_414223912137_535042137_4437185_6856847_n.jpg

35290_414214132137_535042137_4436916_5283683_n.jpg

binefatçiftliği' Alıntı:
Selam Düzce'den Haluk Seyok ben.
Aracımı yeni aldım. 4x2 ranger kullanıcısıydım 4x4 skystar aldım ve çok memnunum.
www.binefatciftligi.com

hoşgeldiniz haluk bey...ben de aibü mezunlarındanım ama kopamadım oralardan ara sıra geliyorum o taraflara....aracınız hayırlı olsun çok güzelmiş...geldiğimde uğramak isterim size yolumun üstü nasılsa...görüşmek üzere..

Haluk Bey aramıza hoş geldiniz...

Kısmetse bu hafta sonu çocuklarımla birlikte çiftliğinize geleceğim,görüşmek üzere selamlar.....

Haluk Bey Hoşgeldiniz,

Araç güzel, özellikle de rengi. İlk fırsatta at tutkumuzu kamçılamak ve sizlerle tanışmak üzere direksiyonu o tarafa kıracağım. Mekanınızı çok güzel yapmışsınız. Çok keyifli ancak güç bir iş. Bizim bu taraflarda çok alternatif yok maalesef. Eh öyle mekana da öyle araç lazım tabii. Resimler aracın hakkını verdiğiniz yönde intiba uyandırdı. Keyifli ve emniyetli sürüşler dilerim.

İzmirden Selamlar

binefatçiftliği' Alıntı:
Selam Düzce'den Haluk Seyok ben.
www.binefatciftligi.com

Gerçekten renk çok güzel durmuş... SKYSTAR benim de favorimdi... Ama CJ hayalim ... Ben peşinden gitmeyi seçtim; bakalım "Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete" Hayırlısı diyek :D

haluk beyin çiftliğine gitmiştik gayet iyi ve höş yerdir özellikle weletleri seveceği bir yer tavuk horoz at vs...yolu düşen gitmeli.ordaki yeme icme ve hizmet yerli yerinde kolay gelsin oradaki arkadaşlara selamlar .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR