baysal27
Ana Kamp
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
.
.
özgen ünal' Alıntı:Merhabalar,
Bende bu işe bulaştım ve çok değerli bir LR sahibi arkadaşımın sayesinde bu tutu bende iyice arttı.Şu anki yaşadığım (kapadokya) yer ve memleketim (antalya) dolayısı ile araç sahibi olabildikten sonra bu sevda sanırım bağımlılık yaratacak gibi.
Herkese iyi akşamlar ve böyle güzel bir site kuran yönetime ve burada bulunan ve bu sevdayı doyasıya yaşayan herkese tekrar merhabalar.
power34 arkadaşım öncelikle soracağın konularla ilgil başlıkları bir incele o konular daha öncede tartışılmış olabilir.Onun için siteyi bir ele al ve iyice incele ve gerekli konular için de sorular sora bilirsin veya yeni bir konu başlığıda açabilirsin ama yeni üyesin hemen konu açabiliyormusun onuda pek bilmiyorum.Şimdiden kolay gelsinPOWER34' Alıntı:Hoş buldum insallah güzel vakit geçirmek dileğiyle bazı sorularım olucak ama bunları nereden yazabilirm yada yardımcı olabilirmisiniz burdan tesekkür ederim
ibrahim bey kızanınızı güle güle kullanın allah kaza bela vermesin ama kızanıda kızdırmayın asi gibi duruyor...ilkakdeniz' Alıntı:he he he...
iki yıl önce foruma üye olduğumda bu sayfaya aracımı aldığımda yazacağım demiştim. 5 ay önce aracımı aldım vakit bulunca yazacağım dedim.
düşünüyorum öyleyse varım
üşeniyorum öyleyse yarın ;D
diyerek hep salladım. adım İbrahim Arslan Edirne'deyim
bu da benim kızan ;D
Çağlar'dan duyduğum gibi "Go Beyond Gitsin" ;D ;D