Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,037
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar merhaba yaklaşık on aydır üyeliğim bulunmakata ama burada kendimi tanıtmamıştım.
yaş 36
araç grand cherokee 97 5,2
bulunduğum şehir istanbul
bu da aracım daha çamur görmedi gerçi daha lastik bile alamadım ama kışa hazır ederim herhalde
herkese iyi paylaşımlar...
[attachment=1]

big_29664159huc[1][1].jpg

Etiketler

Haluk bey merhaba o ne güzel bir alet inşallah kullanıyorsunuzdur bu aracı görmek için mutlaka çiftliğinize geleceğim iyi günler..

binefatçiftliği' Alıntı:
düzceye yolu düşen tüm off road ve doğa tutkunlarını mutlaka bekliyorum arkadaşlar.
bu arada erol bey aracınız hayırlı olsun...
haluk bey teşekkür ederim eğer o taraflara gezi olursa inşallah gelmeyi düşünüyorum...Bu arada araç manyak yürütüyormusunuz aracınızı.

binefatçiftliği' Alıntı:
Selam Düzce'den Haluk Seyok ben.
Aracımı yeni aldım. 4x2 ranger kullanıcısıydım 4x4 skystar aldım ve çok memnunum.
Düzce de Binef at çftliği ve atlı spor kulübü sahiplerindenim.
Düzce ye yolu düşen tüm dostları beklerim. Saygılar.
www.binefatciftligi.com

Merhaba Haluk Bey,

Aramıza hoş geldiniz böyle keyfli bir iş sahibi olmak çok güzel , hem de Off-Road uyumlu . İstanbula a yakın olsaydınız keşke , neyse kısmet olursa gelir tanışırız . :D

white lion' Alıntı:
haluk bey teşekkür ederim eğer o taraflara gezi olursa inşallah gelmeyi düşünüyorum...Bu arada araç manyak yürütüyormusunuz aracınızı.

Erol bey araç antika meraklısı bir abimizin. yürüyor 4x4 ü çalışır durumda. Biraz masraf istiyor. Çiftlikte aksesuar olarak kullanıyoruz.

aozturk' Alıntı:
Merhaba Haluk Bey,

Aramıza hoş geldiniz böyle keyfli bir iş sahibi olmak çok güzel , hem de Off-Road uyumlu . İstanbula a yakın olsaydınız keşke , neyse kısmet olursa gelir tanışırız . :D

Ahmet bey merhaba
10 tane daha 4x4 üm var ama onlar 1er beygir :smiley: istanbulun 200 km uzağındayız, uzak mıyız :smiley:

şebo' Alıntı:
Haluk bey merhaba o ne güzel bir alet inşallah kullanıyorsunuzdur bu aracı görmek için mutlaka çiftliğinize geleceğim iyi günler..

Merhaba. Çiftlik içerisinde zaman zaman kullanıyoruz. Kışın garajına çekiyoruz, yazın bahçe içerisinde kayalıkların üzerine. E malum antika fazla kurcalamamak lazım :smiley: beklerim. Saygılar.

Meraba Ben Mehmet Baysal.
İstanbul Altınşehirde Pırelli Bayisiyim. Aynı Zamanda Kaplama Ve Off Road Lastikleri (Baysall OffRoad) Üretmekteyim. Hem Off Road Merakımdan Hemde Lastikleri Deneme Maksadıyla Sizin Aranıza Katıldım.

Buda Benim Disco 2 Daha Plaka Değişmedi :smiley:

IMG_1072.jpg

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz mehmet bey lastiklerinizi iş yerinizde incelemiştim ilk modellerini off roada için faydalı bir ürün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR