Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba,
Yaklaşık 2-3 yıldır gelir düzeyime uygun ama kullanırken aracımı bir makine olarak görmeyecek kadar sevebileceğim, bir yol arkadaşı arıyorum; Ya aracı sevemiyorum, ya araç beni sevmiyor(bu herif kesin beni aç bırakır diyodur herelde
Böyle gidiyor; Artık insanlara direk maliyet sormaktan utanır hale geldim ya neyse... Şu anda 2000 model Bora'm ile asfalt ve hafif stabilize yolları aşındırıyorum belki ilerde bende aranıza katılırım, kim bilir...? Bu arada araç sahibi arkadaşlardan bir şey rica etmek istiyorum araçlarınıza yaptığınız masrafları paylaştığınız bir başlık olsa paylaşmanızda sakınca görmediğiniz harcamaları yazsanız, benim durumundaki insanlarda oradan kendilerine fikir çıkarsa bunun bakımı beni zorlar, bu iyiymiş gibi felan, güzel olmazmı? mesala ben Bora'mın tüm filtre ve yağ değişimini 65 ytl'ye yaptırdım, iki ön far komple 230 ytl, gayet güzel. 1994 Cherokee olsa ne olurdu gibi düşünüyorum.
Hepinize hergün yeni yerler, yeni yüzler görmenizi dileyerek tekrar Merhaba.
Dört çarpı önden çeker Bora ;D ;D
Hee bende bu arada sol tarafta gördügünüz dağlara tabanvayla çıkıp fotoğraf çekiyorum, olmadı gidip İstanbul sokaklarını çekiyorum :'( :'( :'( Yanımda da benim gibi bi zühürt arkadaşım var tabi, 4 çekerleri görünce biz susuyoruz, gözlerimiz konuşuyor ;D
Elektrik teknisyeniyiz, genciz, bir evli, bir bekarız; (Evli olan benim bu arada) Bu seneki yıllık izinimizde kaçkar dağlarının belli bir kısımına (zirvenin 13 km aşağısı yakın caniiim) kadar clio marka araçla çıkabilecek kadar da azimliyiz hani.