Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,187
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba bilal kastamonu

yaş 35 borsacı istanbul
2006 nissan pathfinder

Etiketler

Merhaba, ben Cahit Musal
Doğa tutkum üniversite yıllarında dağcılık ve kaya tırmanışı sporuyla tanışmamla başladı. 40 yaşıma merdiven dayadığımda ise uzun yıllardır hayal ettiğim bir arazi aracına sahip oldum. En büyük mutluğum eşim ve 2 oğlumla doğada zaman geçirmek oluyor. İç mimarım ve kendi işimi yapıyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Forumlarınızı aracımı alma aşamasındayken incelemiştim. Aracım '96 Discovery MK1. Aldığımda V8'den 300td'ye dönüştürülmüş ve ruhsatına işlenmişti. Bütçem elverdikçe yavaş yavaş bir keşif aracına dönüştüreceğim. Unimog, Defender ve MB G Klas'lar diğer sevdiğim araçlar. Gezenbilir.com'un off-road aktiviteleriyle, yarışma ve rekabetten uzak, ailemle kaliteli vakit geçirebileceğim organizasyonlarda yer almayı diliyorum.

Selam
Kadri Cemil Sulubulut, 34 yaşındayım, Çocuk Cerrahıyım; Kayseride yaşıyorum.
1994 model 5.2 grand cherokee sahibiyim.
doğayı ve arabamı seviyorum...

Merhaba
Abdullah Bagdatoglu 21 yaşındayım. ögrenciyim.ankarada yaşıyorum
Off-road merakım daha ilk okulda iken yazın gittigim dedemin çifliginde traktör sürmeyi ögrenek başladı...
malesef bi offroad aracım yok...

Merhaba,
Yaklaşık 2-3 yıldır gelir düzeyime uygun ama kullanırken aracımı bir makine olarak görmeyecek kadar sevebileceğim, bir yol arkadaşı arıyorum; Ya aracı sevemiyorum, ya araç beni sevmiyor(bu herif kesin beni aç bırakır diyodur herelde :smiley: Böyle gidiyor; Artık insanlara direk maliyet sormaktan utanır hale geldim ya neyse... Şu anda 2000 model Bora'm ile asfalt ve hafif stabilize yolları aşındırıyorum belki ilerde bende aranıza katılırım, kim bilir...? Bu arada araç sahibi arkadaşlardan bir şey rica etmek istiyorum araçlarınıza yaptığınız masrafları paylaştığınız bir başlık olsa paylaşmanızda sakınca görmediğiniz harcamaları yazsanız, benim durumundaki insanlarda oradan kendilerine fikir çıkarsa bunun bakımı beni zorlar, bu iyiymiş gibi felan, güzel olmazmı? mesala ben Bora'mın tüm filtre ve yağ değişimini 65 ytl'ye yaptırdım, iki ön far komple 230 ytl, gayet güzel. 1994 Cherokee olsa ne olurdu gibi düşünüyorum.

Hepinize hergün yeni yerler, yeni yüzler görmenizi dileyerek tekrar Merhaba.
Dört çarpı önden çeker Bora ;D ;D :D

Hee bende bu arada sol tarafta gördügünüz dağlara tabanvayla çıkıp fotoğraf çekiyorum, olmadı gidip İstanbul sokaklarını çekiyorum :'( :'( :'( Yanımda da benim gibi bi zühürt arkadaşım var tabi, 4 çekerleri görünce biz susuyoruz, gözlerimiz konuşuyor ;D
Elektrik teknisyeniyiz, genciz, bir evli, bir bekarız; (Evli olan benim bu arada) Bu seneki yıllık izinimizde kaçkar dağlarının belli bir kısımına (zirvenin 13 km aşağısı yakın caniiim) kadar clio marka araçla çıkabilecek kadar da azimliyiz hani.

Arkadaşlar bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Hoşgeldin ve sohbet kısmını, linkini aşağıda verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" başlığı altında yapıyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4160

Merhabalar ben Tolga. Özel bir kolejde matematik öğretmeniyim. Küçük yaştan beri arazi arabalarına hastayım.

Merhabalar,

Araniza NewYork' tan katiliyorum. Burada Mitsubishi Montero Sport, Turkiye Istanbul' da ise babama emanet ettigim, kucuk kardesi Mitsubishi Pajero Pinin sahibiyim.
Off-Road tutkum babamin kucukken kapinin onune camurlar icerisinde getirdigi CJ5' inden kaynaklaniyor.
22 yasindayim, grafik tasarimi ile ugrasiyorum.

merhaba
ben ankaradan ozan yurdakul
inşaat teknikeriyim
off-road fotoğraf en büyük zevklerim
ama hala profesyonel bi off-road izleyemedim kendi çapımda dağ bayır geziyorum
79 bir cj 5 im var 4 yıldır kullanıyorum gündelikde kullanıyorurum
çok güzel bir bulusma ortamı :smiley:

buda hıdır

[attachment=1]

n535865741_200515_9330.jpg

Selam arkadaşlar. Ben Onur Tellioğlu 28 yaşındayım İstanbul Maltepeden. Her türlü ticari araç (tır,otobüs,kamyon,kamyonet,vs) alım satım ve inşaat tahhüt işleriyle ilgileniyorum. Lastik tekerlekli hertürlü kara taşıtıyla mütiş alakam ve merakım vardır.Kuzenle beraber aldığımız 1982 model u1300l unimog 'umuz var ve birde onu hertürlü arazi şartlarında deneme isteğimiz.

Merhabalar; İrfan BİLGİN ,40 yaşındayım,Özel bir şirkette Sistem Oparatörü olarak çalışıyorum,77 model CJ5 kullanıyorum,Bolu Off-Road Kulübü kurucu üyelerindenim,Bu yıl Ulusal Off-Road yarışlarına Co-Pilot olarak S4 sınıfında katılıyorum.Aracımda her zaman Çadırım,Uyku tulumum,semaverim,mangalım hazır bulunur..:smiley: Burada da bir kaç arkadaşımı gördüm,Umarım Gezenbilir Dostları ile Güzel bir organizasyona imza atarız..

Merhabalar; İsmim Berkay Karmutoğlu. CJ7V8 in kardeşiyim. 19 yaşındayım ve 19 senedir arazi araçlarına ve offroad a meraklıyım :smiley: Belki biraz abim sayesinde belki de amcam sayesinde... Tarsusluyum ancak şuan üniversite öğrenimi için İstanbul da yaşıyorum. Araba kullanmayı yarım yamalak 1961 model Chevrolet Apachi 10 da öğrendim ve şimdi Tarsus'ta bulunduğum süre boyunca abimin Cj7 sini kullanıyorum. Kısmet olursa bende bir arazi aracı almak istiyorum. Böylece gezenbilir etkinliklerine rahatça katılabilirim :smiley: :smiley:

Herkese merhaba,

Çok kısa bir özetle Ege Bölgesinde yaşıyorum ,36 yaşındayım "Ben de doğa ve doğal hayat"tutkunlarındanım ve bunun sonucunda da çeşitli seyahat,gezi,keşif,macera gibi aktivitelerle(fırsat buldukça) doğayla her açıdan etkileşimde olmaya çalışıyorum,sırf bu yüzden de çok sevdigim Golf TDI ımı satıp ,doğanın bazı engellemelerine takılmamak için geçen yaz yeni Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS aldım,açıkça bir offroad fanatiği sayılmam ama bu konuya merakım da yok değil.Zaten herşey hep böyle başlamaz mı? :smiley: Bu siteyi geçen yıl 4x4 ve gezi,mekan,route,..arayışına girdiğimde keşfettim,tatminkar,seviyeli ve kaliteli bir siteye benziyor.

Paylaşımları için herkese teşekkürler.

Merhaba İstanbuldanım 27 yaşıda bir interaktif ajansta proje yöneticisi olarak çalışıyorum bilgisayar mühendisi olucaktım ama geçenlerde okuldan attılar bende anamın babamın yüzünü kara çıkartmayacağım diye microsoftun yazılım mühendisliği sınavlarına girip microsoft sertifikalı yazılım mühendisi oldum anam babam için çok geçerli bir mazeret sayılmadı idare ettiler zorunlu zaten elimden bir güzel web sitesi yapmak birde lazanya geliyor neyse uzun lafın kısası kısıtlı paramla geçen ay 67 model bir land rover defender aldım henüz bir offroad yapamadım arabayı düzgün yürür bir hale getirmeye çalışıyorum yolda bırakmadan yürümeye başlar başlamaz kesin kararlıyım kendimi doğaya vurmaya (doğa bana nasıl vurucak onu bilemiyorum) aşağıda arabamın resmini koyuyorum bu arada cv gibi oldu valla her türlü iş teklifinede açığım :smiley:

Tüm "Gezen Bilir" ve "Off-Road" cu arkadaşlara burdan Merhabalar...
Serdar CANMUTLU 36 yaşındayım Kayseri'de 1992 den beri otomotiv sektöründe yedek parça konusunda yetkili servislerde hizmet verdim.Şu an (Haziran 2008) itibarı ile kuzenimle beraber "SRC AUTO DESIGNE" olarak 4*4 ve çiftkabin pick-up serisi araçların aksesuar, giydirme ve güvenlik parçalarının ithalatını ve pazarlamasını yapıyorum.
Saygılar.

Merhaba arkadaşlar
Ben Ankara'dan katılıyorum. Adım Murat, 39 yaşındayım. İnşaat firmasında şantiye şefi olarak görev yapmaktayım. benim arazi aracım yok ama acaip hastasıyım. en kısa zamanda almayı düşünüyorum ama mali durum elvermiyor. Normal bir cj alarak zamanla toplamak istiyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,717
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR