Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,039

Etiketler

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Merhaba,

Evli ve iki çocuk babasıyım. Bir vakıf üniversitesinde tam zamanlı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesin'de de yarı zamanlı öğretim üyesiyim. Osmanlı Minyatür resim sanatçısıyım ve illüstratörüm.
Benim için Off-Road: çok sevdiğim ve saygı duyduğum tabiat - doğa ile yine çok sevdiğim mekaniğin bir arada, mantık dışı bir mücadele ortamıdır. Ailemde hiç outdoor işlerde ve mekanik ile ilgili kimse olmamasına rağmen, kendimi bildim bileli; outdoor aktivitelerde bulunurum, cıvata - somun sökerim ve takarım ;D

Yıllardır hayalini kurduğum Defender 110'uma yakın zamanda kavuştum ve sürekli kullanıyorum. 1991 model 2.5 düz dizel Defender 110'um ve ailem ile Gezenbilir camiasında organize edilecek çeşitli etkinliklerde bulunmak niyetindeyim. Forumda, çeşitli konu başlıkları altında paylaşılan bilgiler ile donanım ve bilgi anlamında sürekli kendimi geliştiriyorum.

Emeği geçen herkese, kendi adıma teşekkür ederim.

Görüşmek üzere,

Barış Suyabatmaz

Defender'ımızın, bir de fotoğrafını koymak isterim ;D

Araçta bazı eksikler var zamanla, bir takım ilaveler yapacağım.

defenderim_110um.jpg

sayın suyabatmaz aramıza hoş geldiniz bol çamurlu günler dilerim geçen kurban bayramınızı kutlarım aracınız hayırlı olsun

Selam arkadaşlar suyabatmazı (Barış) gördüm bende kendimi tanıtayım dedim :smiley:
adım selahattin çok uzun oldugundan selo diyebilirsiniz türkcell reklamı yüzünden ünlü olduk :smiley: bi ifrmada dj olarak çalışıyorum yakın geçmişte işyerimi kapattım yürümüyordu
defender sevdam eş degerde olan unimogla başlamıştı kısmet defender oldu zaten unimog istanbulda kullanamazdım hayırlısı oldu bence :smiley: sizlerle bu çatı altında tanıştığıma çok sevindim
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

DSC03549.jpg

sıtedekı tum arkadaslara merhaba ben kendımı bıraz gec tanıtıyorum cunku aranıza 14.agustos.2009 da gırmeme ragmen sıteye pekde gırıs yapamadıgım ıcın kısmet bugune ımıs.ben yasar arıf baskı emeklıyım yesılkoyde oturmaktayım yakınlardakı arkadaslarla tanısmak ısterım 1989 dan berı ısoff un off road larını takıp etmekteyım 2001 model ılk sahıbı oldugum suzukı vıtaramla beraber katılımlarınıza uygun gorursenız katılmak ısterım yanlız arabam henuz standardır.herkeze sevgı saygılar kalın saglıcakla.

yasar arıf baskı' Alıntı:
sıtedekı tum arkadaslara merhaba ben kendımı bıraz gec tanıtıyorum cunku aranıza 14.agustos.2009 da gırmeme ragmen sıteye pekde gırıs yapamadıgım ıcın kısmet bugune ımıs.ben yasar arıf baskı emeklıyım yesılkoyde oturmaktayım yakınlardakı arkadaslarla tanısmak ısterım 1989 dan berı ısoff un off road larını takıp etmekteyım 2001 model ılk sahıbı oldugum suzukı vıtaramla beraber katılımlarınıza uygun gorursenız katılmak ısterım yanlız arabam henuz standardır.herkeze sevgı saygılar kalın saglıcakla.
aramıza hoşgeldin Yaşar bey
senin araban standart en azından benimki standartların çok altında :D asıl mesele Nasıl gittiğin değil kiminle gittiğindir yeeeeğnnnnnn :smiley: :smiley:

yeni gelen vede yeni arac alanlar hoş geldiniz iyi gezmeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR