Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 603,967
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

mehmetali36' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Av ve balık tutkusu olan, bu nedenle arazi aracına ihtiyaç duyan bir üyenizim. Wrangler ve Lada dan sonra Grand Cherokee kullanmaktayım.İstanbul da yaşıyorum, 1967 doğumluyum, Sigorta Eksperiyim. Gezenbilirden özellilkle aracım hakkında çok şey öğrendim ve her gün yeni şeyler öğreniyorum.Saygılar.

hoşgeldiniz mehmet ali bey...ben de yapı kredi sigortanın acentesiyim bahçelievlerde....96 Grand cherokee var bende de...boğazda balığa çıkarım ara ara....görüşmek üzere... :smiley: sizin ofis ne tarafta...

Etiketler

bora1071' Alıntı:
mert geldiğimde o boğazda balıktan bende istiyorum ;D

bora ben sadece gdiyorum dedim tutuyorum demedim ki ;D ;D ;D ;D
dönüşte balık halinden alıp eve geliyorum tuttum diyorum yoksa yıllardır boğaza gidip eve eli boş dönen kocayı kim eve alır..
ama sen gel yeterki belki uğurlu gelirsin...
olmadı verir parasını yeriz....
ama mutlaka yeriz aç dönmezsin....bu dönemde gel lüfer zamanı lüfer ye bari...

mertbirincioglu' Alıntı:
dönüşte balık halinden alıp eve geliyorum tuttum diyorum yoksa yıllardır boğaza gidip eve eli boş dönen kocayı kim eve alır..
Merhaba Mehmetali, aramiza hosgeldin.

Mert biz o "B" planina muracaat ettigimizde evde hanimlara "gümüş olta ile tuttuk" diyorduk, onlar da halimizden anliyor ama bizi, agizlarinda igne izi olmamasini gormemezlikten gelerek onore ederlerdi... ;)

mertbirincioglu' Alıntı:

tamamdır. :smiley:

oooo balık demeyin arkadaşlar dayanamam bende bende boğaza takılıyorum üsküdar kuleli geçen perşembe iki tane palamut yakaladım dillere destan :eek:
balık organizasyonu yaparsanız bende gelmek isterim...

Selam arkadaşlar ben uzun zamandır üyeyim ama sadece üye oldum ve çıktım daha yeni girdim siteye ve inceledim süpermiş adım sabri konferans sistemleri kiralama işi yapıyorum yaşım 41 yugoslavya doğumluyum ama 1971 den beri türkiyede yaşıyorum hiç gezilere katılmadım ama en kısa zamanda katılıp sizlerle tanışmak istiyorum herkeze görüşmek dileğiyle hoşçakalın

Herkese merhaba,

Ben 1969 İstanbul doğumlu bir Endüstri Mühendisiyim. Nissan Terrano ile başlayan off road maceram şimdi de 2008 Pajero ile devam ediyor. Mitsubishi dağ bayır gezmek için hem kiloda hem de masrafta ağır olur diye bir de 1989 Defender 90 aldık bir komşum ile ortak. Genelde Çekmeköy ormanlarında geziniyoruz çamurlu günlerde.

Selamlar,
Sinan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR