euzlu
"YANOFF" KARS...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
değerli kardeşim, sen ve diğer arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz, ayrıca hemşerin olarak Trabzon'a geldiğimde seninle tanışmak da isterim, bu işe gönül veren insan sayısı az bari çevremizdekileri tanıyalım : )) değilmi??
HSN61' Alıntı:Merhaba ;
Yaklaşık 4 aydır siteye üyeyim ama fazla siteyi gezmiyordum artık gezmem gerektiğini düşünüyorum.Kısaca kendimi tanıtayım 1987 Trabzon Doğumluyum Trabzonda özel bir hukuk bürosunda icra servis şefi olarak çalışmaktayım vazgeçilmez tutkum cj ve anadoldur 5 ayda iki tane cj 5 aldım hafta sonları onlarla idare ediyorum günlük araç olarakta kullanıyorum. Sanayı o kadar bağımlılık yaptıkı bende artık zevk olsun dıye haftada bir kaç kez muhakkak uğruyorum.Böyle bir konu üzerine bu kadar çok arkadaş bulmak gerçekten çok güzel bir duygu onun için herkese çok teşekkür ediyorum.
değerli kardeşim, sen ve diğer arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz, ayrıca hemşerin olarak Trabzon'a geldiğimde seninle tanışmak da isterim, bu işe gönül veren insan sayısı az bari çevremizdekileri tanıyalım : )) değilmi??