Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,255
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

HSN61' Alıntı:
Merhaba ;

Yaklaşık 4 aydır siteye üyeyim ama fazla siteyi gezmiyordum artık gezmem gerektiğini düşünüyorum.Kısaca kendimi tanıtayım 1987 Trabzon Doğumluyum Trabzonda özel bir hukuk bürosunda icra servis şefi olarak çalışmaktayım vazgeçilmez tutkum cj ve anadoldur 5 ayda iki tane cj 5 aldım hafta sonları onlarla idare ediyorum günlük araç olarakta kullanıyorum. Sanayı o kadar bağımlılık yaptıkı bende artık zevk olsun dıye haftada bir kaç kez muhakkak uğruyorum.Böyle bir konu üzerine bu kadar çok arkadaş bulmak gerçekten çok güzel bir duygu onun için herkese çok teşekkür ediyorum.

değerli kardeşim, sen ve diğer arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz, ayrıca hemşerin olarak Trabzon'a geldiğimde seninle tanışmak da isterim, bu işe gönül veren insan sayısı az bari çevremizdekileri tanıyalım : )) değilmi??

Etiketler

arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz herkeze çamurlu günler diliyorduk ama zaman değişti Artık bol karlı günler dileyelim :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Herkese selam olsun.

Doğrusu aylar önce üye olduğumda, kendimi tanıtacak bir gerekçem olmadığı için ertelemiştim.

Şimdilerde bir Duster aldım ve etkinliklere katılabilirim.

Akademisyenim.

50'ye merdiveni dayadım, bir aya çıkacağım. ;D

Denizli'deyim.

Epeyce kurcaladım ama, Denizli'den pek üye göremedim. Belki de denk gelemedim.

Denizli'deki arkadaşlar bu mesajı okurlarsa, bir grup oluşturabiliriz.

Gezilerde ve güzel anılara tanıklık etmekte buluşmak üzere.

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=62582685586

linkte denizli offdoad grubunun facebook sayfası mevcut ama aktifler mi bilmiyorum.
bende Denizli'liyim Çivril'den.
lakin edirnede yaşıyorum.

Selam Gezenbilir dostları...
Ben Mehmet Oğuz Yürür..Behramkale-Assos ta oturmaktayım.Emekliyim ve tabiatta yaşamak için bir ev yaparak İstanbulun çileli hayatından 2002 yılında kaçarak buralara yerleştik.Köpeğimiz kedimiz ile birlikte doğada yaşamayı seçtiğimiz için inanın çok mutluyuz.Allah hepinize nasip etsin...Ee tabiki tabiata uyumlu birde araç kullanmamız lazımdı, işte buda bizim yol arkadaşımız....Sevgilerimle[attachment=1]

DSC02049.jpg

merhaba ben Cemafer usta bostancı sanayi sitesinde suzuki ve ofrod araçları yapmaktayım özel suzuki servisi olarak hizmet vermekteyim suzukiyle ilgili yedek parça sıkıntısı oldugunda ve araçlarınızda sıkıntı veya sorun oldugunda bilgi alış verişi yapabilirsiz bana ulaşa bilirsiiniz tel numaralarım 0216 573 50 88 0216 573 41 00 özyen oto suzuki ;) ;)

yurur' Alıntı:
Selam Gezenbilir dostları...
Ben Mehmet Oğuz Yürür..Behramkale-Assos ta oturmaktayım.Emekliyim ve tabiatta yaşamak için bir ev yaparak İstanbulun çileli hayatından 2002 yılında kaçarak buralara yerleştik.Köpeğimiz kedimiz ile birlikte doğada yaşamayı seçtiğimiz için inanın çok mutluyuz.Allah hepinize nasip etsin...Ee tabiki tabiata uyumlu birde araç kullanmamız lazımdı, işte buda bizim yol arkadaşımız....Sevgilerimle[attachment=1]
Mehmet Bey hoşgeldiniz; evinizde, aracınız da çok şık duruyor güle güle kullanın... Ben biraz daha şanslıyım sizden; çalışrken de doğayla içiçe yaşayıp, kafa dinleyebiliyorum... Ama Size sonuna kadar katılıyorum şehirden uzakta kalkmak bir lütuf...
Diğer arkadaşlarda hoş geldiler sefalar getirdiler

Tüm yeni katılan arkadaşlar,hepinize merhaba,hoş geldiniz, eskiler şu an yasta değerli bir arkadaşımızı kaybettik (ateş tanrısı,FARUK KAYHAN) hepimizin başı sağ olsun. :'(

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
...........eskiler şu an yasta değerli bir arkadaşımızı kaybettik (ateş tanrısı,FARUK KAYHAN) hepimizin başı sağ olsun. :'(
Her ne kadar kendisini tanimadiysam da; Faruk arkadasimiza tanridan rahmet, ailesi ve tum sevenlerine de sabirlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR