Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,201
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhabalar;

Baktım bizim tayfa burada, dedim bensiz olurmu hiç... :smiley: Madem öyle bende kendimi biraz tanıtayım istiyorum.

1966 İzmit doğumluyum, Tüketici Ekektroniği iş kolu üzerinde, fotoğraf sektöründe 25 senedir çeşitli şekillerde görev aldım. En son 3 senedir İstanbul da bir bilişim firmasında SAMSUNG FOTOĞRAF MAKİNELERİ Türkiye iş geliştirme sorumlusu olarak görev aldım. Şu anda bu çalıştığım firmadan ve görevimden istifa ederek ayrıldım. Yeni bir kaç firma ile gene aynı iş dalı olarak görüşmelerimiz devam ediyor.

Evliyim, 17 yaşında Deniz isminde bir oğlum, 12 yaşında Gülce isminde bir kızım var. Gençlik yıllarımda folklor ile uğraştım, Trakya yöresi oyunları çok iyi oynarım, hala oynarmıyım bilmiyorum ama :D heralde gene oynarım, bir süre vaktimin yettiği sürece İzci Lideri oldum, bir müddet sürdürmeye çaıştım ama, zamansızlık engel oldu.

Yaşımızdan mıdır bilmiyorum hala kendimizi genç hissettiğimizden, hiç bir zaman hareketsiz yaşamaya alışmadığımdan dolayı, birde artık oğlumunda artık delikanlılık yaşıana geldiğinden dolayı beraber ce de birşeyler paylaşabilmek adına bir şeyler yapalım istedik.

Ailece de kamp, piknik, gezmek gibi etkinlikleri çok severiz. 1 sene önce komşularımdan birinde gördüğüm bu araca her akşam baka baka hayran oldum, ve kafaya taktım ben bundan bir tane alıcam dedim.

Kısmet ise 20 gün önce imiş. Aracı aldım işten de istifa ettim, şimdi vaktimi onunla harcıyorum, eksiklerini tamamlamaya çalışyorum. Şu an kafa tatilindeyim, hem kafamı dinliyorum, hemde DEFENDER ı :smiley:.

Artık biz de bu yola girdik, amacımız şu an offroad değil belki, ama yine de bu tür araziye gittiğimiz zaman kusur mu kalacağız. Kamplar, geziler için önümüzde ki sezona gerçekten iyi bir hazırlık yapmak istiyorum, hafta sonlarını iple çeker olacağız.

En güzel yerlerde siz dostlar la görüşmek üzere.

Herkesin geçmiş bayramınıda en içten dileklerim le tekrar kutlarım.

Sevgi ile kalın.

ben ve wasp.jpg

Etiketler

:smiley: hoşbulduk hoşgeldik herşey çok hoş kalır inşallah
Serhat ve Barış Biz tertibiz değilmi bu aşamada en kıdemliniz benim galiba üç ay oldu benim defender 1 ay acemi birliği yüzünü göremedim resimlerine bakıp durdum :smiley: :smiley: iki aydır kapıda yatıyor arada sahil turu atıyorum fazla uzaga gidemiyorum (km de 1 tl ) ticari taksi kadar hesaplı ;D ;D

evet bağram bitti hayata döndük herkeze merhaba yeni katılan arkadaşlara hoş geldiler diyorum mutluluklar diliyolum.

Dj' Alıntı:
:smiley: hoşbulduk hoşgeldik herşey çok hoş kalır inşallah
Serhat ve Barış Biz tertibiz değilmi bu aşamada en kıdemliniz benim galiba üç ay oldu benim defender 1 ay acemi birliği yüzünü göremedim resimlerine bakıp durdum :smiley: :smiley: iki aydır kapıda yatıyor arada sahil turu atıyorum fazla uzaga gidemiyorum (km de 1 tl ) ticari taksi kadar hesaplı ;D ;D

Evet Selahattin Tertibiz ;D

Senin Defender benzinli mi? Dizel mi? Km'de 1 TL yakması anormal bir durum, eğer sabit bir ustan yoksa, benim ustamın numarasını verebilirim. En azından bakar ve problemi söylleyebilir. Bu işe bir baktır bence, yoksa hayat geçmez böyle ;D ;D ;D veya iş değiştirip, bir akaryakıt istasyonu açarsan başka tabii ;D

Bu arada tüm arkadaşlara Hoşbulduk :D

Saygılar,

Barış

dj selo hosbuldukta senın resımde defender goruyorum nasıl standart altı oluyor pazar ısofun sılede yarısı var gıtmeyı dusunuyorum bır aksılık cıkmazsa gelmek ısteyen arkadaslarla bulusup gıderız ben yesılkoyden gıdıcem saglıcakla kalın

yasar arıf baskı' Alıntı:
dj selo hosbuldukta senın resımde defender goruyorum nasıl standart altı oluyor pazar ısofun sılede yarısı var gıtmeyı dusunuyorum bır aksılık cıkmazsa gelmek ısteyen arkadaslarla bulusup gıderız ben yesılkoyden gıdıcem saglıcakla kalın
Selam yaşar bey gelmeyi düşünürüm ben bizim işler belli olmuyor bu pazar iş yok gibi görünüyor ama hiçte belli olmuyor
hareket saati kaç gibi dönüş kaçta azıcık bilgi verirsen bakarısın bi kaç kişi birikmiş oluruz
benim araç gerçekten standartların altında :smiley: (avatardaki araç benim değil :smiley: kimin onuda bilmem ) lastikler bile 4 şerit araba daha asfaltan cıkmamış acemi benim gibi bu arada komşu sayılırız zeytinburnunda oturuyorum bende haberleşelim

benim araç bu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg770356#msg770356

suyabatmaz' Alıntı:
Evet Selahattin Tertibiz ;D

Senin Defender benzinli mi? Dizel mi? Km'de 1 TL yakması anormal bir durum, eğer sabit bir ustan yoksa, benim ustamın numarasını verebilirim. En azından bakar ve problemi söylleyebilir. Bu işe bir baktır bence, yoksa hayat geçmez böyle ;D ;D ;D veya iş değiştirip, bir akaryakıt istasyonu açarsan başka tabii ;D

Bu arada tüm arkadaşlara Hoşbulduk :D

Saygılar,

Barış
selam tertip :smiley:
araç benzinli karbüratör tamir takımı değişti platin meksefe değişti supab ayarı yapıldı yinede anlayamadım fazla yakıtı her şey tamam gibi bi tek subap ayarı hoşuma gitmedi tekrar yaptıracam galiba
senin ustanın telefonu ve ardesini verirsen sevinirim benim ustadan yana şansım yok genelde kendi işimi kendim görmek zorunda kalıyorum :smiley:

Dj' Alıntı:
selam tertip :smiley:
araç benzinli karbüratör tamir takımı değişti platin meksefe değişti supab ayarı yapıldı yinede anlayamadım fazla yakıtı her şey tamam gibi bi tek subap ayarı hoşuma gitmedi tekrar yaptıracam galiba
senin ustanın telefonu ve ardesini verirsen sevinirim benim ustadan yana şansım yok genelde kendi işimi kendim görmek zorunda kalıyorum :smiley:

Senin hotmail'e mail attım bilgilerini. Bu güne kadar bir problemini görmedim, iyi ustadır. Bu arada; senin kullanımından değildir değil mi bu tüketim? Biliyorsun, Defender biraz farklı kullanılır ( günümüz araçları gibi değil yani ). Bu da çok önemli bir faktör. Bir konuş bakalım ne çıkacak.

Bu pazar günü çok güzel olurdu ama ben biryere gidemem bu hafta sonu.

Görüşmek üzere,

Barış

Tertiplerim selam;

Nasıllarsınız bakalım görüşmeyeli, umarım gününüz güzel geçmiştir.

Barış sana sanırım bayram da bir mail atmıştım, bakabildinmi acaba.

Herkese selamlar.

sertem41' Alıntı:
Tertiplerim selam;

Nasıllarsınız bakalım görüşmeyeli, umarım gününüz güzel geçmiştir.

Barış sana sanırım bayram da bir mail atmıştım, bakabildinmi acaba.

Herkese selamlar.
A.S Tertip :smiley: nasıl gidiyor ne o her bi yere mail atıyorsun bende isterim ;D

Dj' Alıntı:
A.S Tertip :smiley: nasıl gidiyor ne o her bi yere mail atıyorsun bende isterim ;D

Kardeşim ayıp ediyosun, sana atmıyacağım kime atacağım, sana en kralından. :smiley:

Ama bir şartla;

''DJ BİZİ DİSCOYA GÖTÜR'' :D :D :D :D :D

sertem41' Alıntı:
Selo bak bunu heryer de söyleme, yerin kulağı var... :D :D :D
yarın akşama barışta gelsin tertipler toplanırız işte illa dağ taşmı olması gerek denizde güzel ;D
sezon bitmek üzere 12 ci ayda tur yok ona göre elinizi çabuk tutun bence :smiley:

Dj' Alıntı:
yarın akşama barışta gelsin tertipler toplanırız işte illa dağ taşmı olması gerek denizde güzel ;D
sezon bitmek üzere 12 ci ayda tur yok ona göre elinizi çabuk tutun bence :smiley:

Baba gecenin bu saatinde mi söylüyosun bunu, şıp diye olacak bişi mi bu, canım kardeşim, hiç önemli değil kafalarımız uyuştuğu sürece biz heryeri boğaz yaparız. :D ;)

Ben bu konudan hiç şüphem yok.

Bu konuyu da gel benim öteki tarafta konuşalım. ;)

Herkese Merhaba,
Av ve balık tutkusu olan, bu nedenle arazi aracına ihtiyaç duyan bir üyenizim. Wrangler ve Lada dan sonra Grand Cherokee kullanmaktayım.İstanbul da yaşıyorum, 1967 doğumluyum, Sigorta Eksperiyim. Gezenbilirden özellilkle aracım hakkında çok şey öğrendim ve her gün yeni şeyler öğreniyorum.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR