Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,201
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

KARKADİL' Alıntı:
SELAM İSTANBUL ÜMRANİYEDEN MURAT EMANET BEN 5.2 V8 ARACIMI DAHA YENİ ALDIM EYER YAKITINI 35 40 KRŞ DÜŞÜREBİLİRSEM BAYRAMA KARADENİZDEKİ TÜM GÜZEL YERLERE GİTMEYE NİYETLİYİM TÜM ARKADAŞLARA SAYGILAR . HEP KAPIMDA KEDİ BESLEDİM SARMADI ŞİMDİ ASLAN BESLEYECEM UMARIM CEBİMİ VE BENİ YEMEZ.

Cebini yesede aslan aslandır. Hele bir çamur bulaştımı bugüne kadar beslediğin kediye isyan edersin. Hoşgeldin.

Etiketler

abi zj 5.2 V8 çok yakıyomu ? aslan besliyen yemini düşünmez koçummm !! demiş Ateş abimiz :smiley:) hoşgeldiniz bu arada, kedileri aslan yapın, boşver yolda asalet başka.. Allah devamını gösterirse, paramın yettiğince büyük ve kaba araçlar istiyorum artık,arkadaşın dediği gibi çamuru bile bi dekor..

kndrc' Alıntı:
Selamlar,
aranıza Antaltaya'dan katılıyorum,
Ahmet KUNDURACI,
yaş 27, meslek multimedya tasarım - multimedya tasarım öğretmenliği
fotosunu koyacak bir 4x4 üm yok ama, hiç olmazsa yükseltme kiti takılı bi fiesta ile takılabilirim :smiley:
Uzun sözün kısası, ocak-şubat 2011 tarihlerinde bi 4x4 almayı planlıyorum...
Saygılarımla,

Hoş geldiniz ahmet bey..Dilerim gönlünüze göre bir 4 x 4 alırsınız..

merhabalar bayadır giremiyordum siteye şimdi bir mesaj geldi mailime uzun bir süredir girmiyorsunuz diye.Çok hoşuma gitti bu samimiyet,birde gezemiyorum doğru düzgün ,çünkü range rover classiğim arıza vermeye başladı elektrik kesiyor ateşlemeden.bir çok şey denedik oktay la,olmadı .normal yolda .giderken ateşleme kesiliyor geliyor,bazende gelmiyor stop ediyor .şimdi en son bobini değiştiricez inşallah ordandır korkarak biniyorun araca sıkıldım biraz artık.böyle bir şey başına gelmiş birileri varsa beni aydınlatırsa sevinirin
sevgiler saygılar.

sculptunc' Alıntı:
merhabalar bayadır giremiyordum siteye şimdi bir mesaj geldi mailime uzun bir süredir girmiyorsunuz diye.Çok hoşuma gitti bu samimiyet,birde gezemiyorum doğru düzgün ,çünkü range rover classiğim arıza vermeye başladı elektrik kesiyor ateşlemeden.bir çok şey denedik oktay la,olmadı .normal yolda .giderken ateşleme kesiliyor geliyor,bazende gelmiyor stop ediyor .şimdi en son bobini değiştiricez inşallah ordandır korkarak biniyorun araca sıkıldım biraz artık.böyle bir şey başına gelmiş birileri varsa beni aydınlatırsa sevinirin
sevgiler saygılar.
arkadaşım öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun diyelim sorununa gelince OFF-ROAD,ARAÇLAR,LAND ROVER,RANGE ROVER bölümlerini incelersen daha önce başına gelmiş arkadaşların bilgilerinden yararlana bilirsin.Yada yeni bir konu başlığı olarak açarak yardım alabilirsin...

KARKADİL' Alıntı:
SELAM İSTANBUL ÜMRANİYEDEN MURAT EMANET BEN 5.2 V8 ARACIMI DAHA YENİ ALDIM EYER YAKITINI 35 40 KRŞ DÜŞÜREBİLİRSEM BAYRAMA KARADENİZDEKİ TÜM GÜZEL YERLERE GİTMEYE NİYETLİYİM TÜM ARKADAŞLARA SAYGILAR . HEP KAPIMDA KEDİ BESLEDİM SARMADI ŞİMDİ ASLAN BESLEYECEM UMARIM CEBİMİ VE BENİ YEMEZ.
murat arkadaşım hoşgeldin aracın hayırlı olsun resimlerini bekleriz bindiğin araç ufak bir araç değil o yüzden yakıtıda ona göre biraz olacak cep yakacak benimki şu anda 550 kuruş yakıyor senin dediğin rakamlara düşmesini bekleme heleki bu son yapılan zamlardan sonra unutma ki aslan besleyen yemine katlanır ;D

forkliftci' Alıntı:
4 X 4 SAHİPLERİ MUTLAKA İZLEMELİ AMA TAMAMINI

http://www.youtube.com/watch?v=JY4cKc4FKSM

buna benzer bişeyi valla düşünüyodum ama tabi bu kadar teferruatlı değildi...

arkadaşlar tüm offroad sevenlerin yapanların seyredenlerin ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden dilerim

Herkese merhaba,

forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yazmak yeni kısmet oluyor. Yaşım 33, yazılım sektöründe çalışıyorum. Şu anda off-road yapmayı düşünmemekle birlikte (tabi zaman ne gösterir bilinmez) bir 4*4 almayı düşünüyorum. Aklımda GC 2.7 ya da 4.7 var. Forumda bu araçlar hakkında fazlasıyla bilgi mevcut, emeği geçen herkese teşekkürler.

Selamlar.
Ali.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR