Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,774
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

muhacir' Alıntı:
nasip olursa birkaç saat sonra aracı teslim alacağım .........kusuruma bakmayın ama içimde acayip bir heyecan var :smiley:
şimdilik elimdeki resimleri yüklüyorum ve yorumlarınızıda bekliyorum tabii
Merhaba,
heyecanınızı anlıyorum.. hayırlı olsun..aracınız için Garaj bölümünde bir forum açarak hem fotoğraflarınızı hemde yapacağınız modifikasyonları paylaşmanız daha uygun olacaktır.. bu forum sadece Off Road grubundaki yeni arkadaşların birbirleriyle tanışabilmeleri için.
keyifli paylaşımlar.

Etiketler

muhacir' Alıntı:
nasip olursa birkaç saat sonra aracı teslim alacağım .........kusuruma bakmayın ama içimde acayip bir heyecan var :smiley:
şimdilik elimdeki resimleri yüklüyorum ve yorumlarınızıda bekliyorum tabii
arabanız hayırlı uğurlu olsun
aracın yapım aşamalarının yayınlandığınız forumu bekliyoruz

muhacir' Alıntı:
selamlar........
serhat ben balıkesir edremitten
nasipse cuma günü benimde 4*4 bir aracım olacak
vakit kaybetmeden aranıza katılmak istedim...
bundan sonra bol bol sorar cevap ararım merak ettiklerime
tüm arkadaşlara selamlar.................
çamurun bol ömrün uzun olsun ancak görünüşe bakılırsa acill 4 adet lastik hadi hoş geldin

Merhabalar....Adım Şenol Balıkesir Edremit'de inşaat işi ile uğraşıyorum.Aracım 1973 LR Defender Series III... böyle güzel bir sitede bizleri bir araya getiren siteyi hazırlayan ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim... :smiley: :smiley:

hos geldin senol bey aramiza insallah guzel gunler gecer aramizda bende gure de kaliyorum ama su an icin bir sure yurt disindayiz camurlu bir gunde tanismak uzere :D

Merhabalar...
Ben Attilla Varış İstanbul Büyükçekmecede yaşıyorum.Uluslararası bir perakende zincirinde yöneticilik yapmaktayım.İşyerim Çorluda.
Hobilerim arasındaki sualtı sporları ve fotografcılığı amatörce zaman harcadığım en önemli uğraşlarımdan biri oldu.Bu forumu tesadüf eseri buldum ve hemen katılma kararı aldım.Özellikle off road kısmı ciddi bir şekilde ilgimi çekti.Ciddi bir paylaşım ve bilgi kaynağı oluşmuş zaman içerisinde.
Burada olmaktan son derce memnunum.,Görüşmek üzere...

Selamlar,
aranıza Antaltaya'dan katılıyorum,
Ahmet KUNDURACI,
yaş 27, meslek multimedya tasarım - multimedya tasarım öğretmenliği
fotosunu koyacak bir 4x4 üm yok ama, hiç olmazsa yükseltme kiti takılı bi fiesta ile takılabilirim :smiley:
Uzun sözün kısası, ocak-şubat 2011 tarihlerinde bi 4x4 almayı planlıyorum...
Saygılarımla,

kndrc' Alıntı:
Selamlar,
aranıza Antaltaya'dan katılıyorum,
Ahmet KUNDURACI,
yaş 27, meslek multimedya tasarım - multimedya tasarım öğretmenliği
fotosunu koyacak bir 4x4 üm yok ama, hiç olmazsa yükseltme kiti takılı bi fiesta ile takılabilirim :smiley:
Uzun sözün kısası, ocak-şubat 2011 tarihlerinde bi 4x4 almayı planlıyorum...
Saygılarımla,

4x4 konusunda antoff (Antalya OffRoad Kulubü) ile temasa gecebilirsiniz... Ahmet07, strom, the faruk, bsayil ve cihan ulker arkadaslarimiz antalyadalardir... hepsi bu iste coook iyilerdir...

SELAM İSTANBUL ÜMRANİYEDEN MURAT EMANET BEN 5.2 V8 ARACIMI DAHA YENİ ALDIM EYER YAKITINI 35 40 KRŞ DÜŞÜREBİLİRSEM BAYRAMA KARADENİZDEKİ TÜM GÜZEL YERLERE GİTMEYE NİYETLİYİM TÜM ARKADAŞLARA SAYGILAR . HEP KAPIMDA KEDİ BESLEDİM SARMADI ŞİMDİ ASLAN BESLEYECEM UMARIM CEBİMİ VE BENİ YEMEZ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri