tansu79
Kamp II
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese hoşgeldiniz diyorum,
Çamurunuz bol olsun.
Herkese hoşgeldiniz diyorum,
Çamurunuz bol olsun.
muhacir arkadaşım hoş geldin aracın şimdiden hayırlı olsun diyelim resimleri eklemeyi unutma görelim yeni aracını...muhacir' Alıntı:selamlar........
serhat ben balıkesir edremitten
nasipse cuma günü benimde 4*4 bir aracım olacak
vakit kaybetmeden aranıza katılmak istedim...
bundan sonra bol bol sorar cevap ararım merak ettiklerime
tüm arkadaşlara selamlar.................
muhacir' Alıntı:selamlar........
serhat ben balıkesir edremitten
nasipse cuma günü benimde 4*4 bir aracım olacak
vakit kaybetmeden aranıza katılmak istedim...
bundan sonra bol bol sorar cevap ararım merak ettiklerime
tüm arkadaşlara selamlar.................
yasino' Alıntı:sevgili arkadaslar güzel bir hafta sonu gecirmek çok kalay gebze ovacık köyünde dünya ralli sompiyonasının yapıldıgı bölgede güzell bir doga gezisi yapamak isteyen tüm arkadaslar davetlidir yaklasık 20 - 25 km lik bir parkurumuz var. 10 km de yemek molası verilecek. yemek konusunda herkes kendi istedigi sekilde yemek getire bilir köyde ki markettende alişveriş yapabilirsiniz toplanma yerı istanbul parkın otopark bölgesinde klavuz olarak ben sabah 9,30 da orda olacagım 10 gibi hareket edecegiz köy kahvehanesinde sıcak bir cay içtikten sonra gezimize baslayacagiz katılmak ısteyen tüm arkadaslarım lütfen cumartesi günü aksam 5 e kadar bana bildirirlerse sevinirim (NOT: şuan 3 araba var biz her KATILIM OLMASA BİLE GEZİYİ TAMAMLAYACAGIZ ) İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM TEL:0533 517 38 48 bu numaradan ulasabilirsiniz veya yasin_ulucay@hotmail.com dan mail atabilirsiniz saygilarımla DİGER ARKADASLARDA İLETİLİRSE SEVİNİRİM İYİ AKSAMLAR