ccanlioglu
Tabanvay ve Duster 4X4 2019
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Hoş geldiniz arkadaşlar...
Hoş geldiniz arkadaşlar...
69A033' Alıntı:Selamar,
İstanbul Avrupa yakasında, 32 Yaşında, evli mutlu çocuklu ancak bir Jeep 'i olmayan birisiyim.
En kısa sürede bir Cherokee WJ alıp uzaktan izlediğim bu dünyanın içine aktif olarak girmek istiyorum.
xxl' Alıntı:Tüm Gezenbilir Ailesine Merhaba,
1965 doğumluyum, Ankara'da, bir holdingte orta düzey yöneticiyim ve Fizik Mühendisiyim.
Camel Trophy ruhunun benim için özel bir yeri olduğundan Land Rover'a özel bir ilgim var, donanımlı bir Discovery 2 serisi sahibiyim.
Şimdilik ısınma turlarındayım henüz ağır offroad tecrübem olmadı. Fotoğrafçılık 1. hobim ayrıca doğayı çok severim.
Fırsat buldukça etkinliklere katılmak isterim, herkese selamlar.
DEMİRAL' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
İsmim Hüseyin Demiral yaş 50 otomotivciyim (yedekparça) genelde kamyon ve tır yedek parçaları
firmam 42 yıllık babadan oğula askerken UNİMOG kullanıyordum benzinli virüsü orda kaptım
1990 da 67 land rover 88 aldım ortadan kesip 50 cm uzatarak harika bir makina yaptım malum ozamanlar
90-110 lar pek bulunmuyordu sonra sattım bu sene 110 dizel 2,5 aldım ve 4 teker fren bakımı yağ + filitre
bakımı dışında hiç bir şey yapmadan Sivas off road şenlillerinde piste çıktım belkide hayatımdaki en güzel geçen günümdü
şimdi benim Yiğidoyu baştan aşağı yenilemekle meşkulüm ve zevkle çalışıyorum gece saat 11-12 gibi yorgun argın garajdan
ayrılmanın tadını hiç bir şeyle değişmem kısacası anlatılmaz yaşanır hepinize bol çamurlu rampalı çulurlu sulu tahtarevalli'li
günler dilerim resimler sivas off road'da araç no 24
ferhat bey sözün aslı eski sivas valilerinden Halil Rıfat Paşa'ya aittir karayollarının devlet vatandaş işbirliği ile kazma kürek balyozFerhat GÜL' Alıntı:(gidemediğin yer senin değildir dedik defendere bindik) bu sözü kim söylemişse çok güzel söylemiş valla çok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D süper söz valla ;D ;D ;D ;D