Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,907

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba
arkadaşlar aranızda Zonguldak'tan veya Bartın'dan olanınız yokmu ?

Selamar,
İstanbul Avrupa yakasında, 32 Yaşında, evli mutlu çocuklu ancak bir Jeep 'i olmayan birisiyim.
En kısa sürede bir Cherokee WJ alıp uzaktan izlediğim bu dünyanın içine aktif olarak girmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, adım avcı Servet, 50 yaşındayım.emekli memurum.Benimde suzuki samurai 1992 model jipim var.İmkanlarım ölçüsünde Allah ömür verdiği sürece jipimi kapımdan eksik etmemeyi düşünüyorum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum.

69A033' Alıntı:
Selamar,
İstanbul Avrupa yakasında, 32 Yaşında, evli mutlu çocuklu ancak bir Jeep 'i olmayan birisiyim.
En kısa sürede bir Cherokee WJ alıp uzaktan izlediğim bu dünyanın içine aktif olarak girmek istiyorum.

en kisa zamanda isteginizi gerceklestimeniz dilegi ile hosgeldiniz...

Tüm Gezenbilir Ailesine Merhaba,
1965 doğumluyum, Ankara'da, bir holdingte orta düzey yöneticiyim ve Fizik Mühendisiyim.
Camel Trophy ruhunun benim için özel bir yeri olduğundan Land Rover'a özel bir ilgim var, donanımlı bir Discovery 2 serisi sahibiyim.
Şimdilik ısınma turlarındayım henüz ağır offroad tecrübem olmadı. Fotoğrafçılık 1. hobim ayrıca doğayı çok severim.
Fırsat buldukça etkinliklere katılmak isterim, herkese selamlar.

xxl' Alıntı:
Tüm Gezenbilir Ailesine Merhaba,
1965 doğumluyum, Ankara'da, bir holdingte orta düzey yöneticiyim ve Fizik Mühendisiyim.
Camel Trophy ruhunun benim için özel bir yeri olduğundan Land Rover'a özel bir ilgim var, donanımlı bir Discovery 2 serisi sahibiyim.
Şimdilik ısınma turlarındayım henüz ağır offroad tecrübem olmadı. Fotoğrafçılık 1. hobim ayrıca doğayı çok severim.
Fırsat buldukça etkinliklere katılmak isterim, herkese selamlar.

7/24 acik land rovercilar muhabbet kosesine uye olmanizi oneririm... hosgeldiniz...

herkeze merhaba yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor ve mutluluklar hoş vakitler sağlıklar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar

İsmim Hüseyin Demiral yaş 50 otomotivciyim (yedekparça) genelde kamyon ve tır yedek parçaları
firmam 42 yıllık babadan oğula askerken UNİMOG kullanıyordum benzinli virüsü orda kaptım
1990 da 67 land rover 88 aldım ortadan kesip 50 cm uzatarak harika bir makina yaptım malum ozamanlar
90-110 lar pek bulunmuyordu sonra sattım bu sene 110 dizel 2,5 aldım ve 4 teker fren bakımı yağ + filitre
bakımı dışında hiç bir şey yapmadan Sivas off road şenlillerinde piste çıktım belkide hayatımdaki en güzel geçen günümdü
şimdi benim Yiğidoyu baştan aşağı yenilemekle meşkulüm ve zevkle çalışıyorum gece saat 11-12 gibi yorgun argın garajdan
ayrılmanın tadını hiç bir şeyle değişmem kısacası anlatılmaz yaşanır hepinize bol çamurlu rampalı çulurlu sulu tahtarevalli'li
günler dilerim resimler sivas off road'da araç no 24

YAY KIRAN 4.jpg

DEMİRAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

İsmim Hüseyin Demiral yaş 50 otomotivciyim (yedekparça) genelde kamyon ve tır yedek parçaları
firmam 42 yıllık babadan oğula askerken UNİMOG kullanıyordum benzinli virüsü orda kaptım
1990 da 67 land rover 88 aldım ortadan kesip 50 cm uzatarak harika bir makina yaptım malum ozamanlar
90-110 lar pek bulunmuyordu sonra sattım bu sene 110 dizel 2,5 aldım ve 4 teker fren bakımı yağ + filitre
bakımı dışında hiç bir şey yapmadan Sivas off road şenlillerinde piste çıktım belkide hayatımdaki en güzel geçen günümdü
şimdi benim Yiğidoyu baştan aşağı yenilemekle meşkulüm ve zevkle çalışıyorum gece saat 11-12 gibi yorgun argın garajdan
ayrılmanın tadını hiç bir şeyle değişmem kısacası anlatılmaz yaşanır hepinize bol çamurlu rampalı çulurlu sulu tahtarevalli'li
günler dilerim resimler sivas off road'da araç no 24

HEHEHEEE.jpg

(gidemediğin yer senin değildir dedik defendere bindik) bu sözü kim söylemişse çok güzel söylemiş valla çok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D süper söz valla ;D ;D ;D ;D

Ferhat GÜL' Alıntı:
(gidemediğin yer senin değildir dedik defendere bindik) bu sözü kim söylemişse çok güzel söylemiş valla çok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D süper söz valla ;D ;D ;D ;D
ferhat bey sözün aslı eski sivas valilerinden Halil Rıfat Paşa'ya aittir karayollarının devlet vatandaş işbirliği ile kazma kürek balyoz
manila ile yapıldığı yıllarda osmanlının son dönemlerinde bense sözü aynen aldım sonuna 'defendere bindik' ilavesini ekledim benim doğduğum sivas ili ile doğanşar ilcesini bibirine bağlayan ve bugün dahi çok az değişiklikle hala kullanılan yoluda bu büyük hayranlık duyduğum zatın eserdir ALLAH rahmet eylesin

BL5B29~1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR