Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,937
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ben Mehmet AKDEMİR
27 yaşında Kilis dogumluyum Gaziantepte ikamet etmekteyim Döviz Bürosu ve Petrol İstasyonu işleriyle ugraşmaktayım
Şuanda 1980 model CJ5 sahiibiyim. Offroada Jeep nickli Göktuğ Güzelbey abimizin sayesinde başladım. Araç almaya karar verdiğimde aracın alınmasından araca takılan bir vidasına kadar kendisinin emegi vardır. İlk tanıştıgımızda CJ5 modelini öyle bir anlattiki bana arabaya resmen aşık oldum. Kendisinin bu konularda bukadar bilgili olması karşısında şaşgınlıgımı gizleyememiştim. :smiley: Bu adamın hiç işi yokmu acaba die sormuştuk kendi kendime cj den başka bişey düşünmüyordu.(tabi sonradan bir işinin oldugunu gördüm:smiley:) hep bir arayış içerisindeydi CJ'ye ne yapabilirim diye.Yaklaşık olarak 1 yıldır bu aracı kullanmaktayım. Acemiliğimi bu arabada attım diye düşünüyorum. Zamanla biraz daha rahat bir offroad yapmak için ne yapmalıyım diye düşünürken araba arayışı içerisine girdim. Gezenbilirdeki abilerimin kardeşlerimin açmış oldugu konuları inceledim offroad+konfor+rahatlık+sanayiye fazla gitmemek+sıcak+klima bunları barındıran ve bana uyan LC VX80 modeline karar verdim. İlan panosu bölümüne aracımın satışı için ilan verdim. Aracım satıldıgında hemen bu araçtan almayı planlıyorum. Düşüncemde yanılıyorsam lütfen beni uyarın. Biraz geç ve uzun bir tanışma mesajı oldu :smiley:

Etiketler

Hoş geldin kardeşim,Petrolcü olduğun için aracına LPG kiti takdırmana gerek yok :smiley:Latife tabiki...

dalyan' Alıntı:
Hoş geldin kardeşim,Petrolcü olduğun için aracına LPG kiti takdırmana gerek yok :smiley:Latife tabiki...

Ana dagıtım şirketi istasyon sahiplerinin yakıtını karşılasa kesinlikle V12 falan kullanırdım :smiley:

Merhaba selam herkeze ben Fırat ERLER

1980 İstanbul doğumluyum Bostancıda Alfa romeo servisinin emanetçisiyim 1993 ten beri aynı serviste motorcuyum.

Hiç hesapta yokken balayına gitmem için yine gezenbilire üye arkadaşım Sinan AVŞAR GMC yukonunu verdi sağolsun yolculuk esnasında olan oldu

Toparlandıktan bir süre sonra Range aldım 1991 model 3.9 kısa bir süre sonra Sinan vasıtası ile sattım aracı ama kurtulamadım kaşıntı dinmedi şuan 1987 model çift kabin Toyota hilux sahibiyim mutluyum...

Merhaba.
Adım onur.Sitenizi takip ediyordum ne zamandır artık üye olayım tanışalım istedim. Hilux çift kabin düşünüyorum kendime(86-88)

hoşgeldin onur kardeş inşallah aradıyın araca kavuşursun . aradıyın aracı sitede bulabilirsin ,görüşürüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri