Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,444
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

urazkaspar' Alıntı:
Merhaba , öncelikle bu kadar güzel ve seviyeli bir forum ortamı oluşturduğunuz için tebrik ederim.İsmim Uraz KASPAR Kapalıçarşı ve Bağdat Caddesinde kuyumcuyum.Geçtiğimiz günlerde YabanTV de izlediğim program sonucu Off-Road konusu ilgimi çekti umarım gönlüme göre bir araç bulur ve aranıza katılırım.Herkese saygılar...
Bu arada gözüme çarpan bir araç yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim...
http://www.sahibinden.com/gundogdu_otomotiv-lpg-li_grand_cheroke_5_9-kkk-44WQQaXQQ23400570WQQpXQQdisplayitem

aramıza hoş geldiniz , sorularınızı ,araçlar başlığı altında jeep bölümünde sorarsanız , jeep kullanan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır kolay gelsin

Etiketler

Merhabalar;
ben 1975 almanya doğumlu, kayserili, bir ayağım istanbul ve antalyada amavelakin şu anda edirnede ikamet eden Kemal Soyata. aranıza yeni almış olduğum 1998 model suzuki-vitarayla katılmış olmaktan dolayı mutluluk duymaktayım. uzun bir zamandır forumu takip etmekte ve buradaki insanların samimi ve dostca bir havada yardımlaşmasını gıptayla izlemekteyim. umarım beni de aranız kabul edersiniz.
kemal soyata

herkese merhaba zonguldak devrekten fatih gezenbilirde aslanaybars ismiyle kayıtlıyım...85 mdl hılux sahibiyim.ama bi yandanda araba aramaktayım tercihim tabiki toyota....yeni üye arkadaslardan ugra isimli arkadasın aracına hasta oldum simdiden ;) ;)neyse gezenbilirde olmaktan mutluyum dogayla yasamak nefes almak cok güzel.....off road ve doga tutkum baska ne olsun...forza toyota....

Merhaba, Mart 2010 da üye oldum .Defender 110 300 tdi sahibiyim,İstanbulda (şimdilik) oturuyorum,off roard en çok ilgilendiğim alan.
Özellikle çamurlu etapları seviyorum,Dosluk ve arkadaşlığa ,çok önem veririm,Aranızda olmaktan, son derece mutluyum. iyi geceler.

merhabalar. ismim savaş. zonguldak ereğlide yaşıyorum 33 yaşımdayım. esnafım. jeep dünyasına yaklaşık 6 ay önce adım attım. aracım cj-5;
[attachment=1]

11102009048.jpg

43 yaşındayım Mersin'de yaşıyorum ,abimin yurt dışında sahibinden.com'da trabzonda bulup git al dediği land rover defender 110 toplamakla meşgulum konu ile ilgisi ve deneyimleri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Selamlar herkeze

Tuna Kılınc Mersin 1978 dogumluyum sonyerıcsson müşteri hizmetlerinde görevliyim,Bir ayagımız köyle bağlantılı bahce işleriylede ugraşıyoum dogayı karı camuru zor olan her koşulu cok seviyorum.Herkeze çamurlu günler

Merhaba Adım Uygar

Makina mühendisliği öğrencisiyim. 22 yaşındayım ve sanırım en genç üyenizim...

Umarım birkaç ay sonra cj5 i olan en genç üyeniz olurum... :smiley:

Hoşgeldim.. :smiley:

Selamlar,

Ben M. Onur Arseven. 27 yaşındayım İstanbul Bakırköy'de oturmaktayım. İstanbul Üni. Orman Mühendisliğini zorlu ve uzun bir maraton sonunda bitirdim fakat otomobillere olan ilgim beni otomobil gazeteciliğine sürükledi. En son olarak Mynet.com otomobil servisinin editörlüğünü yaptım.

Günlük hayatımda Suzuki Swift 1.3 AWD kullanmaktayım. Bugüne kadar işim farklı marka ve model arazi aracı kullansamda kendime ait bir arazi aracım yok. Off-road deneyim ise oldukça az...

Eğer kabul ederseniz gezilerinize co-pilot olarak katılmak isterim.

Sevgiler...

Selam adım Serhat Öznacar foruma yeni üye olanlardanım 1970 İzmit doğumluyum reklam şirketinde cnc görevlisi olarak çalışıyorum kendime ait 1986 Ford Broncom var 1998 den beri bende uzun zamandan beri ilgilenemiyordum inşallah en kısa zamanda eksiklerini giderip aranıza katılmaya çalışacağım :smiley:

Bu bölümdeki sohbet içerikli mesajlar Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) başiığına taşınmıştır...

Selamlar...

Ben Berat...
Tam bir Range sahibi olacakken, henüz toplama aşamasında, sürmek nasip olmadan, Disco ya geçmek durumunda kaldım...Bugün Disco V8 imizi alıp, hemen, daha modifiyeye geçmeden bi görelim dedik marifetlerini... Vurduk Uludağ yollarına... Beklemediğim bir performans sergiledi(kendisini lpg ile kullandık)...
En kısa zamanda, modifiyeye başlayıp , sizlerle de paylaşacağım...
İlk etkinlikte tanışmak üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR