Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,444
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

slm arkadaşlar bendneiz hakan kılıçarslan benim eşek de vw touareg 2004 3.200 cc v6 benzinli afyonkarahisar sandıklıdan herkese slm herkesi bekleriz

120ujv.jpg

Etiketler

Merhabalar,
Hiç aklımda yokken,bir iş arkadaşıma araba bakarken, arkasındaki römorka tekne takılı '69 model Land'i görmemle başladı herşey.. Deniz,doğa,avlanma ve özellikle balık tutma aşığı olan beni öyle bir vurdu ki bu görüntü... Artık şirketin tahsis ettiği linea ile balığa giderkein karşımıza çıkan çukur nedeniyle 21 km geri dönüp gölün etrafından dolaşmak zorunda kalmayacaktım, kiralık sandal aramak zorunda kalmayacaktım sonra, görebildiğim ama katıra binmeden gidemeyeceğim yerlere gidebilecektim artık... Evet, evet,ruhum zaten yoldan çıkmıştı ama bedenen de yoldan çıkabilecektim artık... Hemen bir Land sahibi olmalıydım ama öyle birikmiş param da yoktu.. Hadi dedim eş dosta, bi' el atın da alalım şu Kayseri'deki 110'lardan birini... Hanım dedim, ver sen de altınları, bak Land Rover alıcaz, artık köyüne gittiğimizde evin önüne kadar çıkartabilicez arabayı,yürümüycez çamurda, hem abinleri de alırız giderken, baksana 10 kişilik diyor adam....
İşte böyle başladı Land Rover Defender ile ve bu siteyle münasebetim. Öyle uzaktan görüldüğü gibi pek de "zengin bebe" oyunu değilmiş bu off-road denen macera.. Artık aranızdayım işte.. Yoldan çıkarken bana da haber edin...
He bu arada, adım Serkan Acar. Bir holdingte bilgi sistemleri yöneticisi olarak avrupa yakasında çalışıyor, anadolu yakasında oturuyorum.Yok,yok korkmayın, defender le gidip gelmiyorum işe, servis koymuş adamlar, uyuyarak geliyorum...
Hadi toprağınız bol olsun...

selamlar ben edirneden vahdet tokay,sitede rumuzum hunter22vt,

yeni üye oldum umarım benden sıkılmazsınız.

görüşmek ümidi ile...

sağlıcakla...

merhaba ben özgür sitenize Ankaradan katılıyorum.
Ankarada antrepo işletmeciliği yapıyorum.
offroada yaban tv deki izci programı sayesinde merak sardım.
şu an araç alma safasındayım.

herkese selamlar
Özgür ŞENYURT

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılan birisi olarak sizlere kendimi tanıtayım.
Adım Ersin, 25 yaşındayım ve Astsubayım. Bu Off-Road merakı buradaki herkes gibi beni de tabir-i caizse tırmaladı :smiley:
O kadar borcun içinde bi tane daha araç almak için debeleniyorum. Hayırlısıyla bu işi de halledip, aranıza en yakın zamanda katılacağım (Tabii ki yeni aracımla).
En yakın zamanda bir gezide buluşmak ve tanışmak dileğiyle. Herkese güzel sohbetler ve iyi forumlar dilerim...

arkadaşlar merhabalar sinop ayancık doğumluyum.47 senedir istanbul zeytinburnunda oturmaktayım avcılık balıkcılık akvaryum balıklarıyla hobi olarak uğraşmaktayım geçen pazar arkadaşlarla jeeplerle çamurlarda sularda hoşca vakit geçirdik çamur işi kafama yattı doğayı seviyorum çamuruda sevdim hoşcakalın.

Değerli Gezenbilir üyesi, aramıza hoşgeldiniz...

Bu bölümde sadece kendinizi tanıtıp, diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanımasına yardımcı olabilirsiniz. Kullanıcı adınızın altına isminizi yazmanız, sizi tanımamızı kolaylaştıracaktır...

Forum kuralları gereği, mesajlarınızı tüm sitede küçük harflerle yazmanızı rica ederiz...

Arkadaşlarımızın sizlere ''hoşgeldiniz'' mesajlarını yazdığı ''<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081">Serbest Muhabbet Köşesinden</a>'' sohbete devam edebilirsiniz..

<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0">Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz</a>

Selamlar adım Mehmet Akif Aslan 40 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum aslen Rizeliyim . Dj ve tonmaister olarak çalışıyorum 1979 model cj5 im var ilk arazi aracım, yeni aldım ve tabiatıyla konuya acemiyim. Tavsiyelerde bulunacak tecrübeli arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .Herkezle tanışabilmek dileğiyle..
Buda benim cj[attachment=1]

SUNP0003.jpg

SUNP0006.jpg

SUNP0007.jpg

SUNP0012.jpg

SUNP0001.jpg

anadoluda buluşuyoruz......
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52942.new;topicseen#new

merhabalar adım tolga yaklasık 2 senedir 97 zj sahibiyim birkacgun evvel volksvagen cilerin bir fan klupleri var acaba benim kullanmıs oldugum aracında boyle bir klup yada aktiviteleri varmı diyerekten yaptıgım arastırmadan gezenbilir ile tanısmıs oldum:smiley:

amacım ilk etaplarda offroad gezintilerine katılabilmek (ancak aracımda hicbir duzenek yok bu yuzden gezilere katılabilirmiyim bilmiyorum) daha sonları ise butce durumuma gore aracımın katagorilerini arttırmak, becerebilirsem tabiiki:smiley: bakalım bu offroad sevgisi beni ne kadar etkileyecek:smiley:

herkeze sevgi ve saygılarımla.

mrb ben yaşar konyadan inşallah bende yakın bir zamanda land sahibi olacağım

herkese merhaba.
ben afer akoğuz.erzincan dan katılıyorum.
erzincan ünüversitesinde eğitim fak.öğretim üyesiym.
erzincan avcılar-balıkçılar ve doğa sporları derneği başkanıyım.
işimiz dağlar ve doğa sevdası.
doğa sporları ve of-road la ilgileniyorum.
ancak şu anda bir off-road aracım yok.en kısa zamanda almayı düşünüyorum
burda buişi yapan arkadaşlarla sıkca gezilere gitmekteyim.
off-road illetide bu arkadaşlar yüzünden kanıma girdi.
görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar ben Altan Yezer sitenize Yalova dan katılmaktayım. Yeni üye oldum sayılır. Ağır vasıta üzerine yedek parça ve tamir üzerine uğraşıyorum. yaşım 40 ve 2004 model Suzuki Grand Vitara araçım var.Bu yaştan sonra offroad merakı başladı.daha yeniyim.siteyi gezmekten çok hoşlandım.inşallah ileride bende bu etkinliklere katılmak istiyorum. herkeze selam ve saygılar

Merhabalar bende Bartın da bir bj60 alıp kendi imkanlarımla modifiye yaptım.Off roada yeni merak sardım.Aslında koyu bir endro otorsiklet sürücüsüyüm.Bartınında off roada uygun bir arazi yapısına sahip olduğunu düşünüyorum.Off roadcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

059.jpg

177.jpg

16032010126.jpg

16032010122.jpg

07032010104.jpg

Merhaba , öncelikle bu kadar güzel ve seviyeli bir forum ortamı oluşturduğunuz için tebrik ederim.İsmim Uraz KASPAR Kapalıçarşı ve Bağdat Caddesinde kuyumcuyum.Geçtiğimiz günlerde YabanTV de izlediğim program sonucu Off-Road konusu ilgimi çekti umarım gönlüme göre bir araç bulur ve aranıza katılırım.Herkese saygılar...
Bu arada gözüme çarpan bir araç yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR