Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar,
Hiç aklımda yokken,bir iş arkadaşıma araba bakarken, arkasındaki römorka tekne takılı '69 model Land'i görmemle başladı herşey.. Deniz,doğa,avlanma ve özellikle balık tutma aşığı olan beni öyle bir vurdu ki bu görüntü... Artık şirketin tahsis ettiği linea ile balığa giderkein karşımıza çıkan çukur nedeniyle 21 km geri dönüp gölün etrafından dolaşmak zorunda kalmayacaktım, kiralık sandal aramak zorunda kalmayacaktım sonra, görebildiğim ama katıra binmeden gidemeyeceğim yerlere gidebilecektim artık... Evet, evet,ruhum zaten yoldan çıkmıştı ama bedenen de yoldan çıkabilecektim artık... Hemen bir Land sahibi olmalıydım ama öyle birikmiş param da yoktu.. Hadi dedim eş dosta, bi' el atın da alalım şu Kayseri'deki 110'lardan birini... Hanım dedim, ver sen de altınları, bak Land Rover alıcaz, artık köyüne gittiğimizde evin önüne kadar çıkartabilicez arabayı,yürümüycez çamurda, hem abinleri de alırız giderken, baksana 10 kişilik diyor adam....
İşte böyle başladı Land Rover Defender ile ve bu siteyle münasebetim. Öyle uzaktan görüldüğü gibi pek de "zengin bebe" oyunu değilmiş bu off-road denen macera.. Artık aranızdayım işte.. Yoldan çıkarken bana da haber edin...
He bu arada, adım Serkan Acar. Bir holdingte bilgi sistemleri yöneticisi olarak avrupa yakasında çalışıyor, anadolu yakasında oturuyorum.Yok,yok korkmayın, defender le gidip gelmiyorum işe, servis koymuş adamlar, uyuyarak geliyorum...
Hadi toprağınız bol olsun...