Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,448
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selamlar,
Herkese selamlar ben Metin Dinler 22 yaşındayım üniversite son sınıftayım.Baktım siteye çokhoşuma gitti ama sanırım benim off-road dalım biraz farklı galba biz ATV ler ile yapıyoruz.Bende TGB 425 4X4 Blade var bilmem aranıza alırmısınız:smiley::smiley: önümde büyük araçlar giderken ve benim için bütün yolları kazarken bende düşmemek ve kurtulma çabasını sizlerle yaşamak isterim hehehe:smiley: çıktığımız gezilerin fotoğraflarını ilerleyen zamanlar size ileticem saygılar...

Etiketler

Herkese Selamlar İsmim Hakan doğa sporları Off road Fotoğrafçılık ilgi alanlarım İstanbul Büyükçekmecedenim hepinize selamlar [attachment=1]

resim 1.jpg

Ben bu Topik'i nasil oldu da atlamisim, daha onceki mesajlarimla selamsiz giris yaptigim icin kusuruma bakmayin lutfen. :-[

Ben 57 yasinda, 1,5 torun sahibi, 7 yasinda canta tasiyarak avcilarin pesinde kosup da 37 sene avcilik adi altinda fotosafari ve doga kampciligi yapan, 41 sene oncesinde motosiklete baslamis ve halen yollarda enduro surup, 5000'er bin km civarinda senede ekstradan 1-2 tur yapmaya gayret eden, 7 yasinda annemin dayisinin WILLYS jeep'ine hayran kalip bu emelini 57'sinde erebilen bir Turizm isletmecisiyim.
Aslen 4. kusaktir Istanbul'da ikamet edip; Canakkale'de gorev yapip, genelde de Canakkale'de yasiyorum. 50 Sene sonrasinda edindigim By.Mavis'imi asfalt disina artik pek sokabilecegimi sanmiyorum. Gecirdigim kalp rahatsizligi sebebiyle kendimi fazla sIkIntiya sokmak istemiyorum ama site sayesinde icimdeki kurtlara nasil hakim olacagim, ona da karar verebilmis degilim henuz. ::smiley: ;)

Site; bilgi birikimi acisindan son derecede bana katkida bulunan ve eminim ki bundan sonra da bulunacak olan degerli ve duzeyli bir ortam. Hepinizle buradan sanal da olsa bulusmus olmaktan cok memnun oldum, dilerim realitede de biraraya gelebiliriz. :smiley:

NOT : Siteyi esasen uzmanlik alani arazi araclari olan uyeniz oglum sayesinde tanidim ve cok da mutluyum.

By.Mavis ve bendeniz.

ByMavis-10.jpg

Tüm forum ailesine selamlar.
kısaca kendimden bahsedeyım.Samsun da ikamet ediyorum.Adım Erdem BAL
gözlükçüyüm.15 yıldır süper sport yani hız motorlarıyla uğraştım.Yaşım 32.Ailevi nedenlerden dolayı bir süre motor tutkuma ara verdim.Bu tutkumu off road yapmakla dindireceğimi düşünüyorum.Aklımda cj5 var.Eski bir jc5 alıp buradan sizlerden alacağım yardım ve bilgiler doğrultusunda güzel bir jeep yapmak istiyorum.Bu spora yabancıyım.Hiç bir teknik bilgim yok.Yapılan gezilerdeki video ve resimlere hayran kaldım.Ne diyebilirim başka,umarım beni de aranıza alır aileden biri sayarsınız.

Selam,ben Emine.Aranıza yeni katıldım,38 yaşındayım,özel güvenlik sektöründe görev yapıyorum1.5 senedir İstanbulda yaşıyorum,off-road meraklısıyım,cj 5veya cj 7 ilgilendiğim jeep modelleri,fakat bu konuda çok bilgim olmadığı için henüz alamadım daha çok askeriyeden çıkma jeep düşünmüştüm,bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Tapılan gezilere baktım süper, benide aranıza alırsınız çok sevinirim,tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın:smiley:)

Merhabalar ben Bursadan Fırat, 35 yaşındayım, aranıza yeni katıldım jip ayrıca amerikan jip tutkunuyum sitenizden çok faydalı bilgiler edindim inşallah bundan sonra da güzel paylaşımlarınıza katılcam, şu an kullandığım 97 model grand cherokee limited orvis

Merhaba arkadaşlar uzun süredir off road merakım var amatör olarak takip ediyorum dogaya ve araclara olan merakım ve en önemliside bu zevki yasayan kişilerle tanışmak herkeze kazasız belasız gezmeler dilerim Hakkı Serdar Cemaloglu

Merhaba ..Bircan Yarıcı Sakarya'da dr olarak görev yapıyorum...teoride hep meraklıydım off road a nihayet bir ferozam var ve sakaryada batılacak çok çamur:smiley: Fotograf sevdama sanırım bir de çamuru eklemeliyim...
Bu arada tüm gezenbilir deki arkadasları sakaryada ki etkinlikte ağırlamaktan mutluluk duyarız...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51163.0

Merhaba Arkadaşlar,
Antalya'dan Murat ben 35 yaşındayım. Havacılık sektöründe çalışıyorum.
Doğa ve macera oldum olası sevdiğim şeylerdir. Gezenbilir'i keşfettiğimden beri tiryakisi oldum ve keyifle takip ediyorum.
Saygılarımla, murat

gezenbilir deki tüm arkadaşlar ayrıca offroad ilgisi olan arkadaşlar hepinize selam offroadla ilgileniyorum vedalgıçlıla profosyönel olarak uğraşmaktayım .

selamlar

ismim Kemal yaş 40

İstanbul'da yaşıyorum

Paintball saha kurulumu ve ekipman satışı yapıyorum ayrıca İstanbul ve Ankara da Paintball sahalarım var.

96 GC ile aranıza katıldım...

Selamlar;
Ben Selçuk EROĞLU. 25 yaşındayım. Aydın Merkez'de babam İlhan Sadık EROĞLU'yla (emekli öğretmen olmasından dolayı nam-ı diğer İlhan Hoca) birlikte Oto Gürbüz isimli mütevazı dükkanımızda Jeep yedek parça ve aksesuar işiyle uğraşıyoruz. Yaklaşık 7 yaşımdan beri sanayide Jeep'lerin arasında büyüdüm. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bende o misal, ancak bir Jeep sahibi olabildim. :smiley:
Herhangi bir parça ihtiyacı olan arkadaşlara (ve abilerime) yardımcı olmaktan mutluluk duyarım...
Bana özel mesajla ulaşabilirsiniz...
Özellikleri:
1982 Jeep CJ8 Scrambler
Orjinal sac kabin.
3800 Benzinli 6 silindir orjinal motor.
1993 model Wrangler ön-arka diferansiyeller + 5 ileri (T5) şanzuman.
Yine Wrangler göğüslük ve koltuklar.

NOT: Plakayı değiştirdim bu arada "09 ER 018" oldu :smiley:

6.jpg

7.jpg

8.jpg

5.jpg

10.jpg

Jeep34' Alıntı:
Değerli Gezenbilir üyesi, aramıza hoşgeldiniz...

Bu bölümde sadece kendinizi tanıtıp, diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanımasına yardımcı olabilirsiniz. Kullanıcı adınızın altına isminizi yazmanız, sizi tanımamızı kolaylaştıracaktır...

Forum kuralları gereği, mesajlarınızı tüm sitede küçük harflerle yazmanızı rica ederiz...

Arkadaşlarımızın sizlere ''hoşgeldiniz'' mesajlarını yazdığı ''<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081">Serbest Muhabbet Köşesinden</a>'' sohbete devam edebilirsiniz..

<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0">Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz</a>

merhabalar arkadaşlar...
ben 24 yaşaşında
osmaniyenin kadirli ilçesinde oturuyorum
esnaflık yapıyorum
eski niva kullanıcılarındayımm...
yeni bi arazi aracı alıcam sizlerinde bilgilerinizden faydalanacam inş.
sevgiler....

selam arkadaşlar.adım abdullah ozen 39 yaşımdayım bir nakliyat firmasında şube sorumlusuyum.tam bir doğa ve arazi araçlarının hastasıyım.şu anda land rover 110 defender dizel kullanıyorum.bilecik bozüyükte ikamet ediyorum.amacım off road ı burada herkeze sevdirerek bir kulüp kurabilmek.
teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR