Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,448
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar hepinize selamlar..ben siteye yeni katıldım..1977 model cj5
resimdeki plaka değiştiği için silmek zorunda kaldım..
Isparta bölgesindeyim

10022007(005).jpg

Etiketler

Herkese Merhaba . Ben Denizli'den Adnan.Bir süredir bu siteyi takip ediyorum. Aradığım birçok sorunun cevabını burada buldum. Sanırım bulmayada devam edeceğim.

Saygılar

Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz, eski arkadaşlara da muhabbetimize aşağıdaki linkte devam edelim lütfen diyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Selamlar

Merhabalar,

Ismim Cihad, Ankaradan hepinize saygilar. Ingilterede yuksek lisansimi tamamladiktan sonra turkiyeye dondum, yurtdisi satis sorumlusu olarak calisiyorum. Daha once 98 model 2.2 Frontera kullandim. Su anda uygun bir Toyota 4runner, Nissan Patrol 2.8 Diesel, Defender 90-110 diesel ve Pajero modelleriyle ilgileniyorum ve alma niyetim var. Aranizda olmaktan mutluyum.

Merhabalar ben yücel ADA 37 yaşındayım istanbulda yaşıyorum şimdilik lada niva diyorum ama baya uzun bir sürede lada olacak gibi xj sport düşünüyorum ama korkutuyor siteyi takip ederek daha fazla bilgi sahibi olup daha iyi araç yapabilmek istiyorum

Herkese merhabalar. Kayseriden yeni üyeyim. Form kullanmanın da acemisiyim. Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tutkularımı burda bulmaya başladım. 2004 gG. vitaram var.

merhabalar herkese ben fatih..daha yeni üyeyim ve tanıma asamasındayım.tam bi doga tutkunu içi içine sıgmayan bi karakter kendini bu siteden baska bi yerde bulamaz zaten...kendime ait 85 model toyota hılux pıck-up ım var 2.arac arayıslarındayım dahada karar vermiş degilim sizlerinde yaredımıyla olur inş...ya cherokee 4.0 yada dısco 1-2......su an işyerindeyim ve arastırmadayım.. ::smiley:

herkese selamlar adım ALİ
zonguldak ta ikamet ediyorum abant izzet baysal üniversitesi kamu yönetimi bölümünü bitirdim şu anda büyük bir gıda şirketinde bayii sorumlusu olarak çalışıyorum şu an bir arazi aracım yok ama haziran gibi bir chevy yada xj alacam kararsızım
herkese iyi günler

Merhabalar;
Aranıza bugün katıldım ve çok mutluyum.Sitede çok değerli emek,para,zaman harcanmış bilgiler var.Bu yeni başlayacaklar için bulunmaz bir fırsat.Kurumlardan çıkma emektar araçların tekrar kazanılması dahada mutluluk verici.Ben Land Rover'la 28 yaşımda askerde tanıştım.Kısa dönem askerlik yapınca beraberliğimiz kısa sürdü.60 gün süren gece devriyesinde bize arkadaşlık etti.Tuzla jiplerimizde vardı ama cuma bakım günlerinde yüzüne bakılırdı.Ama koltuklarının rahatlığını hiç unutmayacağım tuzlanın.Antalya'da yaşıyorum şimdilik.Satın almacıyım.Hayalim Defender 110 sahibi olmak,şanslıyım eşim en büyük destekçim.Uzun bir süre daha siteyi alt-üst edip bilgi adına biraz daha zenginleşip kolları sıvayacağım.Göreceli uzaklıktan sevgi ve saygılarımla...

Doğuş AYDIN
Antalya

Merhaba Ben Fatih Yazıcı (KEMALKOMAN) İstanbul /Şişli
Eskiden beri böyle bir merakım olmasına rağmen henüz bir araba yaptırabildim. Öğretmenim. Şişli ilçesinde ikamet ediyorum. Aracım jeep g.ch. lmt. 5.9/1998 34 KH 307
ayrıca motosiklet, fotoğraf hobilerim de var.
Yolda, ormanda, dağda çamurda karşılaşmak tanışmak dileği ile.

Merhaba,
Adım Çağman Kumbasar.
Makina mühendisiyim, İstanbul'da ikamet ediyorum. Aslen Rize'liyim. 76 doğumluyum.
Geçen hafta 97 xj aracıma kavuştum ve aranıza katıldım. Bu hafta hafif yükseltmeye gidiyorum:smiley: Haftaya ne olur bilemiyorum.
Aracımı memleketime daha rahat gitmek için aldım ama amaç dışında da kullanılacak gibi görünüyor.
10 yılı aşkın süredir motorsiklet kullanıyorum. Klübünüzden şimdilik Hakan Kumbasar ve Kemalkoman'ı tanıyorum.
Görüşmek üzere...

Herkese selam,
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım Alptekin,6 senedir otomotiv sektöründeyim, daha önce ithalat ve ihracat üzerine çalışıyordum ancak her zaman için araçlara olan ilgimden otomotiv sektörüne geçtim. Doğaya hayranım ve keşfetmek içinde arazi aracı olarak GV V6 aldım. Gerçekten çok güzel bir duygu, bu kadar şanslı bir grubun arasına katılmakta muhteşem.

Selam gezenbilir üyeleri ,siteye yeni üye oldum. motorsiklet tanışma köşesinde kendimi tanıttım ama birde burada tanıtma ihtiyacı duydum.
İsmim kenan Demirkol Mersin de ikamet etmekteyim, karayolları Pozantı,Tarsus Otoyolunda trafik ve bakım sorumlusuyum,işyeri karayolları Tekir Bakım Noktası,yoldan geçen bütün arkadaşlara yardımcı olmak isterim .

enduro motorsiklet sahibiyim klr 600 s . bunun dışında amatör telsizci (TA5CİK) olarak faaliyetlerimiz var.Off road merakım ağır basıyor,en kısa zamanda bir defender almayı düşünüyorum.işte dediğim gibi tam bir macera düşkünüyüm aranızdayım selamlar sevgiler.

tel : 0 505 519 29 95

Merhabalar.İsmim Halit Hançer.1959 Şile doğumluyum.Gezenbilir sitesine 1 aydır üyeyim.Araçlar hobimdir.1996-2001 yıllarında land, 2002 ve halen CJ7 kullanıyorum. Her iki aracımın tüm restarasyon işlerini kendi atölyemde yaptım. CJ şu an tekrar restorasyonda, yakın zamanda yeni resmini koyarım. Sitedeki bütün cj ile ilgili yazışmaları okudum, zaten önceden bayağı araştırma yapmıştım, bazı bilgilerimi pekiştirdim, bilmediklerimide sayenizde öğrendim, hepinize huzur dolu günler diliyorum.

tara0002.jpg

Merhabalar ,

Adım Yılma BERİK, Küçük bir hizmet şirketim var. Meslek lisesi motor bölümü mezunuyum. Uzun süre ağır iş makineleri üzerine çalıştım. Bu sebeple askerliğimde de tüm arazi araçları ile yoğun olarak ilgilendim. Askerliğimi Çerkezköy de yaptım. Trakyanın Kuzey Batısını bir ay boyunca sürekli arazi araçları ile dolaştım. Bir çok anı var tabi. Yıllar geçti ve arazi içinde dolaşmayı özledim. N e olduysa sanki off road a çağırıldığımı hissettim. O an dan itibaren etrafımda daha önce hiç görmediğim kadar off road aracı olduğunu fark ettim. Hatta bazılarının özellikle etrafından geçiyorum , inip onlara dokunuyorum :smiley:) Aralarında favorilerim var. Kısacası şu anda platonik bir durumdayım , inceliyorum , okuyup öğreniyorum , takip ediyorum. Yaz aylarına doğru ucundan kıyısından toza toprağa ve yağa bulaşmaya başların diye düşünüyorum. Ama aşşırı bir LR merakım olsada araç hakkında karar veremedim. LR mi cJ mi Toyotamı Mitshubishi mi? Uzun kasamı , kısa kasamı , dizelmi , benzinli ? Neyse yolun çok başındayım . Allah ömür versin bir gün kararımızı verecğiz inşallah. O zaman bilgisayar başından sahaya ineceğiz. Aranızda deneyimlerinizden faydalanarak süreyi doğru ve hızlı kullanacağıma eminim.

Herkeze saygılar ve sevgiler.

Yılma BERİK

Herkese Selamlar Ordu/Ünye den Alper Argan Sürücü kursum Var
bunun yanın da kendim amatörce Off Road yapıyorum bİr çok arazi araclarım oldu
Şimdi nivam var cok da memnunum
Herkese Selamlar

N?VA.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR