Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,454
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Arkadaslar

74 Izmit dogumluyum, Istanbulda ikamet ediyorum
Deniz tasimaciligi ve dis ticaret ile ugrasiyorum
en kisa surede sehir karmasasindan kacip yaninizda olacagim
site yonetimine tesekkurler.

Etiketler

selam arkadaşlar:Ben Ankarada bir kamu kuruluşunda teknik hizmetler sınıfında çalışıyorum.1995 Model Vitara 2.0 aracım var yeni aldım.Fırsat buldukça sizlerle bütün etkinliklere katılmak isterim.hoşçakalın...

sevgili gezenbilir ailesi aranıza yeni katıldım antalya da yaşıyorum. antalya da olan niva cılarla tanışmak istiyorum onlardan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum saygılarımla :smiley:

Merhabalar,

Forumun yeni üyesiyim. Kamp yapmayı model uçakları ve balık avlamayı çok seviyorum.

İstanbul Üniversitesi Makina Mühendisliği mezunuyum. İTÜ'de İşletme ve Teknoloji yönetimi üzerine yüksek lisans yaptım.

Askerden yeni geldim, yeni bir hobi olarak off-road aktivitelerine katılmak istiyorum. Keşif gezileri yapmayı seviyorum.

Bu aralar iş aradığımı da ekleyeyim 8)

Saygılar,

Bekir BOŞNAK

Herkese selamlar,

Adım Tolga,İstanbul Bahçeşehir'de oturuyorum.32 yaşında yeni evli biriyim.1998 Suzuki Vitara 3K araca sahibim ve off road merakım ile uzun süredir bu siteyi takip etmekteyim.
BMW Borusan'da çalışmaktayım.

Gezilere katılmak için büyük bir sabırsızlıkla beklemekteyim.

herkese saygılar....

Merhaba, atilla ben aranıza bir Wj alarak katıldım.Bu güzel site ile bu aracı almadan önce zakof'un sayesinde tanıştım.Siteyi kuran, hazırlayan ve emeği olanlara teşekkür ederim.Ankaralı gezenbilirciler belki beni hatırlarlar.Zakof'un kıymetli yardımları ile birlikte 2000 model bir Wj aldım.Bundan sonra etkinliklerde bende varım diyorum. :smiley:

Herkese Merhaba.Bir süredir forumunuzu takip ediyorum.Doğayla ilgili tüm aktiviteleri seven bir insanım.Şu an askerlik vazifem için İzmirdeyim.Psikolojik Danışmanım.Yakın zamanda bir araç almayı da düşünüyorum.Saygılar

Hasan UZUNER,
1963 Eğin/ERZİNCAN doğumluyum.
Yük.Mak.Müh. Emekli Subayım. Görev nedeniyle genelde her zaman doğanın içinde, yolların off olduğu coğrafyada bulundum. 5 yıldır Ankara'da ikamet ediyorum. Bu şehire artık alışamayacağımı anlamış bulunuyorum. Bu siteye üye olarak faaliyetlerinizi yakından izleme ve özlem duyduğum o koşulları yenden hissetme fırsatını buldum. Site için emeği geçen her dostuma sonsuz teşekkürler. Henüz off-road için hazırlanmış bir aracım yok maalesef. Ancak SsangYoung Kyron aracımla uzun mesafeli gezilere katılabileceğimi değerlendirmekteyim. henüz üyelerden tanıştığım kimse yok. Bütün dostlarıla en kısa zamanda tanışmak ve aktivitelerde buluşmak dileğiyle...

herkez hoş gelmiş bende birdaha kendimi hatırlatayım dedim baran 54 sakaryalıyım ve kocaelinde ikamet ediyorum suziki jlk 3 k aracımla her türlü geziyorum bu siteyede onun için üye oldum herhalde içine kapanık birisiyimki gezen bilirden kimseyle gezemedim ama kısmet artık kendimi aşma vaktim gelmiş te geçmiş galiba ya artık yanınızda olup kovsanız bile gitmicem haberiniz olsun. ;) ;D ;D

Herkese Merhaba...
Eskişehirden Ahu, takip ediyordum ama bugüne kısmetmiş yazmak...Anadolu Üniversitesinde Seramik Mühendisliğinde Doktora öğrencisiyim. Mart sonu Nisan başı gibi Suriye'ye bi gezi planlıyorum. Yaklaşık 8 günlük bir program.. Güney doğuyu da biraz eklemek istiyorum ucundan. Mardin, Urfa falan.. Uyan arkadaş olursa haberleşelim. Herkese bol gezmeli günler..

merhaba herkese ismim Melih Öztunç Eskişehirliyim 2006 yılından bu yana Kütahya da ikamet ediyorum.6 ay önce 1997 model discovery 1 mpi aracımla 4*4 deneyimi yaşıyorum.Siteden, çok fazla bilgi sahibi oldum.aracımı alma sebebim balık merakım idi ancak sitedeki paylaşımlar ve güzel seviyeli arkadaşlıkları gördükçe off road benide cezbetmeye başladı.En kısa sürede gezilerden birinde tanışmak dileğiyle.
114.jpg
[/URL]/imgzoom]

herkese merhaba ben izmir den ufuk siteye yeni katıldım 1 ay kadar önce 91 model lada niva aldım şuan boyada sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum yakında fotoları koyarım

IMG_0397.jpg

Merhabalar.İsmim Aytaç.30 yaşındayım.İstanbul'da ikamet ediyor ve bir kamu kurumunda çalışıyorum.2 sene önce aldığım frontera 2.0 ile ufak tefek tecrübelerim oldu.Ancak son olarak bu konuda benden daha tecrübeli bir arkadaşımın Range Rover' ı ile çıktığımız Ömerli yollarında lastikten vince kadar her bir parçanın önemini daha iyi anladım ;D
Yaklaşık bir aydır takip ettiğim bu sitede ise her anlamda tüm sorularıma cevap buldum.Dahada sorup öğrenecek çok şey var gibi.
Bu arada bir iki fotoğraf İstanbul'u esir alan tipinin ilk günü çıktığımız geziden.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

_MG_0272.jpg

_MG_0160.jpg

_MG_0202.jpg

Merhaba dostlar,
İzmit ten aranıza yeni katıldım.Doğayı çok sevdiğim için 93 model niva aldım.İzmit lada niva kullanıcıları ile tanışmak isterim.
Bazı araçlarda gördüğüm çamurluk plastık kaplamaları nereden temin edebilirim?

herkese merhaba
ben alp 40 yasındayım istanbulda oturmaktayım.dogayla dagaya zarar vermeden mucadele etmeyi seviyorum ve bu sebeple de bir arazi aracı almak istiyorum ama bu şimdiki aracımın yerine hem gunlük kulanabilecegim hemde dogaya cıkabileceğim bir araç mı olmalı yoksa sadece dogaya cıkabileceğim 2. bir aracmı olmalı kara veremedim ama forumdaki konuları yakından takip ediyorum yazılanlar ve tecrübeli üyelerimizin de katkılarıyla kısa zamanda karar verebileceğimi umuyorum konu açan ve yazan tüm üyelere tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.