Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,461
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar ben Kocaeli Yuvacık'tan Mustafa kamu sektöründe işçi olarak çalışıyorum
Arkadaşlarım Yunus ve Meriç Bager kardeşlerin sayesinde bu forumu tanıdım
110" Land Rover Defender sahibiyim ayriyekten 4x4 as100 Dodge ve 4X4 İşbora traktöre sahibim kısacası 4x4 olmayan araçları pek tercih etmem :smiley:
İmkanım oldukca off road gezilerine katılmak ve arkadaş gurubu olarak düzenlediğimiz gezilerde tanışmak dileğiyle

Image00013.jpg

Image00040.jpg

Etiketler

Herkese selamlar, aranızda çok da yeni değilim, 2008 başından beri hemen hemen bütün offroad gezilerine katıldım.Foruma üye olmak yeni aklıma geldi. Adım Levent, Bayrampaşa da oturuyorum, mobilya ve dekorasyon işleri ile uğraşıyorum.

adım Tolga ,yaşım 18 , Lise son sınıf öğrencisiyim ,bilgisayar üzerine okumaktayım ,bu virüsü babamdan kaptım fakat çok eğlenceli ve zevkli olduğunun farkına vardım , yaklaşık 10 senedir babamla beraber (babam daha önceden beri offroad la uğraşıyo fakat yaşım ufak olduğundan dolayı anca başladım) organizasyonlara katılıyorum.1995 model Suzuki Vitara 2.0 V6 motor bir aracımız var.

Merhaba,
İstanbul anadolu yakasında oturmaktayım. Bankacıym. 35 yaşındayım. Altı ay önce 3kapı 2004 g.vitara aldım. İyiki de almışım. Doğa ve motorsporları hayranı olarak, dağ tepe kır bayır dolaşmak, asfalt üzerinde olmaktan, hatta ikiteker üzerinde olmaktan daha çok keyif vermeye başladı bana. Yaş ilerliyor sanırım:smiley:)) Herkese selamlar...

ALP_6981.jpg

Herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım bir cj5 - cj7 hastası olarak. diyarbakırda yaşıyorum ve bir ilaç firmasında tanıtım sorumlusu olarak çalışıyorum güneydoğu bölgesinde.bulunduğum bölge itibari ile bu araçları buralarda görmek zor ve benimde doğal olarak dışardan temin etmem lazım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.internetten baktığım kadarı ile sanki fiyatları abartmışlar ya da ben bilmiyorum hiç bir modifiyesi olmayan araca 5-8 arası rakam makulmu sizce

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Berk Güray. 29 yaşındayım. Kimya Mühendisiyim. Tekstil Boyaları üretimi yapan firmada çalışıyorum. Doğma büyüme İzmirliyim ve halen İzmir'de yaşıyorum.

Geçen hafta itibari ile 4x4 Nissan Navara siparişi verdim, Ocak ayı başında başında teslim alıp, kullanmaya başlayacağım. Bu araçı şehirde kaldırımlara çıkıp park etmek için almadım. Off-road'a merakım var, ama hiç deneyimim yok. Site içerisinde bir çok konuda çok güzel paylaşımların olduğunu düşünüyorum. Sizlerinde desteğiyle ve etkinlikler ile kısa sürede acemiliği üzerimden atacağımı düşünüyorum.

Hepinize Selamlar

Merhaba.Sitenizi yeni öğrendim tesadüfen,gerçekten harika bir site ,siteyi düzenleyen arkadaşlara teşekkürler.Ben 39 yaşında doğaya meraklı ,kamp yapmayı doğada yürüyüşü seven aynı zamanda dört çeker arabalara ilgi duyan birisiyim.98 model nissan paithfainder marka aracım var ama herhangi bir etkinliğe daha katılamadım inşallah en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinliğe katılmayı isterim ,selamlar

merhabalar. adım yakup düzceliyim. sitenizi birkaç aydır takip ediyorum. fena halde cj hastalığı bulaştı, hissediyorum:smiley: inşallah yakında bende alıcam bi cj.

Bende aranıza yeni katıldım adım ONUR 33 yaşındayım bu hafta bir CJ 5 aldım aynı zamanda range rover 4.6 hse kullanmaktayım herkese selamlar

big_16429082eph.jpg

Selamlar
İbrahim ÇAVUŞ İstanbul maltepe'de ikamet ediyorum.İlk arazi aracıma sahibim. 1997 disco 1 mpi
18 senedir prof olarak özel davet ve organizasyonlarda fotoğrafçılık ve görsel iletişim üzerine çalışıyorum.
Aranıza katılmaktan mutluyum.

30 11 09 gemlik,fevziye,karagöl (60).jpg

mrb arkadaşlar bursa inegölden ekrem aydın pajero 3500 cc kullanıyorum kafanız bozuluursa dağlara davet ediyorum selamlar saygılarr

merhaba ben bu siteye dün üye oldum aynı zaman da dün bir kare kasa cheeroke satın aldım. bundan sonra off road aktivitelerine katılmak istiyorum ama aracım çıplak durumda ne gibi ekipmanlar edinmeliyim ve off road eventlerın dan nasıl haberdar olurum. herkese iyi seneler.

arkadaşlar merhaba adım murat karahan 1998 den beri offroad yapıyorum ulusalda yarıştım şu an sakaryada arazi taşıtları üzerine iş yerim var offroda gönül vermiş herkeze selam diyorum

Merhaba adım MEHMET NURİ KILIÇ
Adana'lıyım avcıyım;balıkçıyım kısaca doğa tutkunuyum. 35 yaşındayım lojistik firmasında çalışıyorum 92 model lada nivam var.Adana offroad için yaratılmış zorlu çamurlarla mücadeleye herkesi bekliyorum

Merhaba aslında normal tanışma köşesine yazmıştım burayada yazayım dedim. Adım Eren 17 yaşındayım, Off Road'a çok meraklıyım ancak babam bu merakıma biraz engel koyuyor :smiley:, çünkü benim ehliyete yşaım tutmuyor, aracımızı kullanabiliyorum ancak ehliyetsiz olduğum için trafiğe çıkamıyorum. Babamda off road'la pek alakalı değil, 4x4 leri seviyor, hatta aracına off road tekerler falan aldı, ancak çamur, dağ bayır falan sevmiyor, her neyse Denizli'de yaşıyorum, Bilişim Teknolojileri okuyorum. Spor yapmayı çok severim, yüzme ve futbola bayılırım ayrıyetten lisanslı olarak kickbox yapıyordum... ancak bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım, galiba buradaki en genç off roadcılardan birisiyim :smiley: sanırım bu kadar bilgi yeter, aranızda olmaktan ve işi bilen abilerimden (amca demiyorum çünkü off road'la uğraşan herkes yaş olarak yaşlı olsada ruh olarak gençtir ;)) öğrenebildiğim kadar yararlı bilgileri öğrenmek istiyorum...Saygılar...

Buda Arabamız :smiley: (97 Model Kia Sportage - MR.Dohc)

18652_1290703235072_1454973271_796531_3824708_n.jpg

18652_1290703355075_1454973271_796534_3787442_n.jpg

18652_1290703395076_1454973271_796535_2652337_n.jpg

18652_1290703475078_1454973271_796537_8008961_n.jpg

Merhaba arkadaşlar ben Doğan Kaya aslında jeepleri hiç sevmezdim bana itici geliyorlardı.Ama bir arkadaşım aldı onunla gezilre katıldım o kadar zevk aldımki çamurda çamurda oynamaya şimdi bende bir jeep almaya karar verdim .Hepinize iyi eylenceler diliyorum .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.