mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selam Onur hoşgeldin diyeceğim ama bende çok yeniyim.şimdilik forumda okuyarak bilgi topluyorum yakın zamanda uygulamaya da geçebilirim. 96 zj aldım kendime bi tane bende bakırköydeyim. Sigorta acentem var bahçelievlerde. co pilot olarak her zaman yerin var yanımda ama acemilikle batarsak bizi kim çıkarır bilmiyorum
ormanchi' Alıntı:Selamlar,
Ben M. Onur Arseven. 27 yaşındayım İstanbul Bakırköy'de oturmaktayım. İstanbul Üni. Orman Mühendisliğini zorlu ve uzun bir maraton sonunda bitirdim fakat otomobillere olan ilgim beni otomobil gazeteciliğine sürükledi. En son olarak Mynet.com otomobil servisinin editörlüğünü yaptım.
Günlük hayatımda Suzuki Swift 1.3 AWD kullanmaktayım. Bugüne kadar işim farklı marka ve model arazi aracı kullansamda kendime ait bir arazi aracım yok. Off-road deneyim ise oldukça az...
Eğer kabul ederseniz gezilerinize co-pilot olarak katılmak isterim.
Sevgiler...
Selam Onur hoşgeldin diyeceğim ama bende çok yeniyim.şimdilik forumda okuyarak bilgi topluyorum yakın zamanda uygulamaya da geçebilirim. 96 zj aldım kendime bi tane bende bakırköydeyim. Sigorta acentem var bahçelievlerde. co pilot olarak her zaman yerin var yanımda ama acemilikle batarsak bizi kim çıkarır bilmiyorum