Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,438
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

ormanchi' Alıntı:
Selamlar,

Ben M. Onur Arseven. 27 yaşındayım İstanbul Bakırköy'de oturmaktayım. İstanbul Üni. Orman Mühendisliğini zorlu ve uzun bir maraton sonunda bitirdim fakat otomobillere olan ilgim beni otomobil gazeteciliğine sürükledi. En son olarak Mynet.com otomobil servisinin editörlüğünü yaptım.

Günlük hayatımda Suzuki Swift 1.3 AWD kullanmaktayım. Bugüne kadar işim farklı marka ve model arazi aracı kullansamda kendime ait bir arazi aracım yok. Off-road deneyim ise oldukça az...

Eğer kabul ederseniz gezilerinize co-pilot olarak katılmak isterim.

Sevgiler...

Selam Onur hoşgeldin diyeceğim ama bende çok yeniyim.şimdilik forumda okuyarak bilgi topluyorum yakın zamanda uygulamaya da geçebilirim. 96 zj aldım kendime bi tane bende bakırköydeyim. Sigorta acentem var bahçelievlerde. co pilot olarak her zaman yerin var yanımda ama acemilikle batarsak bizi kim çıkarır bilmiyorum :smiley:

Etiketler

Arkadaşlar uzun zamandır forumda üye olmadan gezdim durdum baktım olmuyor üye oldum ardından kendime markası önemli olmadan 4x4 aramaya başladım vitara,terrano pajero,discovery derken gönlümde yatan aslanı buldum hem de temiz buldum 96 cherokee 5.2 v8 aldım. Henüz off-road deneyimim yok mangal yakmak haricinde. İstanbul bakırköyde oturuyorum. Bahçelievlerde yapı kredi sigortanın acenteliğini yapıyorum .34 yaşındayım en kısa zamanda uygulamada herkesle tanışmak isterim.. Çadırım,matım,uyku tulumum ufak tefek kamp malzemem olta takımlarım botum ,motorum var. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.
Görüşmek üzere.
0533 282 31 47

Herkese selam 150 cc Atv motor kullanıcısıym. Hatay dörtyolda ikamet etmekteyim.Kendim gibi bugy,bufalo ve atv kullanıcıları ile tanışmak istiyorum.Aynı zamanda şu an bir bugy yapım aşamasındayım.1979 doğumluyum, arazi ve doğa hastasıyım.

Tüm eski arkadaşlara merhaba, yeni katılan arkadaşlara hem merhaba hemde hoş geldiniz.iyi eğlenceler.

İyi günler arkadaşlar.Adım Menderes İzmir'liyim veteriner hekimim.Off-Road hastalığı bende de var fakat hala gönlüme göre Opel Frontera bulamadım inşallah aramayla bulacağım ;D

Merhaba Arkadaşlar

Uzun süredir forumu takip ediyorum nerdeyse offroadla ilgili ne kadar konu varsa okudum.Fakat bir 4x4 üm olmadığı için aktif bir üye olamadım.Yeni bir 4x4 aldım ve bundan sonra elimden geldikçe marmara bölgesindeki tüm organizasyonlara katılamaya çalışıcam yeterki haberim olsun.

Adım:Hakan
Meslek:Satış temsilcisi/İthal gıda ürünleri
Eğitim:Beykent pazarlama
Araç:Nissan Pathfınder 99 model(Şuanda 1 yıldızlı)

Not:Daha önce gezip bilenlerin tanışma köşesinde kendimi tanıtmıştım fakat doğru yer burasıymış sanırım:smiley:

Herkeze merhabalar,

Yaklaşık 2 yıldır babamın gezenbilir ailesinin mensubu olmasına dayanamayıp bende bu ailenin içinde olmaya karar verdim ve üye oldum.Sanırım
aranızdaki en küçük gezenbilirci benim ;D ve bununlada gurur duyuyorum çünkü bu off-road virüsünü diğer abilerim gibi bende kaptım.Katılabildiğim kadar etkinliklerinize katılmayı umut ediyorum.

Adı : Özgür
Yer : Ankara
Araç : Henüz yok ilerde olması umut ediliyor :smiley:

Yeni uye olduğumdan sayfayı iyi kullanamıyorum. Kayseri'de öğretmenim. Dağcılık merakımın yanına arazi gezisi merakını da eklemiş oldum.Kayseri ve civarı bölgedeki gezi gruplarındaki arkadaşlar gezilerine bizi de çağırırlarsa onlara eşlik etme imkanımız olur. Bütün üye arkadaşlara selamlar

grand5200' Alıntı:
Merhaba,
Ben Ahmet Zafer Kayseri'de yaşıyorum.40 yaşındayım..Michelin lastik bayiisiyim..Kayseri Motor Sporları kurucusuyum.Herkese selamlar :smiley:

Ahmet bey merhaba
sizi şu an Kayseri-Bayramhacı köyü kamplı off road etkinliğini ıncelerken gördüm.. sanırım henüz listemizde yoksunuz.. katılabilirseniz seviniriz. :smiley:
selamlar / Ertuğrul ACIKGÖZ

32 yaşında Fizik Öğretmeniyim
2001 yılında Ordu İlinin Gölköy İlçesi İçyaka Köyü Deretam Mahallesinde sınıf öğretmeni olarak çalışırken
böyle bir araca sevdalandık. Aldıktan hemen sonra tayinim Konya ya çıktı.
Her arazi aracı sahibi gibi benimde doğa sevgim var.
Ama tahmin ettiğiniz gibi bir öğretmenin geliri ile bu keyfi sürmek zor....
Sağlam bir ekip olması gerekiyordu böyle bir ekipte kuramadım...
Arabamla yaptığım arasıra normal arabalarında gidebildiği bir baraja balık tutmaya giderim başka bir keyfimde olmadı zaten
Ama merakım çok kısmetse ileride bende iyibir off-road cu olurum.
Aracım benim için fazla profesyonel...

Bu bölümdeki sohbet içerikli mesajlar "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" başiığına taşınmıştır...

Bu bölümde mümkün olduğu kadar sohbet etmemeye dikkat edelim lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederim :smiley:

ANKARADAN HERKESE SELAM ARANIZA KATILMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM ARADIGIM BI SITE İSİM KUBİLAY ANKARADAYIM AV VE DOGA HASTASIYIM

Merhaba;
Adım Halil İbrahim... İstanbul'dan...
Cherokee 5.9 ile aranıza katıldım.
Görüşmek umuduyla ...

Selamlar ben okan güpgüpoğlu
kayseriliyim
kayseri offroad klubu başkanıyım
35 yasındayım
turizm ve insaat işiyle uğrasıyorum
1980 model cj 5 sahibiyim

SP_A0405.jpg

21.jpg

Resim 300.jpg

Resim 146.jpg

mertbirincioglu' Alıntı:
halil ibrahim bey merhaba ve hoşgeldiniz. sanırım en güzel 4x4 zj kasa en güzel zj kasa 5.9 olsa gerek. güle güle kullanın...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bende sizin gibi düşünüyorum.
Aracımın resmi aşağıdadır
19558_309844718577_681643577_355344.png

Sedat Bey;
Aslen Giresun Eynesilliyim.
Mayıs ayında memlekete geldiğimde Eynesil Topallı Dere içinden Uğuz'a da çıkacağım.
Ben yeni üye olduğum için size özel mesaj atamadım ne yazıkki.
Sorunuza buradan cevap vermek durumunda kaldım.

merhaba arkadaşlar ben süleyman yalçınkaya 1970 alanyada oturuyorum aslen kırıkkaleliyim.bir emlak şirketinde çalışıyorum ofroad benim için bir tutku oldu. aracım 91 model 300tdi land defender.[attachment=1]

Resim 003.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR