Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,440
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

34 yaşındayım yapı kredi sigortanın acenteliğini yapıyorum istanbul bahçelievlerdeyim. 1 aydan biraz fazla oldu aracımı alalı. servisle bu kısa süre içinde kankalık mertebesinde ilişki kursam da kart limitimi zorlasada bu aracı çok seviyorum. cumartesi günü ilk offroad denememde güneşli açık bir havada çamursa saplandıysam da 100 m uzaktaki traktör abim ço şefkatli yaklaştı ve koca tekerleriyle hor hor motoruyla çekip aldı beni....

DSC07246.jpg

DSC07247.jpg

DSC07248.jpg

DSC07249.jpg

DSC07250.jpg

Etiketler

mertbirincioglu' Alıntı:
34 yaşındayım yapı kredi sigortanın acenteliğini yapıyorum istanbul bahçelievlerdeyim. 1 aydan biraz fazla oldu aracımı alalı. servisle bu kısa süre içinde kankalık mertebesinde ilişki kursam da kart limitimi zorlasada bu aracı çok seviyorum. cumartesi günü ilk offroad denememde güneşli açık bir havada çamursa saplandıysam da 100 m uzaktaki traktör abim ço şefkatli yaklaştı ve koca tekerleriyle hor hor motoruyla çekip aldı beni....

hayırlı olsun, ;D ;D offroard'da yanlız gidilmez, ;D ;D kendine dikkat et,

ben sedat ak rizede iç mimariye dönük tasarım satış ve uygulama yapmaktayım . 46 yaşındayım 25 yıldır her fırsatta dağlarda yaylalardayım enduro motor ve offroad gezileri yapmaktayım balık ve olta merakım ayrı bir tutku .
benim 2500 tdi 89 model pajerom ve bmw f650 gs motorum

SANY1268.jpg
ovit gezisinden birkaç kare
SANY1263.jpg
palovit
SANY0746-1.jpg
palovit
SANY0739.jpg
kaçkar yedi göller motor gezi 3000 mt
SANY0601.jpg
SANY0636.jpg
kaçkar yedi göller
SANYO596.jpg
kaçkar yedi göller
IMG_3580.jpg
selam ve saygılarımla
sedat ak
RİZE

sedat kardeş merhaba resimler için saol çok güzel paylaşımlarını bekleriz
saygılarımal

teşekkürler dostum inşallah güzel gezilerde ve dostluklarda paylaşımlar yaşamak dileklerimle

selamlar
saygılar

İsmim İsmail Dönmez 49 yaşınadıyım....Yalovada ikamet etmekteyim.Kimya mühendisiyim.Bir gıda firmasında yönetici olarak çalışmaktayım.
1996 model Daihatsu Feroza sx marka araç aldım.Doga tutkunuyum.Fotografçılık en büyük hobim.......Fotograf sitelerine yüklemekteyim..

IMAG0103.jpg

Mehmet Fatih Kaya
Malatyaliyim, Ankara'da yasiyorum, avukatim. Forumdan fikir ediniyorum, ya bir xj yada bir disco II almayi dusunuyorum. Ikisinin de hayraniyim ancak disco biraz agir basiyor. Cok sevdigim 156 imi satip yada takasla kesinlikle kendimi daglara taslara vurmak istiyorum :smiley:
Selamlar..

Merhaba ben Cengizhan 46 yaşında ve üç çocuklu bir aile babasıyım,iki tane de köpeğimiz var.Asıl işim oto tamir ve alım-satım olduğundan ilgili her tür formdan bilgi almaya meraklıyım.İmkanlarım dahilinde buggy aracımla orman yollarında gezmeyi severim.Herkese selamlar.... :smiley:

merhaba ..
ismim Cemal 42 yaşındayım Karabüklüyüm.istanbulda ikamet etmekteyim,bankacıyım.
2 tane xj kasa jeepim var biri resimde görünen modifiyeli diğerine bişey yapmadım o satılık.
gezen bilir ekibiyle en kısa sürede tanışıp off road yapmak isterim.

aslanaybars' Alıntı:
tek kelimeyle müthiş kareler....sedat abi hosgeldiniz....kackarlara selamlar...... ;)

a. selam yüreği güzel dostum hoşbulduk inşallah bu sezon kaçkar yedi göller gezimizde bizlere katılırsın 20 gün önceden burda topik açıp duyuracağım.

selam ve saygılarımla

Merhaba, Adım Tansu Yünsel
Ankaranın Beypazarı İlçesinde yaşıyorum. Beypazarında bir otel işletiyorum. Bende Off Road serüvenine yeni başlayanlardanım 3 ay önce Nissan Pathfinder 1991 model bir jip aldım ve normal araçların gidemediği yerlere doğru keşfe başladım. Daha önce hızlı araba sürme tutkunu olmama rağmen, bu off road alışlanlığı ve keyfi, daha masraflı olsada çok sevdim bunu. Biliyorum ki hız tutkunu olmak off road dan çok daha tehlikeli bir durum. Artık gezdiğim yollarda 90'ı geçmiyorum fakat, doğa içindeki bu ortamlarda hem sürat yapmaya elveriş olmuyor, hemde çok daha keyif veriyor bu doğa gezileri.
Bize uzak olan etkinliklere pek sık katılamıyoruz fakat Beypazarı ciivarında benim gibi off road tutkunu olan arkadaşlarımızla gidilecek çok yerimiz oluyor. Özellikle kışın buraların çamuru ve karı bize yetiyor.

Fotoğraf-0027.jpg

Merhabalar ben ferit bu sitenin çok güzel olduğunu farkettim ve üye oldum bilgi alışverişinin bu kadar gül olduğu başka bir site görmemiştim ve bu yüzden siteye üye oldum inşallah çok şey öğrenirim sizlerden

tansu79' Alıntı:
Merhaba, Adım Tansu Yünsel
Ankaranın Beypazarı İlçesinde yaşıyorum. Beypazarında bir otel işletiyorum. Bende Off Road serüvenine yeni başlayanlardanım 3 ay önce Nissan Pathfinder 1991 model bir jip aldım ve normal araçların gidemediği yerlere doğru keşfe başladım. Daha önce hızlı araba sürme tutkunu olmama rağmen, bu off road alışlanlığı ve keyfi, daha masraflı olsada çok sevdim bunu. Biliyorum ki hız tutkunu olmak off road dan çok daha tehlikeli bir durum. Artık gezdiğim yollarda 90'ı geçmiyorum fakat, doğa içindeki bu ortamlarda hem sürat yapmaya elveriş olmuyor, hemde çok daha keyif veriyor bu doğa gezileri.
Bize uzak olan etkinliklere pek sık katılamıyoruz fakat Beypazarı ciivarında benim gibi off road tutkunu olan arkadaşlarımızla gidilecek çok yerimiz oluyor. Özellikle kışın buraların çamuru ve karı bize yetiyor.

tansu aramıza hoş geldin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR