Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
hakan küçük
yaş 27
memleket rize / derepazarı
istanbul avrupa yakasında yaşıyorum
ilk arazi araçı deneyimim 1994 model 5.2 GRAND CHEROKEE 5.2 ile oldu ve şanslı bir çocuk olarak ailenin 2. araçı olduğundan 18 yaşında kullanmaya başladım ... asıl heyecan askerde tabur komtanı şöförü olmamla başladı , 2002 model land rover 110 2.5 tdı kullanmaya başladım 12 ay boyunca ağrı dağında ığdır batmam bitlis kars diğer yakın doğu ilerinde 35.500 km yol yaptım , sadece yerde kar kalınlığı 80 cm iken ön şaft bağlantı noktasıntan koptu ve söktüm 4x2 olarak yoluma devam ettim gerçekten sağlam araçlarmış başka bir sorun yaşamadım kullandığım sürede butun bakımları rutın olarak yapılıyordu, bi pazar gunu tabur garajında tören poyraz a ( yerli cj diyebiliriz sanırım tuzlada yapılanlardan ) binmemle değişik duygulara kapıldım içimde bir rahatsızlık oluyordu bugun anlıyorum bu hastalığı snr virisu kapmış bulundum ve alayda gerçek orjınal amerikan cj görme ve kullanma fırsatlarım oldu hastası ve hayranı oldum , formda arkdaşlarım var onlar sayesinde üye oldum yararlı bilgilere her zamn ihtiyaçım var yakın bir abim cj 7 topluyor yakınen onla ilgileniyorum ve dahala bir cj aracım yok hayırlısı ile oda olucak inş. biraz uzun oldu sanırım . bol çamurlu günler saygılarımla