Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,838
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba, ben Ankara'dan Fatih. 23 Yaşındayım. 97-98 model Grand Cherokee 5.2 sahibi olmayı çok istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. :smiley:

Etiketler

Herkese selamlar Adım Uğur Demiryas 1991 istanbul doğumluyum.Elektrik elektronik teknisyeniyim.3 yıl önce başlayan off road ve defender merakımı en kısa zamanda bı defender sahibi olarak hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum.Defender konusu ıse artık begenme durumunu geçip bende bi hastalık durumuna dönüştü... Herkese bol çamurlu ve eğlenceli günler....

hakan küçük
yaş 27
memleket rize / derepazarı
istanbul avrupa yakasında yaşıyorum
ilk arazi araçı deneyimim 1994 model 5.2 GRAND CHEROKEE 5.2 ile oldu ve şanslı bir çocuk olarak ailenin 2. araçı olduğundan 18 yaşında kullanmaya başladım ... asıl heyecan askerde tabur komtanı şöförü olmamla başladı , 2002 model land rover 110 2.5 tdı kullanmaya başladım 12 ay boyunca ağrı dağında ığdır batmam bitlis kars diğer yakın doğu ilerinde 35.500 km yol yaptım , sadece yerde kar kalınlığı 80 cm iken ön şaft bağlantı noktasıntan koptu ve söktüm 4x2 olarak yoluma devam ettim gerçekten sağlam araçlarmış başka bir sorun yaşamadım kullandığım sürede butun bakımları rutın olarak yapılıyordu, bi pazar gunu tabur garajında tören poyraz a ( yerli cj diyebiliriz sanırım tuzlada yapılanlardan ) binmemle değişik duygulara kapıldım içimde bir rahatsızlık oluyordu bugun anlıyorum bu hastalığı snr virisu kapmış bulundum ve alayda gerçek orjınal amerikan cj görme ve kullanma fırsatlarım oldu hastası ve hayranı oldum , formda arkdaşlarım var onlar sayesinde üye oldum yararlı bilgilere her zamn ihtiyaçım var yakın bir abim cj 7 topluyor yakınen onla ilgileniyorum ve dahala bir cj aracım yok hayırlısı ile oda olucak inş. biraz uzun oldu sanırım . bol çamurlu günler saygılarımla

Aramıza yeni ve eski katılan tüm dostlara SLM olsun Formumuzda iyi vakit gecirmenizi diliyorum

F.Hamdi BAYRAM
yaş 28
Uskudar Istanbul
Tum Gezenbilir uyelerine selamlar.
Offroad hakkinda daha fazla bilgi sahibi olabilmek ve tum merakimi giderebilmek adina forumu merakla takip ediyorum.
Her gun yeni bir bilgi edinebilmek cok guzel bir duygu degerli uyelere ve site kurucularina cok tesekkurler.

Saygilarimla.

kdz.ereğli'den Murat ÇETİNKAYA
Aslen SAFRANBOLU luyum.Fırıncılıkla uğraşıyorum. mesleğimde zorlu şartlarda taşımacılıkta yardımcı olabilecek 88 model bir defender aldım.benden önceki sahibi onunla ilgilenmediği için araba bana gelince ilgiye hasret bir şekilde kendini gösterdi.unutmayın bütün araçlar ilgi istediği gibi defenderler daha fazlasını istemekte.ve ben buna hazırım ve aranıza bu şekilde girdim.sizlerde iyiki varsınız.

Tüm Gezenbilir ailesine selamlar.
Adım Mehmet Ali Ünal
Meslek : Fast Food - Catering
Yaşadığım yer : Bognor Regis/West Sussex/United Kingdom
Memleket : Tarsus/Mersin/Türkiye
Aracım : 1982 model Jeep CJ8
4 ileri vites
6 silindir Düz 4,2 Lt.
33" Kumho KL7 Lastik
5"-10" Procomp Jant
Goliath 6000 Vinç
Park Sensörü
Roll Bar
Elektrik kontrollü camlar v.s.

Aslında 2006 yılından dan buyana harikulade hazırlanmış ve seçkin üyelerden oluşmuş Gezenbilir formunun takipçisiyim.Site kuralları ve kurallara uyumluluğun üst seviyelerde tutulduğu nadir forumlardan birisi.
İşim gereği çok az fırsat bulup, fırsat bulduğumda da saatlerce başından kalkamadığım sanki sürükleyici bir roman gibi zevk aldığım, bağımlılık yapan bir yer.Emeği geçen herkese saygılarımı sunarım.

Mehmet bey hosgeldiniz aramiza, cok guzel bir tanitim yapmissiniz gercekten de.

NOT : Pizzalarinizin kokusu samimiyetinizle birlikte buralara kadar geldi... :smiley:

İsmail ursavaşlar
İzmir
Yaş 24
İzmirde jeepçi osman ustanın oğluyum doğal olarak tamirciyim:smiley:
Daha yeni ln 65 sahibi oldum artık basık araba değil birazda yüksek arabayla uğraşıyım diyorum
Herkese keyifli forumlar

Herkese merhaba!

M. Kurttekin

Beyoğlu / İstanbul

1967 model LR series II petrol sahibiyim. Araba bana 1998'de geçti. Babamdan önceki sahibi bunu Defender 90" görünümlü olarak toplamış. Pek benzetememiş. Eski haline döndürme şansım kalmadığı için ben de tekrar toplarken aynı şekilde devam ettim.Şimdi daha çok benziyor. Series 3 diferansiyeli ve 7,50x16 ebat lastik kullanıyorum. Yani orjinallikle çok alakam olduğu söylenemez ancak aracımı çok seviyorum. Forumda LR Series bölümü olduğunu yeni keşfettiğim için üzgünüm. Tüm series'çilere ayrıca merhaba!

LR dışında motosiklet kullanıyorum ve yelken sörfü yapıyorum.

Aramıza hoşgeldiniz, biraz da araçlarınızın fotoğraflarını koysanız da biz de belki öğrenecek birşeyler baksak... ::smiley:

LR bayağı merakımı çekti mesela? :smiley:

merhaba ismim murat bir arkeolog ve makine muhendisi olarak arazi araclarına hastalık derecesinde tutkuluyum yakın bir zamanda bir toyota FJ 40 3B yi kurtarma girisimim sebebi ile aranıza katıldım aracım su an berbat durumda olsa da yavas yavas insan icine cıkabilecek hale geliyor su an Turkiye de cok az sayıda bulunan 3 b motorum ile cırpısıyoruz aslında Daihatsu imalatı bir diesel kamyon motoru bu(ama toyotanın orijinali imis bir ara ortaklık yapmıslar da) ama simdilik aksıra tıksıra calıstırmayı basardım yardıma muhtac vaziyetteyim ozellikle bu araclarda tecrubeli arkadaslar var ise elimde cok uzun bir ihtiyac listesi olustu kalorifer tesisatından soft top ihtiyacına kadar uzadıkca uzadı yine de bu 2 ay icinde cok sey ogrendim ihtiyacı olacaklar ile paylasabilirim sevgiler hepinize

100_4186.JPG

Merhaba hoşgeldiniz, aracınız bittiğinde çok güzel olacağa benziyor. Kolay gelsin ve hayırlı olsun. :smiley:

Selamlar murat aramıza hoş geldiniz araçınız hayırlı olsun tanışmak dileğiyle iyi çalışmalar elektirik ve mekanik ve parça için yardımcı olmaya çalışırım 05072361162 özcan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri