Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,791
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar ben Ebru aranıza yeni katıldım.
Peyzaj Mimarıyım 69 dogumluyum.
Nissan Quashai aracımı satmaya çalışırken tesadüfen sitenizle tanıştım.
Arazi işi ile uğraştığımdan aklımda hep bir arazi aracı olmuştur.
Yeni bir arac için araştırma halinde iken bu siteye üye oldum.
keyifli bir site herkese izmir den merhaba

Etiketler

Merhaba;
zonguldak'tan Noyan CAN.
dünyadaki en büyük mutluluk doğa ve 4x4 sevgisi diye düşünüyorum. vitara 2.0 v6 araç sahibiyim. her fırsatta dağlara kaçıyprum. :smiley:

Definitly' Alıntı:
Merhaba

Bursa'da ithalat ihracat yapmaktayim.
Askeriyeden cikma defender 110 sahibiyim.

Selamlar
Ugur
Aramıza hoş geldiniz hazır motor inmişken BD 30 NİSSAN Motor attırın rahat edersiniz

Selamün Aleyküm :smiley:

Başınıza nasıl bi bela aldınız bilmiyorsunuz :smiley:

İsmim Berker Emrah KARA Pendik - İstanbuldayım.

Bir pazar sabahı off road yapıcam diyerekten sahibindene dalıp ne kadar niva ne kadar cj-5 ne kadar lr defender v.s. varsa araştıranım ve açıkca söyleyeyim kafanızı şişirmeye geldim :smiley:

Daha aracım yok ama sizin sayenizde İnşallah güzel bir 4 çeker hep gider sahibi olucam.

hatam oldursa şimdiden affola..

-güncelleme (22.10.12)-

Selam,

İsmim Alp, fakat yakın arkadaşım olmayan, izin vermediğim, tanımadığım insanların ismimle hitap etmesinden haz etmem.
Nickimi rahatlıkla kullanabilirsiniz....

Mekaniğe tapıyorum. 93' te, lise sonda 66WW ile kitap ve dergilerden gerçeğe dönüşen otomobil hobim, Lada Samara Sport Coupe, 87 Doğan, Alfa33, E21 BMW 3.23İ ile devam etti...

Yıllar önce, Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, İSOFF ile içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım.

Akabinde, Compettion Hazırlığı Yapılmış 76 CJ5 Aldım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı...

Daha sonra sırasıyla Tempra, Uno, Tipo, 131, E30 BMW 3.20i Coupe sahibi oldum.

En son; 2012 yılına kadar, arazi modifikasyonlarını neredeyse tamamladığım 95 5.2 V8 Grand Cherokee sahibiydim.
Daha çok off road'a uygun hazırladığım tek aracımı şehir ve aile aracı olarak kullanamadağım için sattım.
Arazi ve asfalt kullanımım için iki araç edinmek için bütçemi hazırlıyorum.

93 yılındaki ilk WW' imden, son aracıma kadar hepsinin arızalarını giderdim, tüm bakımlarını, kullanım amacıma yönelik tüm modifikasyonları yaptım.
Tam verim alınacakken iş bitti diye sıkıldım, sattım. Tahmin ediyorum, kullandığım araçların en iyi sahibi ben oldum.
Tüm ahbaplar, akrabalar sıraya girdiler, "hep yabancıya gidiyor arabaların, artık aileden dışarı çıkarmıcaz" diyorlar da,
zevkleri benimle tutmuyor,
biri short shifti beğenmiyor, öbürü kapıyı az buluyor, 2 kapıya tamam diyen 6 silindire olmaz diyor, 6 makineye tamam diyen 8 patlara fazla, yüksekliğe fazla diyor... Bende sıkılıyorum, satıyorum birine, gidiyor...... ;) ;)

Doğumum 1974. 93 T.E.D. Ankara Koleji Mezunuyum, daha Sonra Educational Institude of American Hotel & Motel Association' dan Associated Degree aldım. Esas mesleğim otelcilik, ön bürocuyum. Seneler önce şehir otelciliğini bırakıp Bodrum' a yerleştim, iç çamaşırı ve bikini satıyordum.
2008 başında Ankara' ya geri döndüm.
THY Yolcu Yizmetleri Amerika Masasında çalışıyorum.

Yıllar önce bu keyifli siteyi tesadüfen buldum ve paylaşımlardan çok faydalanıyorum. Umarım bende verimli olurum...

Herkese yeniden Merhaba.....

___ Route 66' i Custom Üstünde Katetmeden Ölmeyeceğim!!! ___

selamlar emrah hoşgeldin aramıza arabam com gir antalyada turuncu cj 5 vardı satılmadıysa iyiydi ona bak maslakta dayı jeep var bir sor bursada var sahibindende dedemden miras yazıyor

Merhabalar ben Yasin Uğurlu off road olayında çok eski sayılmam bu yüzden bole bi siteden bilgi almak istedim 1983 4.2 v6 benzinli lj fj40 ım var arac üstü açılabilir versiyonlardandır yanlız tente olayı bana pek doğru gelmediğinden hard top arıyorum bir başlıkta açtım bu konuyla ilgili ama henüz kimseden yanıt gelmedi bilgisi olan varsa ulaşırsa sevinirim

öncelikle herkese selamlar herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun aramıza hoşgeldin . hartop için maslak dayı jeepçi var (ulus oto ) :smiley:

Selamu aleykum aranıza Fatsa'dan katılıyorum. 23 yasındayım Offroad'a merak saldık ama 4x4 aracımız yok malesef suanda .Gecen sene aldıgımız Mazda B2500 beni cok etkilemiştir inanamıstım cok güzel bir cekişi vardı.Bunun sebebi belkide yıllardır Ford transitten sonra böle bir araba almamızdır :D Siteyi bir arkadasım önerdi ve sonra sonra cok hosuma gitti yapılan işler vs. budur dedim :smiley: Hızlı ve Öfkeli serisi tekrar tekrar izlemem ragmen sıkılmıyordum ama suanda sıkılıyorum. Sizlerin yapmıs oldugunuz gezilerin fotoraglarını ve videlolarını izlemek artık daha güzel.

Herkese kolay gelsin. Selam ve dua ile

herkese Selam,
sonunda bende aranıza katıldım, Antalya Kalkan dan yazıyorum.ismim Hakan Özçelik.Turizmciyim.47 yaşındayım .Suzuki Vitara (90 model 3 kapı) ile kendimce dağ tepe dolaşıyorum.Herkese yolunuz açık olsun diyorum.

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz

Selamlar hakan hoş geldin aramıza iyi paylaşımlar

Merhabalar.

Adım Ragıp. 25 yaşındayım özel bir şirkette İnşaat teknikeri olarak görev yapmakta yurt dışında çalışmaktayım. Şuan için bir aracım yok ama şubat ayı içerisinde Grand Cherokee 5.2 v8 almaya niyetim var hatta kesin :smiley: yardımlarınız için mesajlarınızı ve yorumlarınızı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93085.msg1200477#msg1200477 konumda bekliyorum. Hayırlı günler..

Herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR