Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,343
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selam dostlar, ben daha önce katılmıştım ama şifreleri unuttuğumdan yeniden açtım:smiley:
herkese mutlu gezmeler

Etiketler

Denizli'den herkese selamlar.
İsmim Ömercan 20 yaşındayım bir kaç yıldan beri off roada sarmıştım 3 ay önce terios aldık şuan amatörce off-road yapmayı çalışıyorum :smiley:

Herkese selamlar hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar iyi formlar

herkese merhabalar ısmım burak yaklasık 1 aydır ınternette özellikle gezenbilir.com yorumlarından fikirler almaya çalışıyorum
4x4 bir araca geçiş yapma niyetindeyim özellikle disco td5 bakıyorum umarım gonlume ve cebime gore bır arac bulurum tabi bu konuda gezenbilir.com uyelerinin fikirlerine ihtiyacım var .

Merhaba,
Adım uğur.33 yaşındayım,bir bankada mt olarak çalışıyorum.istanbul terkos luyum,
Herkese keyifli paylaşımlar dilerim.

ST17i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BUZ' Alıntı:
Merhaba,
Adım uğur.33 yaşındayım,bir bankada mt olarak çalışıyorum.istanbul terkos luyum,
Herkese keyifli paylaşımlar dilerim.

ST17i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Uğur hoşgeldin

Ben de terkos yeniköydeyim.Yolun düşerse beklerim.

Herkese selamlar hayırlı cumalar herkese yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz iyi formlar adım özcan

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat gecen hafta arac alma fırsatım oldu. istanbul gültepe/kağıthanedeyim birlikte off road yapmak isterim daha aracı test etme sansım bile olmadı

Selamlar herkese erdem araçınız hayırlı olsun bu arada araç nedir? iyi formlar

herkeze selamlar bende artık opel frontera 2.5 tds aracım ve kendimle aranızdayım iyi paylaşımlar

r

tansu.1978' Alıntı:
herkeze selamlar bende artık opel frontera 2.5 tds aracım ve kendimle aranızdayım iyi paylaşımlar
r
Hoşgeldiniz aramıza Tansu bey, aracınızın fotoğrafı varsa yükleyebilir misiniz? :smiley:

Ooo çook iyi Niyazi bey, hayırlı olsun. En kısa sürede bekliyoruz, görüşmek üzere... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.