Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,097
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

KOSTANZA' Alıntı:
tekrar selamlar, bi sorum olacaktı, 2.el vinc bulabilirmiyim? 2.5 tonluk bi atv vinci buldum sıfır, bu işimi görürmü sizce? yada vincin bi alternatifi varmı? yalnızken kaldıımda batarsam kendim çıkmam gerekecek..

Burası tanışma bölümü genelde bu tip soru ve sorumlar için sitenin içinde teknik ekipman ve araclarla ilgili bölümlerde bir sürü konu mevcut bu konular içinde yada yeni konu acarak sorularınızı sormanız daha dogru olur. Tanışma bölümü baya karışır yönetici arkadaşları sıkıntıya sokmayalım :D :D Atv vinci sizi kurtarmaz bu arada

Etiketler

reis28' Alıntı:
Burası tanışma bölümü genelde bu tip soru ve sorumlar için sitenin içinde teknik ekipman ve araclarla ilgili bölümlerde bir sürü konu mevcut bu konular içinde yada yeni konu acarak sorularınızı sormanız daha dogru olur. Tanışma bölümü baya karışır yönetici arkadaşları sıkıntıya sokmayalım :D :D Atv vinci sizi kurtarmaz bu arada
pardon haklisiniz) ozur sayin moderatorler..

Herkese selamlar adım Özcan Mutlu İstanbul.istoç Bağcılar özel bir şirkette çalışmaktayım bilgisayardan çok anlamadığım için adımı henüz yazamadım.Araçım wıllys 1600 toplaktayız mekanik ve elektrik ustasıyım.

çılgıncocuk' Alıntı:
Herkese selamlar adım Özcan Mutlu İstanbul.istoç Bağcılar özel bir şirkette çalışmaktayım bilgisayardan çok anlamadığım için adımı henüz yazamadım.Araçım wıllys 1600 toplaktayız mekanik ve elektrik ustasıyım.
selam hosgeldin, bende yeni geldim sayilir 3 ay oldu katilali..

Merhabalar.
Ben Ankara'dan Ahmet Akın ERYİĞİT. Makine Mühendisiyim. Uzun zamandır düşündüğüm bir konu olan hafif tip off-road için artık ilk adımımı atıyorum.
Hepinize saygılarımla.

Merhabalar

Adım Oğuz Mete Karatepe

Uzun süredir gezenbilir ailesini takip etmekteyim.Özellikle garaj kısmındaki tüm projelerin her sayfasını tek tek okumam nedeniyle tanışma bölümüne yazmam çok gecikti.Offroad a son 3 senedir ilgi duymaktayım.4x4 üm henüz yok ama uzun süredir motocrossla içiçe olduğum için çamur toprak kaya fazla uzak değil bana.
Yamaha yz 125 sahibiyim.

Umarım en kısa zamanda motocrossun verdiği hazı verebilecek bir 4x4 araç sahibi olup bu deneyimi yaşayabilirim.

Herkese iyi forumlar...

merhaba arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,gezenbilirde mutlu olacaksınız,görüşmek dileyiile.

Herkese selamlar yeni katılan arkadaşlar , hoş geldiniz aramıza görüşmek dileğiyle...:smiley:

Tekrar merhabalar arkadaşlar,,, daha önce bahsettiğim araç sonunda elime geçti. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Saygılarımla,,,...

Aga1034.jpg

Mehmet Onur Yılmaz

24 yaşındayım,

Orman Endüstri mühendisiyim,

Yaklaşık 4 senedir off-road gezilerine ve yarışlara izleyici olarak katılıyorum.Aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım.

6 senedir dağcılık sporu ile uğraşıyorum.

Sevgi ve saygılarla...

Fotoğraf0548.jpg

Tüm gezenbilir dostlarına selamlar. Adım Orhan 78 doğumluyum,evliyim bir kız babasıyım. Özel bir bankada çalışmaktayım. Site ile iki ay önce tanıştım ve her fırsat da engin bilgi ve tecrübelerinizden yüklemeler yapıyorum. Doğaya karşı müthiş bir sempatim ve saygım var. Ağırlıklı off road bölümü ile ilgilensem de her bir kategoride kendime ait bir şeyler bulabiliyorum.Şimdilik ilgimi çeken araçlar defender 110 ve jeep kj kasalar. her araç ile ilgili topivleri takip ederek doğru bir karar vermek istiyorum. Bu konuda sizlerin destek ve yönlendirmelerini zamanı geldiğinde almak isterim. Kendime 1 yıl gibi bir zaman koydum ve hedefimdeki aracı bir gün burada paylaşacağım günü sabırla bekliyorum. Umarım buradaki herkes doğa ile kavuşmak adına istediği enstrümana enkısa sürede kavuşur ve keyfini sürer.
Düşünen her canlının doğaya hakettiği değeri vermesi dileği ile..
sevgi ve saygılar.

Merhabalar arkadaşlarım, genel olarak abilerim. 23 yaşında Ankara'da bir öğrenciyim, aylardır takip ediyorum forumu. En büyük hayalim olan bir Jeep'e atlayıp çamura bulanmak idi yıllardır, bu yüzden bakıp bakıp iç geçiriyorum buradaki şeylere. Ama çalıştım ettim sanırım yakınım bunlara ben de.. Gelecekte gezilere falan sığışmaya çalışırsam diye şimdiden üye olayım dedim, aranızda yer bulabilirim vakit içinde umarım :smiley:.

ilker kürne
25 yaşındayım
antalya/istanbul
cruiser touring,avlanmak ve offroad kendimi bildim bileli taviz veremicek derece ilgi duyup sevdiğim hobilerim ancak tam olarak hayata yeni yeni geçirebiliyorum
hayırlısı,nasip kısmet :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR