Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,097
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selamlar boluda yasıyorum 2007 den buyana gezenbilir uyesıyım dogma buyume boluluyum offroad kros modelcilik gibi bırcok hobıye ılgım var suandada 95 v6 vıtaram ve 200cc zonkshen marka kros motorum var camuru sevıyorum artı olarakda kendım yaptıgım bı atvm var resımlerde mevcuttur

Etiketler

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum

merhaba arkadaşlar
adım umut doğaner
22 yaşındayım.
maltepe üniversitesinde öğrenciyim.
köyde tarlada kulanmak üzere 93 model suzuki vitara jlx 5 kapı aldım.
of road hakkında profesyonel profesyonel olarak tam bir bilgi sahibi değilim.
her türlü arazi koşulunda 4x4 traktör kullandım tabi bunu ne kadar of road deneyimi olarak sayabiliriz bilmiyorum. :smiley:
93 model vitara sizce ne kadar araziye uyumludur?

IMG_20120223_090454.jpg

Sağ ol bilgisayardan biraz uzağım resmi zor ekledim inşallah ismimi yazıcam. Bu arada ismimi özcan mutlu. Selamlar

herkese selamlar). bende aran›za yeni katildim. hatta bu hafta sonu ilk kez araziye ciktim ama yolun daha cok basindayim. araci yeni aldim, 2003 liberty. yalniz istanbulda parkurlari tam olarak bilmiyorum ciftalan yonune gidip bazi yollara girdim ve beni ufak göllerin oldugu biyere cikartti. sonra yalniz olduum icin geri döndüm daha fazla ilerleyemedim. mesela isoff parkuru diyorlar orayi aradim sitede nerde olduunu ama bulamadim, yazdiklarimi görenler tarif ederse cok sevinirim.. isoff disinda da önerecegigz yerler varsa yine sevinirim..

bu arada lopez yolu denen yeri aradim ama onuda bulamadim ilginctir orada kime sorsam bilemedi..

Aramıza hoş geldiniz Bu parkurların isimlerini genelde bizler veya bizim gibi bölgede off road yapan arkadaşlar koyuyor o nedenle yerel halk veya kişiler bu yerleri bu isimlerle tanımazlar bulamamanız gayet normal Lopez baya sert bir parkurdur tek arcla gecmek sorun olur ve aracın donanımlı olması şarttır

reis28' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz Bu parkurların isimlerini genelde bizler veya bizim gibi bölgede off road yapan arkadaşlar koyuyor o nedenle yerel halk veya kişiler bu yerleri bu isimlerle tanımazlar bulamamanız gayet normal Lopez baya sert bir parkurdur tek arcla gecmek sorun olur ve aracın donanımlı olması şarttır
cevap icin tesekkurler. isoff parkurunu tarif edebilirmisiniz? birde oradan nasil yararlanabilirim? yani parkura giris serbestmidir ucretli filanmi acaba? mazur gorun ilk kez gidecegim icin olayin yabancisiyim yerini ogrensem hemen gidicem.. rotalar diye bi bolumde bulamadim bu yonde bi eksiklik varmi sanki? oyle bi bolum olsa rahat bilabilirdim..

KOSTANZA' Alıntı:
cevap icin tesekkurler. isoff parkurunu tarif edebilirmisiniz? birde oradan nasil yararlanabilirim? yani parkura giris serbestmidir ucretli filanmi acaba? mazur gorun ilk kez gidecegim icin olayin yabancisiyim yerini ogrensem hemen gidicem.. rotalar diye bi bolumde bulamadim bu yonde bi eksiklik varmi sanki? oyle bi bolum olsa rahat bilabilirdim..

İsoff parkuru na kemer burgaz yolundan devam edip Cift alan köyü ne giden yola sapıyorsunuz O yol üzerinde takriben beş KM sonra sagda bir giriş göreceksiniz üzerinde isoff tabelası var orayı takip edin sizi parkura götürür giriş ücretsiz o yol üzerinde anımsatıcı olsun diye belgrat ormanının ücretli giriş kapısıda var siz o kapıya girmiyorsunuz soldan yukarı devam ediyorsunuz tabelalarda cift alan köyü diye gösteriyor girişleri kacırmamaya dikkat edin

Reis sen tenbihi yaptın.
Keşke önce lopezi tarifini verseydin ya hep olurdu ya hiç. ;)

reis28' Alıntı:
İsoff parkuru na kemer burgaz yolundan devam edip Cift alan köyü ne giden yola sapıyorsunuz O yol üzerinde takriben beş KM sonra sagda bir giriş göreceksiniz üzerinde isoff tabelası var orayı takip edin sizi parkura götürür giriş ücretsiz o yol üzerinde anımsatıcı olsun diye belgrat ormanının ücretli giriş kapısıda var siz o kapıya girmiyorsunuz soldan yukarı devam ediyorsunuz tabelalarda cift alan köyü diye gösteriyor girişleri kacırmamaya dikkat edin
cevabi yeni gorebildim, tarif icin tesekkurler) cumartesi gunu gidicem bakalim nasil gecicek, anladiim kadariyla lopez gibi agir bi parkur degil benim icin daa iyi. birde birsey soracaktim, marspiyerleri korudun diye demir taktirmak istiyorum bunu nerede yaptirabilirim? yada offroad ekipman satan bildiiniz yer nereyi onerebilirsiniz? birde siklikla gidermisiniz siz kemer tarafina?

KOSTANZA' Alıntı:
cevabi yeni gorebildim, tarif icin tesekkurler) cumartesi gunu gidicem bakalim nasil gecicek, anladiim kadariyla lopez gibi agir bi parkur degil benim icin daa iyi. birde birsey soracaktim, marspiyerleri korudun diye demir taktirmak istiyorum bunu nerede yaptirabilirim? yada offroad ekipman satan bildiiniz yer nereyi onerebilirsiniz? birde siklikla gidermisiniz siz kemer tarafina?

Genelde gideriz Civarda muhakkak arkadaşlardan birine denk gelirsiniz bana yakınsanız ugrayın yardımcı olmaya calışırım bu tür ekipmanlar yapan arkadaşlarımız mevcut

Herkeze selamlar yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz.Adım özcan henüz ismimi koyamadım siteye bilgisayardan uzağım bu arada iki haziranda bizde katıldık her şey güzeldi ama kimseyle tanışamadık.fazla kalmadım zaten inşallah bidaki sefere bu arada wıllys satıyorum 54 model fuul çalışır durumda muayne yeni

reis28' Alıntı:
Genelde gideriz Civarda muhakkak arkadaşlardan birine denk gelirsiniz bana yakınsanız ugrayın yardımcı olmaya calışırım bu tür ekipmanlar yapan arkadaşlarımız mevcut
tekrar selamlar, bi sorum olacaktı, 2.el vinc bulabilirmiyim? 2.5 tonluk bi atv vinci buldum sıfır, bu işimi görürmü sizce? yada vincin bi alternatifi varmı? yalnızken kaldıımda batarsam kendim çıkmam gerekecek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR