Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sevgili doğa severler hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu benim forumdaki ilk mesajım ve bu yüzden biraz heyecanlıyım. 29 yaşındayım, evliyim ve 2 aylık bir oğlum var. Üniversite yıllarından beri içimde olan gezgin ruh artık sınır tanımıyor, doldu ve taştı bile. Kimileri için küçük ama benim için çok büyük adım olan karavan dünyasına adım atmaya karar verdim. Önceleri 50'li yaşlarda düşündüğüm bu hayal için çok düşündüm. Yarın bile ne olacağımızın garantisi yokken 20-30 yıl sonrasını düşünmek çok saçma geldi ve bu kararı aldım. Sevgili dostlar, şu anda sadece kafamda tasarımlarım var. Maddi imkanlarım şu anda elverişli değil. İnşallah 1-2 yıl içinde bu hayalime kavuşmuş olacağım. Bu süre zarfında siz değerli arkadaşların tecrübelerini okuyup kendim için en doğru kararı almaya çalışacağım. Ama teknik konularda biraz cahilliğim var, bu konuda forumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Karavan olarak tercihim motokaravan. Özellikle bu konuda yoğunlaşmak istiyorum. Esenlikler...